Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Preorder Aliens vs Predator

Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)
Preorder Aliens vs Predator [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Każdy zamawiający grę na PC w przedsprzedaży otrzyma specjalny kod odblokowujący trzy unikalne modele postaci do wykorzystania w rozgrywkach multiplayer. Każdy gracz będzie mógł się wcielić w następujące postacie:

Sierżant Kaneko, U.S.C.M. #2384-52 - napisał książkę o powstrzymywaniu i likwidacji skupisk obcych w działaniach na małą skalę. Weteran 27 zrzutów orbitalnych. Uczestniczył w kwarantannie zakładu karnego ...

http://www.gry-online.pl/S043.asp?ID=9899471  
Wiarygodne źródło :) ale nadal nie widzę kolekcjonerek na gram.pl - czeba czekać ;p  
no tam podano, że będzie na dniach więc pozostaje czekać

jednak wciąż czekam na odpowiedz od kogoś z wydawców tej gry w Polsce czyli Cd Projekt

po postach na tym drugim forum widzę że nie tylko ja nie mogę doczekać się tej gry i szukam każdej dostępnej o niej info ;] nie wiem jak inni , ale ja kupie chyba wersje Hunter ;] a figurkę powieszę sobie nad łóżkiem ( będzie to wyglądać jak by skakał mi na twarz :D fajny motyw dekoracyjny hehe :D )

Na dniach... ale oby przed premierą, bo muszę mieć te mapy i skiny ;>
Swoją drogą - ciekawy pomysł z tym powieszeniem Facehugger'a. Już to sobie wyobrażam - wstajesz, a nagle krzyczysz z przerażenia, bo myślisz że to prawdziwy Twarzołap :D

zostały 22 dni więc nie pozostaje mi nic innego jak wyczekiwać ;] w sumie to ktoś wie jak po polsku będą nazywać się osiągnięcia i co trzeba będzie zrobić oraz jakie tryby gry multiplayer będą ?? ( ciekawi mnie też kiedy będzie możliwe założenie swojego własnego serwera na multi ;] ) no i czekam na odpowiedzi na pozostałe pytania ;]  
Tryby MP to FFA, TFFA/TDM, Predator Hunt, Survival, Conquest, Spieces Deathmach (różni się od TDM tym, że każda grupa to inna rasa, bo w TDM'ie rasy się mieszają), jest też jeszcze jeden tryb, ale nie pamiętam jego nazwy...

No wiesz - oby można było zamówić Survivor PL PRZED PREMIERĄ, to będę bardzo zadowolony ;)

czy ktoś od CDP powie chociaż kiedy dowiemy się czegoś o edycjach kolekcjonerskich i kiedy będzie można je zamówić ?? oraz co będą zawierać ?  
Co tam? Podobno dziś miały być informacje na temat Survivor i Hunter w Polsce - ja nic nie widzę o_O  
no i chyba na prawdę o nas zapomnieli ;/ ej CD PROJEKT ja rozumiem, że niektórzy mają ferie itd, ale tak się składa, że ta gra wyjść ma na moje ferie więc dajcie te info i preorder bo chce se zamówić

a jak to się wszyscy tu zgadamy i robimy Wam włam na hurtownie :D kto jest za ?? :D

Ja :D wezmę sobie Survivor, i do tego kod na skiny MP :> ale nie będę niemiły i zapłacę :)  
no ja też zapłacę (zobacz klient chce zapłacić i w ogóle, a sprzedawca nie chce dać towaru ;p )  
Nooo... do czego to doszło? :D  
ja tam nie wiem czy będe coś to multi dokupywał, ale 1 jest pewne, że sie nie moge doczekać A vs P. POZDRO DLA WSZYSTKICH

hmmm ok info jest, ale jak to jest z tymi dodatkowymi mapami czy ktoś z cd projekt mi odpowie ?? bo tam żadnych info o nich nie ma  
WOW wyczytałem, że multi ma mieć 18 trybów gry !!  
Skąd ty masz takie informacje? Będzie ich 7 ;p
Trochę jesteś nie na bieżąco :p wchodź na avp.org.pl ;)

tudzież na stronę SEGI :p  
gdzieś wyczytałem jak znajdę gdzie to dam link ;]

ale grałem dziś już w demo i powiem jedno ZARĄBISTA GRA !!
super się gra na prawdę ;]

http://www.cdaction.pl/news-8185/gamescom-09-pi...dator.html proszę ;]

Ja nadal pobieram, kiepski transfer, raz 50 kb raz 100 i tak leci powoli. Mam nadzieje, że sprawdzi się twoja opinia, bo sam czekam na avp od kiedy tylko wypuścili o grze informacje, a tu wiele opinii, iż demko kiepsko zrobione jak i sama gra.  
znaczy tak mi się nie podoba tylko trudność z dołączeniem do gry, ale reszta jest dla mnie super ;]  
Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)