Forum dyskusyjne: CD Projekt dofinansowany z Unii.
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 05.01.2010, 11:26 |
CD Projekt informuje, że uzyskał wsparcie unijne dla następujących projektów: „Budowa centrum przetwarzania danych i komunikacji Grupy CD Projekt. Projekt współfinansowany przez Unię Europejską ze środków Europejskiego Funduszu Rozwoju Regionalnego oraz z budżetu Województwa Mazowieckiego w ramach Regionalnego Programu Operacyjnego Województwa Mazowieckiego 2007-2013” „ Modernizacja infrastruktury technicznej i ... |
|
SUBJakub_MODED (Paź) 05.01.2010, 12:03 |
Może powiecie jeszcze ile procent tego "sfinansowania" pokryje Unia Socjalistycznych Republik Europejskich?? | |
offline |
||
barthd (Rycerz) 05.01.2010, 12:54 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "SUBJakub_MODED" [ post #1 ] SUBJakub_MODED: Masz jakiś problem z UE? A ile % to zależy. Od wysokości inwestycji. Ale zakładam, że około 40-50%. Swoją drogą z tego co pamiętam obok siedziby CDProjektu mieści się siedziba jednostki związanej z dotacjami UE ;)
Może powiecie jeszcze ile procent tego "sfinansowania" pokryje Unia Socjalistycznych Republik Europejskich?? |
|
offline |
||
keeveek1 (Lord) 05.01.2010, 13:09 |
może zacznijcie tak gry wydawać, zamiast się rozbudowywać? | |
offline |
||
JaroSima (Giermek) 05.01.2010, 15:01 |
no co ty latwiejsze sianko do zabrania tym co mogli by byc konkurencja :p | |
offline |
||
Flameruler (Rycerz) 05.01.2010, 15:06 |
"Modernizacja infrastruktury technicznej i technologicznej Grupy CD Projekt." Mam nadzieję, że dzięki temu ruszy coś wreszcie w kwestii strony i forum. ;) |
|
offline |
||
MiSiEk765538 (Paź) 05.01.2010, 15:53 |
no i otworzcie wreszcie sklep z grami | |
offline |
||
NJaszczur (Paź) 05.01.2010, 18:59 |
Gratulacje - troszkę kaski wspomagającej rozwój się przyda. Tak trzymać :) | |
offline |
||
Karfein (Giermek) 05.01.2010, 19:13 |
No no, ciekawe posunięcie, gratulacje :) | |
offline |
||
barthd (Rycerz) 05.01.2010, 19:28 |
Super, CD Projekt i Optimus podpisują umowę wartą 63 mln zł a teraz CD Projekt dofinansowany jest z Unii a dla graczy oznacza to... tyle co nic? No bo gdzie te efekty? | |
offline |
||
Stfforex (Baron) 05.01.2010, 20:38 |
A może na efekty trzeba poczekać? Raczej z dnia na dzień nie ogłoszą wydawania wspaniałym nowych 15 tytułów;-) | |
offline |
||
barthd (Rycerz) 05.01.2010, 21:52 |
Ale kiedy to było? ;) A plan wydawniczy? Nad tym też się pracuje miesiącami więc jeśli do dziś jest tak pusto to znaczy, że coś jest nie tak ;) Mnie ciekawi osobiście co się dzieje z firmą. Może jakieś oświadczenie o planach szefostwa? Naprawdę szkoda, żeby nasz ulubiony wydawca popadł w zapomnienie. | |
offline |
||
TYHE (Rycerz) 05.01.2010, 22:09 |
Zbudujcie autostrady :] | |
offline |
||
maciekwitek (Giermek) 06.01.2010, 00:56 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "barthd" [ post #11 ] barthd: Odnośnie planu wydawniczego, początek roku zapowiada się nieźle:Ale kiedy to było? ;) A plan wydawniczy? Nad tym też się pracuje miesiącami więc jeśli do dziś jest tak pusto to znaczy, że coś jest nie tak ;) Mnie ciekawi osobiście co się dzieje z firmą. Może jakieś oświadczenie o planach szefostwa? Naprawdę szkoda, żeby nasz ulubiony wydawca popadł w zapomnienie. 1. Bayonetta 2. Darksiders: Wrath of War 3. Aliens vs Predator 4. Napoleon: Total War 5. Metro 2033 (mój cichy faworyt) A w dalszej części roku również nie wygląda, to jakoś tragicznie. - Two Worlds II - Arcania: A Gothic Tale (?) - Split/Second Wielce prawdopodobne, że jeszcze w 2010 roku, dostaniemy drugą część Wiedźmina na PC. |
|
offline |
||
darkevill (Giermek) 06.01.2010, 01:00 |
O dobra informacja :) unia daje trzeba brać i już | |
offline |
||
keeveek1 (Lord) 06.01.2010, 08:18 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "maciekwitek" [ post #13 ] maciekwitek: w porównaniu z konkurencją to niewiele, ale faktycznie jest to już jakiś krok naprzód.
barthd: Odnośnie planu wydawniczego, początek roku zapowiada się nieźle:Ale kiedy to było? ;) A plan wydawniczy? Nad tym też się pracuje miesiącami więc jeśli do dziś jest tak pusto to znaczy, że coś jest nie tak ;) Mnie ciekawi osobiście co się dzieje z firmą. Może jakieś oświadczenie o planach szefostwa? Naprawdę szkoda, żeby nasz ulubiony wydawca popadł w zapomnienie. 1. Bayonetta 2. Darksiders: Wrath of War 3. Aliens vs Predator 4. Napoleon: Total War 5. Metro 2033 (mój cichy faworyt) A w dalszej części roku również nie wygląda, to jakoś tragicznie. - Two Worlds II - Arcania: A Gothic Tale (?) - Split/Second Wielce prawdopodobne, że jeszcze w 2010 roku, dostaniemy drugą część Wiedźmina na PC. |
|
offline |
||
mackors (Paź) 06.01.2010, 12:12 |
mam nadzieję że to pomoże by wiecej pozycji było spolszczanych na rynku gier... | |
offline |
||
ww3pl Moderator (Baron) 06.01.2010, 16:17 |
A to CDP wydaje nowe AvP? Gooosh... świetnie! Nie mogę się doczekać : > |
|
offline |
||
barthd (Rycerz) 06.01.2010, 16:47 |
Ja widzę tylko: 22.01.2010 PC Vancouver 2010 (Edycja Premierowa) sport / zręcznościowa brak danych luty 2010 19.02.2010 PC Aliens vs Predator (Edycja Premierowa) akcja / fpp / sci-fi kinowa (polskie napisy) luty 2010 PC Napoleon: Total War (Edycja Premierowa) strategia kinowa (polskie napisy) dalej dalej PC Split/Second (Edycja Premierowa) wyścigi kinowa (polskie napisy) Te pozostałe tytuły to jakieś pewniaki? |
|
offline |
||
Lutador (Rycerz) 06.01.2010, 17:39 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "barthd" [ post #18 ] barthd: Jest jeszcze kilka nieogłoszonych oficjalnie tytułów, na które z pewnością czekacie.Ja widzę tylko: 22.01.2010 PC Vancouver 2010 (Edycja Premierowa) sport / zręcznościowa brak danych luty 2010 19.02.2010 PC Aliens vs Predator (Edycja Premierowa) akcja / fpp / sci-fi kinowa (polskie napisy) luty 2010 PC Napoleon: Total War (Edycja Premierowa) strategia kinowa (polskie napisy) dalej dalej PC Split/Second (Edycja Premierowa) wyścigi kinowa (polskie napisy) Te pozostałe tytuły to jakieś pewniaki? To będzie bardzo mocny rok wydawniczo dla CD Projektu. Będzie wiele ciekawych tytułów i kilka bardzo dużych projektów. Z dobrych informacji mam potwierdzenie pełnej lokalizacji największego Polskiego RPG od czasów Wiedźmina (PC plus konsole). |
|
offline |
||
barthd (Rycerz) 06.01.2010, 17:45 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Lutador" [ post #19 ] Lutador: O, to bardzo się cieszę, życzę Wam takiego właśnie roku ;)Jest jeszcze kilka nieogłoszonych oficjalnie tytułów, na które z pewnością czekacie. To będzie bardzo mocny rok wydawniczo dla CD Projektu. Będzie wiele ciekawych tytułów i kilka bardzo dużych projektów. Z dobrych informacji mam potwierdzenie pełnej lokalizacji największego Polskiego RPG od czasów Wiedźmina (PC plus konsole). Największy polski RPG w tym roku to może być.... Wiedźmin 2 ;) Jeżeli zostanie wydany jako pełny produkt, nie potrzebujący takich patchy jak Wiedźmin pierwszy to z przyjemnością kupię ;) |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||