Forum dyskusyjne: CDPROgram czas zacząć!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 19.01.2010, 12:00 |
Już dziś ruszyły otwarte testy CDPROgramu - najnowszej propozycji CD Projekt dla swoich klientów. |
|
Lutador (Lord) 17.03.2010, 21:58 |
Konstruktywna krytyka zawsze jest przeze mnie mile widziana. To co możemy - poprawimy. Pewnych rzeczy nie da się przeskoczyć (tych nieszczęsnych progów cenowych), ale są rzeczy, które możemy poprawić. Po Waszych głosach pojawiło się więcej gier, czasowe promocje. Dodatkowo sami decydujecie jakie gry chcecie mieć w programie. Staramy się zbudować program, który będzie ciekawy i atrakcyjny dla wszystkich. Tutorial przygotujemy. Dostajemy sporo maili (i wpisów na forum), jednak nastąpi to dopiero po naszej marcowej konferencji. Logan - jeżeli chcesz pomóc to napisz do nas maila na cdprogram@cdprojekt.com i daj znać jakbyś to widział. |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 18.03.2010, 16:49 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "syriusz3366" [ post #1516 ] syriusz3366: Możesz przesłać zdjęcia kart rejestracyjnych tych tytułów? na cdprogram@cdprojekt.comOd czasu wprowadzenia tych CDPunktów zarejestrowałem parę gier na których karcie rejestracyjnej była podana waluta w jeszcze starych WPLN. Problem tkwi w tym że nie dostałem za rejestracje żadnych punktów. Czy istnieje możliwość żeby jakoś odzyskać te punkty w przeliczeniu oczywiście na CDPunkty? Czy te punkty już przepadły? Nie powinno być na nich żadnej wartości wPLNów, bo nie były do nich przypisane. Jeśli na kartach będziesz miał podaną wartość wPLNów to oczywiście będą Ci dopisane. |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 19.03.2010, 08:59 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #1524 ] keeveek1: To jest wystarczający dowód legalności posiadanej gry.
Gra jest na Twoim koncie w gogu, co jest dowodem na to że jest kupiona legalnie. |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 19.03.2010, 09:19 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Zeus90210" [ post #1520 ] Zeus90210: Może faktycznie za dużo mówię "wszyscy", bo jak wiadomo - nie udało się to nikomu.Lutador: Szczerze i z całego serca życzę tego Tobie Lutadorze i całemu CDP, ale jak pokazuje rzeczywistość obecny program lojalnościowy zadowolił ledwie garstkę użytkowników których od biedy można by policzyć na palcach obu dłoni,zresztą entuzjaści z czasem poprzestaną na pisaniu pochlebnych postów, bo punkty wykorzystają na interesujące ich gry z Goga(czego jeden z nadgorliwców doskonałym przykładem). Nie chcę ponownie pisać o wadach CDProgramu, bo swoje niezadowolenie i uwagi wyrażałem już w tym i poprzednim wątku dot. ichniego, napiszę jedynie że gry w formie elektronicznej, nieważne czy kupowane za CDpunkty, dolary czy euro, to w Polsce nadal temat abstrakcyjny, bo przeciętny Kowalski jeżeli już zdecyduje się pobrać coś z sieci, to raczej nie z płatnych serwisów, a z tych które nie do końca są legalne ale ogólnodostępne i co najważniejsze DARMOWE(i pomimo iż osobiście tego nie popieram to prawda jest taka że piractwo w naszym kraju ma się świetnie, wystarczy przejść się na dowolny targ lub rynek), ewentualnie pójdzie do sklepu i kupi grę w pudełku(najchętniej w promocji lub po obniżce) żeby fajnie prezentowała się na półce. Przykro mi to stwierdzić, ale w obecnej formie program lojalnościowy ani nie jest ciekawy ani atrakcyjny i nie zmienią tego kolejne gry z Goga czy jedno/dwudniowe obniżki na wybrany tytuł bo problem jest w tym że oferowane przez CDP nagrody totalnie nie trafiły w gusta klientów i notorycznie nadużywane przez Ciebie określenie "WSZYSCY BĘDĄ ZADOWOLENI" przez długi czas pozostanie jeszcze mrzonką. Niemniej podziwiam Twoją wiarę w słuszność projektu o nazwie CDPROgram, nawet gdy większość użytkowników postawiła na nim krzyżyk, czego wyraz daje w swoich postach(które Ty zresztą sukcesywnie ignorujesz i zbywasz), ale na szczęście znalazło się kilka osób zadowolonych, które utwierdziły Was w przekonaniu że jednak wszystko jest OK, ale jak dla mnie(i chyba nie tylko dla mnie) to nie tędy droga CDP.... Staramy się zbudować program, który będzie ciekawy i atrakcyjny dla wszystkich. Jednak nie zgadzam się z Tobą, że zadowolona jest tylko garstka osób. Mamy dokładny podgląd na to ile gier zostało pobranych z GOGa za pośrednictwem CDPROgramu i zapewniam Cię - jest Was dużo - dużo osób, które pobrały i cieszą się grą całkowicie za darmo. Nie ignoruję niczyich postów - czasem poprostu nie jestem w stanie na każde z nich odpowiedzieć. Gdybym skupiał się tylko na uwagach krytycznych i nie wierzył w CDPROgram to nie byłoby sensu się nim zajmować. Jestem przekonany, że cyfrowa dystrybucja gier jest dobrym rozwiązaniem. Co do pobierania gier z torrentów to powiem tak - pewni ludzie nigdy z tego nie wyrosną, inni zrozumieją, że jest to dla nich niekorzystne. Niech każdy z nich sam zdecyduje czy warto być złodziejem dla kilkudziesięciu złotych. |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 31.03.2010, 11:15 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #1615 ] keeveek1: Prawie - miałem 2 dni wolnego po konferencji. Zaraz się dowiem dlaczego się punkty nie podwoiły.
A Lutador przechodzi właśnie ciężką operację wyrostka i dlatego nie może czytać tego wątku? |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 31.03.2010, 13:31 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #1617 ] keeveek1: W tej chwili nie ma jeszcze punktów za rejestrację TopSellera - wiąże się to z koniecznością wykonania pewnych prac systemowych.Spoko, spoko ;P Są też osoby które twierdzą że w nowym topsellerze nie ma punktów Cytat: Wiadomo wam coś o tym, czy to może ktoś sobie zmyślił? :PDziś kupiłem nowego Topsellera -konkretnie Company of Heroes ZE- i punktów nie dostałem (na karcie rejestracyjnej nie było nic napisane o ew. ilości punktów)... Swoją drogą za zarejestrowanie Toca Race Driver 3 z XKHit też nic nie dostałem choć jest info o ilości wplnów.. Jak skończymy to dodamy brakujące CDPunkty wszystkim, którym nie zostały one naliczone. Prosimy jedynie o odrobinę cierpliwości. |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 06.04.2010, 20:05 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Gen_Radius" [ post #1629 ] Gen_Radius: Już niedługo wszystkie gry z oferty GOG.com będą dostępne w CDPROgramie.
Mam nadzieję, że w niedługim czasie zostanie dodana również pierwsza część Oddworld. |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 06.04.2010, 22:56 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Nikodem95" [ post #1631 ] Nikodem95: Niestety na polskie wersje językowe gier trzeba będzie jeszcze trochę poczekać.Lutador: A co z polskim językiem?Gen_Radius: Już niedługo wszystkie gry z oferty GOG.com będą dostępne w CDPROgramie.Mam nadzieję, że w niedługim czasie zostanie dodana również pierwsza część Oddworld. Na razie cały nasz wysiłek skierowany jest na udostępnienie Wam wszystkich gier dostępnych na serwisie GOG.com. Nie wykluczamy dostępności polskich wersji językowych gier w CDPROgramie, jednak jest to dalsza przyszłość. |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 07.04.2010, 03:51 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Orochimaru13" [ post #1635 ] Orochimaru13: Można również już teraz pobrać gry z CDPROgramu - kiedy już pojawią się polskie wersje językowe będzie je można pobrać za darmo do zakupionych już gier.
Czyli sprawa się wyjaśniła. Pozostaje zbierać punkty i czekać :) |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 07.04.2010, 10:01 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "1Robert" [ post #1637 ] 1Robert: Chcielibyśmy, aby pojawiły się polskie wersje językowe do wszystkich gier na GOG.com, jednak z pewnością nie będzie to łatwe. Postaram się podawać więcej informacji w miarę postępów prac nad tym tematem.
Lutador: A będzie zaznaczone do których gier w przyszłości pojawią się polskie wersje?Orochimaru13: Można również już teraz pobrać gry z CDPROgramu - kiedy już pojawią się polskie wersje językowe będzie je można pobrać za darmo do zakupionych już gier.Czyli sprawa się wyjaśniła. Pozostaje zbierać punkty i czekać :) |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 15.04.2010, 23:02 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "FPSProjekt" [ post #1680 ] FPSProjekt: Jutro w biurze dowiem się dlaczego coś takiego się stało. Oczywiście podwoimy Twoje punkty.Lutador: czy coś wiadomo o tym podwojeniu, za Metro 2033 dostałem 30.03.2010 50punktówkeeveek1: Prawie - miałem 2 dni wolnego po konferencji. Zaraz się dowiem dlaczego się punkty nie podwoiły. A Lutador przechodzi właśnie ciężką operację wyrostka i dlatego nie może czytać tego wątku? BTW - jak wrażenia z gry? Grasz na DX11? |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 16.04.2010, 15:39 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Pizarro" [ post #1682 ] Pizarro: Sprawdzam i jeszcze dzisiaj odpowiem na oba tematy.
Hej a wiadomo co z tymi punktami z TS? Od 28 III zarejestrowałem cztery gry - za Settlers: Dziedzictwo Królów ZE i ToCA Race Driver 3 z XK oraz CoH Złota Edycja z TS punktów nie dostałem.. Przynajmniej za Warbanda dostałem - 50 punktów. Nie wiem czy podwojone czy nie bo nigdzie nie ma napisane ile właściwie Warband dodaje no ale zawsze coś prawda? :P |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 16.04.2010, 15:40 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "FPSProjekt" [ post #1680 ] FPSProjekt: Dzisiaj wieczorem zrobimy update bazy i dostaniesz CDPunkty, które należą Ci się z podwojenia.
czy coś wiadomo o tym podwojeniu, za Metro 2033 dostałem 30.03.2010 50punktów |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 16.04.2010, 16:44 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Pizarro" [ post #1682 ] Pizarro: Punkty zostaną przyznane w weekend - nie wiem, czy zdążymy dzisiaj, ale przez weekend powinno się już udać.
Hej a wiadomo co z tymi punktami z TS? Od 28 III zarejestrowałem cztery gry - za Settlers: Dziedzictwo Królów ZE i ToCA Race Driver 3 z XK oraz CoH Złota Edycja z TS punktów nie dostałem.. Przynajmniej za Warbanda dostałem - 50 punktów. Nie wiem czy podwojone czy nie bo nigdzie nie ma napisane ile właściwie Warband dodaje no ale zawsze coś prawda? :P |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 18.04.2010, 02:34 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "kubicz" [ post #1686 ] kubicz: Znaleźliśmy błąd odpowiedzialny za nieprzypisanie Wam punktów za nowego Dawn of War 2: Chaos Rising. Już wszyscy, którzy go zarejestrowali powinni dostać punkty. Jeśli nie, to koniecznie zgłoście.
Kobylanski1: I jak tam, dostales zalegle punkty ? U mnie byla taka sama sytuacja z Chaos Rising ale swoje punkty juz dostalem :) Ja za dodatek do Dawn of War II nie dostałem żadnych punktów :/ Wkurzyłem się. Powinny byćza wszystkie gry! A za grę w premierowym wydaniu nie ma :/ porażka |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 18.04.2010, 21:42 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "FPSProjekt" [ post #1688 ] FPSProjekt: spoko :)
mi za Metro wyrównało stan punktów, dzięki za reakcję |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 22.04.2010, 17:18 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Piotrbov" [ post #1693 ] Piotrbov: Była podana data 29 kwietnia 2010 i jej się trzymajmy :) (rok podałem dla Wszystkich "przewidujących" cwaniaków...)Evil_Khan: Nie było mowy, że do końca kwietnia. Była podana dokładna data ( 27, lub 29 kwiecień ) już nie pamiętam.Lutador: Zdaje się że na konferencji była mowa że do końca kwietnia 2010 wszystkie gry będą dostępne. Zostało 8 dni...Gen_Radius: Już niedługo wszystkie gry z oferty GOG.com będą dostępne w CDPROgramie.Mam nadzieję, że w niedługim czasie zostanie dodana również pierwsza część Oddworld. |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 25.04.2010, 22:26 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "vietnam69" [ post #1698 ] vietnam69: W tej chwili nie ma możliwości pobrania polskiej wersji językowej do gier pobieranych z GOG.com (nie ma znaczenia, czy za CDPunty, czy za dolary).
Witam, mam pytanie, otóż ściągnąłem Heroes III Complete za pomocą GOG (z CDPROgram za punkty). Wszystko fajnie działa, tylko że po angielsku. Moje pytanie to czy można skądś ściągnąć spolszczenie do tej gry? Byłbym bardzo wdzięczny. Pozdrawiam |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 28.04.2010, 13:01 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #1705 ] parkourmichael798: Dzisiaj jest 28 kwietnia, a premiera jest 29 kwietnia. :)
Czekam czekam i zastanawiam się kiedy premiera wersji finalnej bo miała być dzisiaj! |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 29.04.2010, 01:04 |
Na razie macie już możliwość skorzystania z wszystkich gier dostępntych na GOG.com Miłego grania, dobranoc :) |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||