Forum dyskusyjne: CDPROgram czas zacząć!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 19.01.2010, 12:00 |
Już dziś ruszyły otwarte testy CDPROgramu - najnowszej propozycji CD Projekt dla swoich klientów. |
|
TotalEronINFO (Giermek) 19.01.2010, 14:25 |
Mnie to zabiło O_o "Najleprze gry które ukazały się na PC" xD | |
offline |
||
nomadsoul (Paź) 19.01.2010, 14:31 |
Fajnie, kupuje gry na gog więc chętnie wydam w ten sposób punkty z CDprogramu | |
offline |
||
georgeu (Paź) 19.01.2010, 14:32 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "TotalEronINFO" [ post #21 ] TotalEron: Jak można być tak tępym, żeby nawet przepisywany tekst upstrzyć błędem.Mnie to zabiło O_o "Najleprze gry które ukazały się na PC" xD Poczekam na dodanie do katalogu Ił-a... :> |
|
offline |
||
TotalEronINFO (Giermek) 19.01.2010, 14:39 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "TotalEronINFO" [ post #21 ] |
|
offline |
||
Ichibanboshi-kun (Paź) 19.01.2010, 14:44 |
Czekam tylko na nowe tytuły, bo te gry które z tej listy bym chciał, mam już w wersji pudełkowej :/ | |
offline |
||
Shade (Paź) 19.01.2010, 14:52 |
Hmmm, na razie nie skomentuje programu, ale widze, że inspiracia w regulaminie jest zaczerpnieta z innego źródła :) Dokładniej gdzie ma się swoje pomysły zgłaszać do CDPROgramu? Bo mam kilka takowych :D Acha, mozna by obnizyc ciut pułap punktowy. lub wprowadzić 3 kategorie ;p Zresztą pokażcie mi gdzie mam pisać a napisze kilka pomysłów z dokładniejszym opracowaniem ;D |
|
offline |
||
PyramidHead (Paź) 19.01.2010, 14:53 |
Szkoda ze wszystkie gry sa (tylko w języku angielskim). | |
offline |
||
Ichibanboshi-kun (Paź) 19.01.2010, 14:55 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Shade" [ post #26 ] Proszę:http://www.cdprojekt.pl/board/topic/1008-CDPROg...eta_testow |
|
offline |
||
Shade (Paź) 19.01.2010, 15:05 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Ichibanboshi-kun" [ post #28 ] Dzięki :) Ale myślałem bardziej coś a'la mailing :) bo 2-3 stron A4 nie będę wklejał na forum (ktoś uznałby mnie jeszzce za nabijacza znaków ;p )Poźnien przeszukam ten temat, może coś znajde :) Jeszcze raz dzieki :) |
|
offline |
||
posraniec555 (Giermek) 19.01.2010, 15:08 |
CD Projekt - gdybyście współpracowali ze steam... to by było "coś" a tak to 3/4 ludzi nie interesuje wydanie cięzko zarobionych pkt. na jakieś klasyki... | |
offline |
||
Hawoc (Giermek) 19.01.2010, 15:26 |
Ja czekam na Abe's Odysee :D Wziąłem sobie Disciples 2, ale mam jeszcze pkt ;] |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 19.01.2010, 15:52 |
Ludzie nie macie co narzekać, bo i tak nic się nie zmieni... Będą słabe gry, drogo (w CDPunktach licząc) po angielsku i w wersji elektronicznej. I nic tego nie zmieni, ponieważ "góra" CDP postanowiła, że to będzie najlepszy sposób na rozwinięcie gog.com. I nie macie co najeżdżać na Lutadora, bo on jest tylko pracownikiem i przypuszczalnie nic do gadania nie ma. Ja ze swojej strony odpuszczam sobie CDProgram. No chyba, że nadejdzie kiedyś (przypuszczalnie w dalekiej przyszłości) jakaś wcześniej obiecywana rewolucja i na coś będą mógł moje punkty wykorzystać... |
|
offline |
||
Revvan (Paź) 19.01.2010, 15:55 |
Ale porażka ... tyle czasu czekać na takie ochłapy? CDP tym programem z takimi " hitami " ośmieszacie się. Lepsza była już wersja na gram.pl | |
offline |
||
Wotex (Giermek) 19.01.2010, 15:59 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Revvan" [ post #33 ] Revvan: Tak! Właśnie! Powinni dać same hiciory, po 100zł w sklepach za 10pkt! Bo to zdzierstwo! I to są starocie! Już wole ściągnąć z torrenta!Ale porażka ... tyle czasu czekać na takie ochłapy? CDP tym programem z takimi " hitami " ośmieszacie się. Lepsza była już wersja na gram.pl Zastanów się, co piszesz. To są klasyki, które są niedrogie, bo dostajesz to GRATIS! Tak, nie płacisz za nie! A ty jeszcze śmiesz narzekać?! Powodzenia w realnym życiu, zią... |
|
offline |
||
kosak (Paź) 19.01.2010, 16:04 |
1.Czym się różni ściągnięcie gry "X" z gog.com od ściągnięcia jej z torrenta?-gog.com - 0/5 2.Czy wszyscy są biegli w angielskim? Proszę zagrać w Myst w tej wersji językowej i podzielić się wrażeniami z gry.Brak wersji polskich 0/5 3.Cannon Fodder to ja mam na Amidze.Dostępne tytuły gier - 2/5 |
|
offline |
||
Rikimaru0407 (Paź) 19.01.2010, 16:25 |
Abi_Dalzim ma rację ludzie nie macie co narzekać, bo i tak nic się nie zmieni. Ja też sobie odpuszczę ten program lojalnościowy. | |
offline |
||
phoenix_fire (Rycerz) 19.01.2010, 16:38 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Lutador" [ post #12 ] Lutador: A kiedy pojawią się obniżki ?
Nowe tytuły pojawią się jeszcze w styczniu. Na razie dajmy nowym użytkownikom spróbować tego co jest. |
|
offline |
||
Weo94 (Paź) 19.01.2010, 16:39 |
Heh poczekam aż dadzą Alien Nations......... | |
offline |
||
Alexande (Giermek) 19.01.2010, 16:47 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "kosak" [ post #35 ] kosak: Tym, że zdobywasz grę w legalny sposób.. Administratorzy posiadają licencje na KAŻDĄ z tych gier. 1.Czym się różni ściągnięcie gry "X" z gog.com od ściągnięcia jej z torrenta?-gog.com - 0/5 |
|
offline |
||
KrzysztofMarek (Baron) 19.01.2010, 16:47 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "kosak" [ post #35 ] kosak: Tym, że nie kradniesz.1.Czym się różni ściągnięcie gry "X" z gog.com od ściągnięcia jej z torrenta?-gog.com - 0/5 Cytat: Chciałbym pograć w Myst. Oczywiście w wersji polskiej, ostatecznie może być francuska. Ale jeśli tylko wersje angielskie będą - no to ja mam przechlapane. Cały program lojalnosciowy już nie istnieje. Tym bardziej, że nawet nie mogę nikomu swoich punktów przekazać.2.Czy wszyscy są biegli w angielskim? Proszę zagrać w Myst w tej wersji językowej i podzielić się wrażeniami z gry.Brak wersji polskich 0/5 Cytat: Ja nie mam i pewnie mieć nie będę. Nie mam też ciężarówki, ani młota pneumatycznego. Tylko z tego nic nie wynika.
3.Cannon Fodder to ja mam na Amidze.Dostępne tytuły gier - 2/5 |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||