Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: CD Projekt dofinansowany z Unii.

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
CD Projekt dofinansowany z Unii. [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

CD Projekt informuje, że uzyskał wsparcie unijne dla następujących projektów:

„Budowa centrum przetwarzania danych i komunikacji Grupy CD Projekt. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu Województwa Mazowieckiego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Mazowieckiego 2007-2013”

„ Modernizacja infrastruktury technicznej i ...

Może powiecie jeszcze ile procent tego "sfinansowania" pokryje Unia Socjalistycznych Republik Europejskich??  

To jest odpowiedź na post użytkownika "SUBJakub_MODED" [ post #1 ]

SUBJakub_MODED:
Może powiecie jeszcze ile procent tego "sfinansowania" pokryje Unia Socjalistycznych Republik Europejskich??
Masz jakiś problem z UE? A ile % to zależy. Od wysokości inwestycji. Ale zakładam, że około 40-50%. Swoją drogą z tego co pamiętam obok siedziby CDProjektu mieści się siedziba jednostki związanej z dotacjami UE ;)

może zacznijcie tak gry wydawać, zamiast się rozbudowywać?  
no co ty latwiejsze sianko do zabrania tym co mogli by byc konkurencja :p  
"Modernizacja infrastruktury technicznej i technologicznej Grupy CD Projekt."

Mam nadzieję, że dzięki temu ruszy coś wreszcie w kwestii strony i forum. ;)

no i otworzcie wreszcie sklep z grami  
Gratulacje - troszkę kaski wspomagającej rozwój się przyda. Tak trzymać :)  
No no, ciekawe posunięcie, gratulacje :)  
Super, CD Projekt i Optimus podpisują umowę wartą 63 mln zł a teraz CD Projekt dofinansowany jest z Unii a dla graczy oznacza to... tyle co nic? No bo gdzie te efekty?  
A może na efekty trzeba poczekać? Raczej z dnia na dzień nie ogłoszą wydawania wspaniałym nowych 15 tytułów;-)  
Ale kiedy to było? ;) A plan wydawniczy? Nad tym też się pracuje miesiącami więc jeśli do dziś jest tak pusto to znaczy, że coś jest nie tak ;) Mnie ciekawi osobiście co się dzieje z firmą. Może jakieś oświadczenie o planach szefostwa? Naprawdę szkoda, żeby nasz ulubiony wydawca popadł w zapomnienie.  
Zbudujcie autostrady :]  

To jest odpowiedź na post użytkownika "barthd" [ post #11 ]

barthd:
Ale kiedy to było? ;) A plan wydawniczy? Nad tym też się pracuje miesiącami więc jeśli do dziś jest tak pusto to znaczy, że coś jest nie tak ;) Mnie ciekawi osobiście co się dzieje z firmą. Może jakieś oświadczenie o planach szefostwa? Naprawdę szkoda, żeby nasz ulubiony wydawca popadł w zapomnienie.
Odnośnie planu wydawniczego, początek roku zapowiada się nieźle:

1. Bayonetta
2. Darksiders: Wrath of War
3. Aliens vs Predator
4. Napoleon: Total War
5. Metro 2033 (mój cichy faworyt)

A w dalszej części roku również nie wygląda, to jakoś tragicznie.

- Two Worlds II
- Arcania: A Gothic Tale (?)
- Split/Second

Wielce prawdopodobne, że jeszcze w 2010 roku, dostaniemy drugą część Wiedźmina na PC.

O dobra informacja :) unia daje trzeba brać i już  

To jest odpowiedź na post użytkownika "maciekwitek" [ post #13 ]

maciekwitek:
barthd:
Odnośnie planu wydawniczego, początek roku zapowiada się nieźle:

1. Bayonetta
2. Darksiders: Wrath of War
3. Aliens vs Predator
4. Napoleon: Total War
5. Metro 2033 (mój cichy faworyt)

A w dalszej części roku również nie wygląda, to jakoś tragicznie.

- Two Worlds II
- Arcania: A Gothic Tale (?)
- Split/Second

Wielce prawdopodobne, że jeszcze w 2010 roku, dostaniemy drugą część Wiedźmina na PC.
w porównaniu z konkurencją to niewiele, ale faktycznie jest to już jakiś krok naprzód.

mam nadzieję że to pomoże by wiecej pozycji było spolszczanych na rynku gier...  
A to CDP wydaje nowe AvP?
Gooosh... świetnie! Nie mogę się doczekać : >

Ja widzę tylko:

22.01.2010 PC
Vancouver 2010 (Edycja Premierowa)
sport / zręcznościowa brak danych

luty 2010
19.02.2010 PC
Aliens vs Predator (Edycja Premierowa)
akcja / fpp / sci-fi kinowa (polskie napisy)
luty 2010 PC
Napoleon: Total War (Edycja Premierowa)
strategia kinowa (polskie napisy)

dalej
dalej PC
Split/Second (Edycja Premierowa)
wyścigi kinowa (polskie napisy)

Te pozostałe tytuły to jakieś pewniaki?

To jest odpowiedź na post użytkownika "barthd" [ post #18 ]

barthd:
Ja widzę tylko:

22.01.2010 PC
Vancouver 2010 (Edycja Premierowa)
sport / zręcznościowa brak danych

luty 2010
19.02.2010 PC
Aliens vs Predator (Edycja Premierowa)
akcja / fpp / sci-fi kinowa (polskie napisy)
luty 2010 PC
Napoleon: Total War (Edycja Premierowa)
strategia kinowa (polskie napisy)

dalej
dalej PC
Split/Second (Edycja Premierowa)
wyścigi kinowa (polskie napisy)

Te pozostałe tytuły to jakieś pewniaki?
Jest jeszcze kilka nieogłoszonych oficjalnie tytułów, na które z pewnością czekacie.
To będzie bardzo mocny rok wydawniczo dla CD Projektu. Będzie wiele ciekawych tytułów i kilka bardzo dużych projektów. Z dobrych informacji mam potwierdzenie pełnej lokalizacji największego Polskiego RPG od czasów Wiedźmina (PC plus konsole).

To jest odpowiedź na post użytkownika "Lutador" [ post #19 ]

Lutador:

Jest jeszcze kilka nieogłoszonych oficjalnie tytułów, na które z pewnością czekacie.
To będzie bardzo mocny rok wydawniczo dla CD Projektu. Będzie wiele ciekawych tytułów i kilka bardzo dużych projektów. Z dobrych informacji mam potwierdzenie pełnej lokalizacji największego Polskiego RPG od czasów Wiedźmina (PC plus konsole).
O, to bardzo się cieszę, życzę Wam takiego właśnie roku ;)
Największy polski RPG w tym roku to może być.... Wiedźmin 2 ;)
Jeżeli zostanie wydany jako pełny produkt, nie potrzebujący takich patchy jak Wiedźmin pierwszy to z przyjemnością kupię ;)

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)