Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: CD Projekt dofinansowany z Unii.

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
CD Projekt dofinansowany z Unii. [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

CD Projekt informuje, że uzyskał wsparcie unijne dla następujących projektów:

„Budowa centrum przetwarzania danych i komunikacji Grupy CD Projekt. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu Województwa Mazowieckiego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Mazowieckiego 2007-2013”

„ Modernizacja infrastruktury technicznej i ...

no nareszcie  
No i fajnie :) A do jednostki finansującej daleko nie mają to ten sam budynek :)  
no nie ten sam bo budynek obok ale faktycznie daleko nie maja :P  

To jest odpowiedź na post użytkownika "ww3pl" [ post #17 ]

ww3pl:
A to CDP wydaje nowe AvP?
Gooosh... świetnie! Nie mogę się doczekać : >
Ciekawe czy znowu nas będzie czekało ok. 8 godzin gry singlowej. :P

To jest odpowiedź na post użytkownika "Flameruler" [ post #24 ]

Sarafan_Knight:

Ciekawe czy znowu nas będzie czekało ok. 8 godzin gry singlowej. :P
Oby po 8 godzin dla każdej ze stron;-) Wtedy będzie nieźle i niech ta gra jak poprzedniczka ma świetny multiplayer, nieśmiertelny;-) Do dzisiaj jest w AvP2 rewelacyjna zabawa;)

To jest odpowiedź na post użytkownika "Stfforex" [ post #25 ]

Stfforex:
Oby po 8 godzin dla każdej ze stron;-) Wtedy będzie nieźle i niech ta gra jak poprzedniczka ma świetny multiplayer, nieśmiertelny;-) Do dzisiaj jest w AvP2 rewelacyjna zabawa;)
Rzadko zdarzają się współcześnie gry FPP, które posiadają więcej niż 10 godzin gry w singlu. :) Jednak poczekamy, zobaczymy. Ja generalnie wolę gry nastawione na single playera. Gra zapowiada się mimo wszystko świetnie.

A co do Wiedźmina 2 to jestem bardzo sceptycznie nastawiony, że go ujrzymy w tym roku. Ogólnie bardzo bym chciał, żeby prognozy się sprawdziły, podobnie, jak zapewne wielu, ale wszyscy doskonale wiemy, jak to jest z produkcją gier. ;) No i mam nadzieję, że nie zostaną zastosowane żadne uproszczenia w związku z wydaniem gry także na konsole.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Flameruler" [ post #26 ]

Sarafan_Knight:
Gra zapowiada się mimo wszystko świetnie.
.
Najważniejsze że jak na razie gra którą widać na reklamach, trailerach itp. Wygląda na taką z świetnym klimatem. Trochę jak gra dla konesera bo nawet efekt pojawiania się predatora jest fajny taki kiczowaty jak w filmie lat 80-tych:) Takie fajne smaczki które dostrzega fajni aliena i predatora. Fajnie że twórcom tak zależy na szczegółach. Mam na tą grę coraz większe chęci.

Może w końcu będzie Was stać na zrobienie porządnego programu lojalnościowego ;)  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Flameruler" [ post #24 ]

Sarafan_Knight:
/.../Ciekawe czy znowu nas będzie czekało ok. 8 godzin gry singlowej. :P
8 godzin!? No to ja rezygnuję. Dla mnie gra zaczyna się od 30 godzin. I to jest absolutne minimum. Dopiero powyżej 40 godzin gra jest naprawdę warta mojej uwagi. Gra w sieci mało mnie obchodzi. No, powiedzmy... mniej mnie obchodzi. Ja płacę, ja wymagam. Gra nie spełnia moich oczekiwań? No to jej nie kupię.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #28 ]

Abi_Dalzim:
Może w końcu będzie Was stać na zrobienie porządnego programu lojalnościowego ;)
A co z tym jest nie tak prócz trochę za wysokich cen?:)

To jest odpowiedź na post użytkownika "Stfforex" [ post #30 ]

Stfforex:
Wolałbym starą wersję, czyli normalne wydanie pudełkowe, po polsku. I żeby była możliwość finansowania przesyłki CDPunktami. Ogólnie to nowy program (dla mnie) jest do bani całkowicie. Na pewno z niego nie skorzystam.

To jest odpowiedź na post użytkownika "KrzysztofMarek" [ post #29 ]

Aliens vs. Predator 2 na tyle właśnie wystarczało. Maksimum 3 godziny na każdą ze stron. :) Mi i tak gra prawdopodobnie póki co nie ruszy, albo ruszy bardzo kiepsko, więc póki co też pasuję. :)

To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #31 ]

Ja tam bardzo nie lubię dopłacać do programów lojalnościowych, więc obecne rozwiązanie jest dla mnie optymalne. :)

No! To teraz liczymy na więcej licencji i porządnie dopieszczonego W2 ;)  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #31 ]

Abi_Dalzim:
Stfforex:
Wolałbym starą wersję, czyli normalne wydanie pudełkowe, po polsku. I żeby była możliwość finansowania przesyłki CDPunktami. Ogólnie to nowy program (dla mnie) jest do bani całkowicie. Na pewno z niego nie skorzystam.
Popieram , lecz już zostawiłem wystarczająco wiele " flame " komentów po prostu poczekam na coś ciekawszego.

Co do AvP gra zapowiada się świetnie i to już za miesiąc :)

no to graty :P

pozdr
ntsmhunter

Sorry, że odświeżam temat, ale mam prośbę, aby ktoś, jak może, z ekipy CDP wypowiedział się po upływie roku od dofinansowania n.t. jego skutków, choćby ogólnych.  
Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)