Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Już dziś zostaniesz Mistrzem Olimpijskim!

Już dziś zostaniesz Mistrzem Olimpijskim! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Mamy doskonałą wiadomość dla wszystkich pasjonatów gier sportowych i fanów zimowych zmagań! Już dziś na półki sklepowe trafiła oficjalna gra Zimowych Igrzysk Olimpijskich - Vancouver 2010!

Vancouver 2010 to gra o najwyższą stawkę - olimpijskie złoto. Sprawdź swoje możliwości w czternastu ...

No super że na półki sklepowe trafiła oficjalna gra Zimowych Igrzysk Olimpijskich - Vancouver 2010!. ALE ja NADAL CZEKAM NA POPRAWKĘ DO MOUNT&BLADE`A: OGNIEM I MIECZEM. Byłem cierpliwy. Nic nie pisałem cały czas na ten temat. W drugiej połowie stycznia miała wyjść poprawka 1.015 ale niestety nie wyszła. Olewanie klienta jak nic !! Żądam więc odpowiedzi kiedy ta poprawka wyjdzie bo narazie to w tą grę grać się nie da !!!
Spokojny ale już sfrustowany gracz !!!

To jest odpowiedź na post użytkownika "wicked28" [ post #1 ]

wicked28:
No super że na półki sklepowe trafiła oficjalna gra Zimowych Igrzysk Olimpijskich - Vancouver 2010!. ALE ja NADAL CZEKAM NA POPRAWKĘ DO MOUNT&BLADE`A: OGNIEM I MIECZEM. Byłem cierpliwy. Nic nie pisałem cały czas na ten temat. W drugiej połowie stycznia miała wyjść poprawka 1.015 ale niestety nie wyszła. Olewanie klienta jak nic !! Żądam więc odpowiedzi kiedy ta poprawka wyjdzie bo narazie to w tą grę grać się nie da !!!
Spokojny ale już sfrustowany gracz !!!
Tam dam dam dam, 29 stycznia... Mają jeszcze 2 dni? I dlaczego piszesz to w temacie o ZIO?

hallo hallo szukam gry o podobnej tematyce na PS2 pomoże ktoś ??

dobry tekst  
kto gra w takie gry?  
nie wiem ale może to jest fajne?!  
Gra może ktoś w tą grę w Live i maiłby ochotę na kilka partyjek, chociażby do pozaliczania aczivów? W razie ochoty xfire/gamertag - igor5618  
Przeczytanie testu w gazecie na ocenę mierną wystarczy mi, by takie pozycje omijać szerokim łukiem. Biedna ta gierka - nie dość że mało konkurencji, to jeszcze polowa jest tak naprawdę taka sama. Gdzie hokej na lodzie, gdzie biathlon? o_O Widać, że zrobiona od odp******.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Voro89" [ post #8 ]

W sumie tak ale na krótkie sesje jest niezła a jako maniak aczivów nie mogłem nie kupić :-).