Forum dyskusyjne: Wątek z ogłoszeniami - szukam/sprzedam/zamienię/
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
taflik (Paź) 11.02.2012, 12:08 |
Siema mam do zaoferowania .kilka gier mogę sprzedać lub zamienić się. oto lista gier: Maluch racer-Mało Grane Fifa 10-Użytkowana przez 1 rok ale w dobrym stanie Winter Sports the ultimate challenge-używane przez ok.3 miesiące ale stan bdb Spider-Man 3-raz instalowana raz odpalona i raz usunięta Worms 3D /DisciplesII/Hotel Giant? Sąsiedzi z piekła rodem 1+2 to jest na jednej płycie troszeczkę pudeło rozwalone ale ogólnie są OK Tony Hawk American Westland troszkę używana ale stan bdb Worms Forts Oblężenie --mało używana Więcej informacji GG-23858316 pisać nawet jak niedostępny e-mail - taflik@gmail.com jak by ktoś chciał się zamienic to bardzo chętnie na wyścigowe , strzelanki , przygodowe |
|
offline |
||
michael798 (Hrabia) 21.02.2012, 21:24 |
http://allegro.pl/sprawdz-okazja-zestaw-28-gier...42339.html Ot taki skromny zestawik mam na sprzedaż po bardzo okazyjnej cenie (jakieś 5 zł za sztukę) :) |
|
offline |
||
Babicha (Paź) 22.02.2012, 09:58 |
Chciałbym kupić używaną grę Call of Duty 2 pc pl mój mail: Necros_20@o2.pl |
|
offline |
||
Misiek-666 (Paź) 11.05.2012, 13:23 |
Kupię edycje kolekcjonerską pierwszej części Mass Effecta, najlepiej żeby była nowa zafoliowana ale używana również może być o ile będą w niej wszystkie elementy. | |
offline |
||
phoenix_fire (Lord) 12.05.2012, 11:54 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Misiek-666" [ post #325 ] Misiek-666: Witam !Kupię edycje kolekcjonerską pierwszej części Mass Effecta, najlepiej żeby była nowa zafoliowana ale używana również może być o ile będą w niej wszystkie elementy. Posiadam Edycję Kolekcjonerską Mass Effecta ze wszystkimi dodatkami w doskonałym stanie ! Moje gg: 383827 |
|
offline |
||
Misiek-666 (Paź) 12.05.2012, 13:39 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "phoenix_fire" [ post #326 ] phoenix_fire: Ehh a ja nie korzystam z gg :P ale niech będzie zainstaluje.Misiek-666: Witam !Kupię edycje kolekcjonerską pierwszej części Mass Effecta, najlepiej żeby była nowa zafoliowana ale używana również może być o ile będą w niej wszystkie elementy. Posiadam Edycję Kolekcjonerską Mass Effecta ze wszystkimi dodatkami w doskonałym stanie ! Moje gg: 383827 |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||