Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: CDPROgram czas zacząć!

Przejdź do strony: 1 2 3 ... 118 (ostatnia)
CDPROgram czas zacząć! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Już dziś ruszyły otwarte testy CDPROgramu - najnowszej propozycji CD Projekt dla swoich klientów.

Każdy z Was może wejść na cdprojekt.pl/cdprogram i wykorzystać zgromadzone CDPunkty. Czekają na Was największe klasyki gier komputerowych dostępne na GOG.com. To 12 tytułów, które możecie pobrać zupełnie za darmo, zainstalować i cieszyć się godzinami przyjemności płynącymi z najlepszych gier komputerowych, jakie ...

Mnie to zabiło O_o "Najleprze gry które ukazały się na PC" xD  
Fajnie, kupuje gry na gog więc chętnie wydam w ten sposób punkty z CDprogramu  

To jest odpowiedź na post użytkownika "TotalEronINFO" [ post #21 ]

TotalEron:
Mnie to zabiło O_o "Najleprze gry które ukazały się na PC" xD
Jak można być tak tępym, żeby nawet przepisywany tekst upstrzyć błędem.

Poczekam na dodanie do katalogu Ił-a... :>

To jest odpowiedź na post użytkownika "TotalEronINFO" [ post #21 ]

Czekam tylko na nowe tytuły, bo te gry które z tej listy bym chciał, mam już w wersji pudełkowej :/  
Hmmm, na razie nie skomentuje programu, ale widze, że inspiracia w regulaminie jest zaczerpnieta z innego źródła :)

Dokładniej gdzie ma się swoje pomysły zgłaszać do CDPROgramu? Bo mam kilka takowych :D

Acha, mozna by obnizyc ciut pułap punktowy. lub wprowadzić 3 kategorie ;p Zresztą pokażcie mi gdzie mam pisać a napisze kilka pomysłów z dokładniejszym opracowaniem ;D

Szkoda ze wszystkie gry sa (tylko w języku angielskim).  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Shade" [ post #26 ]

Proszę:
http://www.cdprojekt.pl/board/topic/1008-CDPROg...eta_testow

To jest odpowiedź na post użytkownika "Ichibanboshi-kun" [ post #28 ]

Dzięki :) Ale myślałem bardziej coś a'la mailing :) bo 2-3 stron A4 nie będę wklejał na forum (ktoś uznałby mnie jeszzce za nabijacza znaków ;p )
Poźnien przeszukam ten temat, może coś znajde :)
Jeszcze raz dzieki :)

CD Projekt - gdybyście współpracowali ze steam... to by było "coś" a tak to 3/4 ludzi nie interesuje wydanie cięzko zarobionych pkt. na jakieś klasyki...  
Ja czekam na Abe's Odysee :D
Wziąłem sobie Disciples 2, ale mam jeszcze pkt ;]

Ludzie nie macie co narzekać, bo i tak nic się nie zmieni...
Będą słabe gry, drogo (w CDPunktach licząc) po angielsku i w wersji elektronicznej. I nic tego nie zmieni, ponieważ "góra" CDP postanowiła, że to będzie najlepszy sposób na rozwinięcie gog.com.

I nie macie co najeżdżać na Lutadora, bo on jest tylko pracownikiem i przypuszczalnie nic do gadania nie ma. Ja ze swojej strony odpuszczam sobie CDProgram. No chyba, że nadejdzie kiedyś (przypuszczalnie w dalekiej przyszłości) jakaś wcześniej obiecywana rewolucja i na coś będą mógł moje punkty wykorzystać...

Ale porażka ... tyle czasu czekać na takie ochłapy? CDP tym programem z takimi " hitami " ośmieszacie się. Lepsza była już wersja na gram.pl  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Revvan" [ post #33 ]

Revvan:
Ale porażka ... tyle czasu czekać na takie ochłapy? CDP tym programem z takimi " hitami " ośmieszacie się. Lepsza była już wersja na gram.pl
Tak! Właśnie! Powinni dać same hiciory, po 100zł w sklepach za 10pkt! Bo to zdzierstwo! I to są starocie! Już wole ściągnąć z torrenta!

Zastanów się, co piszesz. To są klasyki, które są niedrogie, bo dostajesz to GRATIS! Tak, nie płacisz za nie! A ty jeszcze śmiesz narzekać?! Powodzenia w realnym życiu, zią...

1.Czym się różni ściągnięcie gry "X" z gog.com od ściągnięcia jej z torrenta?-gog.com - 0/5
2.Czy wszyscy są biegli w angielskim? Proszę zagrać w Myst w tej wersji językowej i podzielić się wrażeniami z gry.Brak wersji polskich 0/5
3.Cannon Fodder to ja mam na Amidze.Dostępne tytuły gier - 2/5

Abi_Dalzim ma rację ludzie nie macie co narzekać, bo i tak nic się nie zmieni. Ja też sobie odpuszczę ten program lojalnościowy.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Lutador" [ post #12 ]

Lutador:
Nowe tytuły pojawią się jeszcze w styczniu. Na razie dajmy nowym użytkownikom spróbować tego co jest.
A kiedy pojawią się obniżki ?

Heh poczekam aż dadzą Alien Nations.........  

To jest odpowiedź na post użytkownika "kosak" [ post #35 ]

kosak:
1.Czym się różni ściągnięcie gry "X" z gog.com od ściągnięcia jej z torrenta?-gog.com - 0/5
Tym, że zdobywasz grę w legalny sposób.. Administratorzy posiadają licencje na KAŻDĄ z tych gier.

To jest odpowiedź na post użytkownika "kosak" [ post #35 ]

kosak:
Tym, że nie kradniesz.
Cytat:
2.Czy wszyscy są biegli w angielskim? Proszę zagrać w Myst w tej wersji językowej i podzielić się wrażeniami z gry.Brak wersji polskich 0/5
Chciałbym pograć w Myst. Oczywiście w wersji polskiej, ostatecznie może być francuska. Ale jeśli tylko wersje angielskie będą - no to ja mam przechlapane. Cały program lojalnosciowy już nie istnieje. Tym bardziej, że nawet nie mogę nikomu swoich punktów przekazać.
Cytat:
3.Cannon Fodder to ja mam na Amidze.Dostępne tytuły gier - 2/5
Ja nie mam i pewnie mieć nie będę. Nie mam też ciężarówki, ani młota pneumatycznego. Tylko z tego nic nie wynika.

Przejdź do strony: 1 2 3 ... 118 (ostatnia)