Forum dyskusyjne: EFEKT SERII II ? Wielki Finał!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 19.01.2010, 14:58 |
Po długich i burzliwych obradach, Jury wyłoniło zwycięzców w konkursie EFEKT SERII II.
|
|
ZIUT (Paź) 08.02.2010, 21:14 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Dziki_Judasz" [ post #80 ] A ja jestem swoją drogą ciekawy czy kierownictwo CDP wie o tym szwindlu...Bo nie wierzę żeby Panowie Kiciński czy Iwiński połasili się na te nagrody :o) Jestem za powołaniem spec komisji w kwestii wyjaśnienia AFERY SERII II. Zaczynam zbierać podpisy!!! Dziki_Judasz:
Tyle świetnych prac, a tutaj taki syf. Naprawdę żenujące, w stylu CDProjekt. Aż mi srebrniki w kieszeni zabrzęczały. |
|
offline |
||
Godot (Paź) 08.02.2010, 21:54 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "ZIUT" [ post #81 ] ZIUT: Oni akurat mają gdzieś to co my piszemy ;)
A ja jestem swoją drogą ciekawy czy kierownictwo CDP wie o tym szwindlu... Bo nie wierzę żeby Panowie Kiciński czy Iwiński połasili się na te nagrody :o) Jestem za powołaniem spec komisji w kwestii wyjaśnienia AFERY SERII II. Zaczynam zbierać podpisy!!! |
|
offline |
||
Administrator_CDP (Paź) 09.02.2010, 00:54 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "ZIUT" [ post #75 ] ZIUT: Zamiast zrzędzić i narzekać jak stare dewoty moglibyśmy zrobić coś konstruktywnego i pozytywnego. Przepłukać niesmak po gorzkich wynikach. Moglibyśmy uszanować poświęcenie i wkład uczestników konkursu organizując im honorowe rozstrzygnięcie, w którym jurorami byliby forumowicze. Co prawda bez nagród, ale ile warte są nagrody - widzimy. O ile ważniejszy jest poważny i obiektywny werdykt - wszyscy wiemy i czujemy.UWAGA!!! NA TYM NIE KONIEC!!! Nagrodą honorową będą pół roczne bezpłatne praktyki w CDP (na stanowisku giermka) lub specjalna, naturalnej wielkości Wiedzmińska rękawica do kastowania spelów (nie wymaga pozwolenia)... Nie pogrążaj się człowieku lepiej... Moim zdaniem to byłoby właśnie godne zachowanie i godna reakcja na tą sytuację. Chcecie, by CD Projekt lepiej traktował swoją społeczność? Wymyślając coraz to bardziej absurdalne teorie na temat konkursu i wyimaginowych przekrętów z nim związanych? Prawda jest taka, że jury miało pełne prawo do nagrodzenia tych prac. Zwycięzcom należą się TYM BARDZIEJ gratulacje, że trafili w tak nieprzewidywalny gust jurorów. A wszelkie teorie o rozdaniu nagród "po znajomości" są irracjonalne przy uwzględnieniu ich niewielkiej wartości. |
|
offline |
||
Galnospoke (Paź) 09.02.2010, 08:21 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Administrator_CDP" [ post #83 ] Administrator_CDP: Buhahahahahaha! Podac wazeline? Co Ty czlowieku myslisz, ze tutaj ludzie zycia nieznajacy pisza? Za glupich nas masz? Twoja nerwowa reakcja tylko potwierdza, ze mamy racje.
Prawda jest taka, że jury miało pełne prawo do nagrodzenia tych prac. Zwycięzcom należą się TYM BARDZIEJ gratulacje, że trafili w tak nieprzewidywalny gust jurorów. A wszelkie teorie o rozdaniu nagród "po znajomości" są irracjonalne przy uwzględnieniu ich niewielkiej wartości. |
|
offline |
||
Darth_Angel (Paź) 09.02.2010, 08:34 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Johnny_Garrland" [ post #73 ] Johnny_Garrland: Akurat w przypadku CDP powiem Ci, że Twoje wrażenie jest raczej mylne. Na poparcie mych słów powiem tylko, że wygrałem kiedyś główną nagrodę, zaś w chwili wzięcia udziału w konkursie miałem zarejestrowaną... jedną grę - i to zarejestrowaną właśnie na potrzeby konkursu.
ja od dluzszego czasu mam wrazenie, ze w konkursach CDP wygrywaja ci, ktorzy maja najwiecej gier zarejestrowanych... :/ |
|
offline |
||
Deso (Paź) 09.02.2010, 09:45 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Galnospoke" [ post #84 ] Galnospoke: Ale co jego nerwowa reakcja ma do tego ? To tylko zwykły ktoś, a nie administrator :) Swoją drogą, ciekawe, że na stronie dość poważnej firmy, jest możliwość tworzenia kont o nazwach typu: "administrator". Widywałem mniejsze portaliki, gdzie w celu uniknięcia niepotrzebnych 'przykrości' wobec użytkowników, tego typu nicki nie mogły być tworzone.
Buhahahahahaha! Podac wazeline? Co Ty czlowieku myslisz, ze tutaj ludzie zycia nieznajacy pisza? Za glupich nas masz? Twoja nerwowa reakcja tylko potwierdza, ze mamy racje. |
|
offline |
||
ZIUT (Paź) 09.02.2010, 10:09 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Administrator_CDP" [ post #83 ] Zacznijmy od początku, nie poczuwam się do bycia społecznością CDP i być nią nie zamierzam, więc na jej jakimkolwiek traktowaniu przez CDP też mi nie zależy.Marketingiem zostałem skłoniony do wzięcia uczestnictwa w konkursie. Oczywiście komisja ma prawo wybrać te prace, które uważa za warte nagrodzenia. Jednak widząc swoją pracę oraz prace innych uczestników konkursu (lepsze od mojej) uważam że wyniki konkursu zostały chamsko zafałszowane aby nagrody trafiły we wcześniej ustalone ręce - mam prawo do własnej opinii??? I nie chodzi o ich wartość (jestem dorosłym dobrze zarabiającym człowiekiem) ale o ZASADY. Jak to w kawale było - pieniądze się znalazły ale NIESMAK POZOSTAŁ. W przypadku CDP nie po raz pierwszy i pewnie nie ostatni... Pozdrawiam. P.S. Szanuje prace innych uczestników (oprócz tych nagrodzonych, uważam je za dół estetyczny - i mam do tego prawo). Zaś co do uznania prac pomiędzy uczestnikami konkursu to masz absolutną rację, takie uznanie jest o wiele ważniejsze niż nagrody, tylko wtedy po co nam tu CDP??? [/q] Zamiast zrzędzić i narzekać jak stare dewoty moglibyśmy zrobić coś konstruktywnego i pozytywnego. Przepłukać niesmak po gorzkich wynikach. Moglibyśmy uszanować poświęcenie i wkład uczestników konkursu organizując im honorowe rozstrzygnięcie, w którym jurorami byliby forumowicze. Co prawda bez nagród, ale ile warte są nagrody - widzimy. O ile ważniejszy jest poważny i obiektywny werdykt - wszyscy wiemy i czujemy. Moim zdaniem to byłoby właśnie godne zachowanie i godna reakcja na tą sytuację. Chcecie, by CD Projekt lepiej traktował swoją społeczność? Wymyślając coraz to bardziej absurdalne teorie na temat konkursu i wyimaginowych przekrętów z nim związanych? Prawda jest taka, że jury miało pełne prawo do nagrodzenia tych prac. Zwycięzcom należą się TYM BARDZIEJ gratulacje, że trafili w tak nieprzewidywalny gust jurorów. A wszelkie teorie o rozdaniu nagród "po znajomości" są irracjonalne przy uwzględnieniu ich niewielkiej wartości.[/q] |
|
offline |
||
ZIUT (Paź) 09.02.2010, 11:47 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Godot" [ post #82 ] w to nie wątpię, ale myślę że wizerunku firmy nie mają gdzieś, chociaż...[/q] Oni akurat mają gdzieś to co my piszemy ;)[/q] |
|
offline |
||
keeveek1 (Lord) 09.02.2010, 11:54 |
ZIUT, masz rację. Przeprowadzenie jakiegoś głosowania wśród forumowiczów byłoby niezłym pomysłem. A co do "trafienia nagród w z góry ustalone ręce" -> ja ostatnio wygrałem sporą nagrodę w konkursie CDP a nie mam z nimi nic wspólnego. Daleki byłbym od takich oskarżeń. |
|
offline |
||
rammi (Paź) 09.02.2010, 17:34 |
"Przychodzi Jasio do sklepu: - Są jakieś drogie gry? - Nie ma... Jest tylko eXtra Klasyka" Czy to miało oznaczać że zostały w sklepie tylko gry z eXtra Klasyki bo nikt nie chce tego "czegoś" kupować? W sumie również wolę drogą grę niż podrzędne tatałajstwo.. BTW, pokażcie to co ocenzurowane bo to pewnie tylko taki spisek aby się od was odczepić.. Ehh... |
|
offline |
||
ZIUT (Paź) 09.02.2010, 18:53 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #89 ] Cytując klasyków: "Jedna jaskółka wiosny nie czyni" & "Trafiło się ślepej kurze ziarno"i tak dalej, sadząc po ilości postów na "nie" jesteś wyjątkiem :o) A poza tym może ja wiem coś czego Ty nie wiesz??? ;o) keeveek1:
ZIUT, masz rację. Przeprowadzenie jakiegoś głosowania wśród forumowiczów byłoby niezłym pomysłem. A co do "trafienia nagród w z góry ustalone ręce" -> ja ostatnio wygrałem sporą nagrodę w konkursie CDP a nie mam z nimi nic wspólnego. Daleki byłbym od takich oskarżeń. |
|
offline |
||
keeveek1 (Lord) 09.02.2010, 18:56 |
Na przyszłość pamiętaj Ziut, że jak wyskakujesz z takimi oskarżeniami to lepiej mieć jakieś dowody, bo może się to źle skończyć dla osoby rzucającej oskarżenia... ;-) ps. nie, to że wygrały takie prace a nie inne nie jest żadnym dowodem,. |
|
offline |
||
Galnospoke (Paź) 09.02.2010, 20:42 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Deso" [ post #86 ] Deso: A tam... machnac reka i zapomniec.
Ale co jego nerwowa reakcja ma do tego ? To tylko zwykły ktoś, a nie administrator :) Swoją drogą, ciekawe, że na stronie dość poważnej firmy, jest możliwość tworzenia kont o nazwach typu: "administrator". Widywałem mniejsze portaliki, gdzie w celu uniknięcia niepotrzebnych 'przykrości' wobec użytkowników, tego typu nicki nie mogły być tworzone. |
|
offline |
||
ZIUT (Paź) 10.02.2010, 12:14 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #92 ] nie pouczaj mnie :o)nie oskarżam tylko wyrażam swoją opinię jak będzie trzeba to dowody się znajdą :o) keeveek1:
Na przyszłość pamiętaj Ziut, że jak wyskakujesz z takimi oskarżeniami to lepiej mieć jakieś dowody, bo może się to źle skończyć dla osoby rzucającej oskarżenia... ;-) ps. nie, to że wygrały takie prace a nie inne nie jest żadnym dowodem,. |
|
offline |
||
Czempion9 (Paź) 10.02.2010, 19:08 |
Ale już się nie gorączkujmy się panowie ;) Pracę były różne a wygrali ci którzy trafili w gusta jury. | |
offline |
||
Godot (Paź) 11.02.2010, 16:46 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Czempion9" [ post #95 ] Czempion9: O gustach a raczej bezguściu się nie gada :P
Ale już się nie gorączkujmy się panowie ;) Pracę były różne a wygrali ci którzy trafili w gusta jury. |
|
offline |
||
BartArt (Paź) 12.02.2010, 21:05 |
No i niestety do tej pory CDProjekt nie zareagował na komentarze użytkowników zbulwersowanych wynikami pseudo-konkursu, co może oznaczać tyle, że nie interesuje ich zdanie uczestników lub też, że nagrody rzeczywiście trafiły w ręce osób "zaprzyjaźnionych" (ewentualnie oba te stwierdzenia mogą być prawdziwe...). Ciekawe jest to, że news o konkursie już zniknął ze strony głównej (po zaledwie tygodniu). Może więc jednak CDP zdaje sobie sprawę z tragicznego potraktowania przez swoich pracowników konkursu... choć w sumie teraz to i tak nic nie zmienia i ogromny niesmak oraz poczucie niesprawiedliwości pozostaje.... |
|
offline |
||
ZIUT (Paź) 12.02.2010, 23:50 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "BartArt" [ post #97 ] a jak myślisz po co robi się konkursy???żeby dać graczom fajne nagrody??? nie, po to żeby wypchnąć stany magazynowe i nakręcić sprzedaż :o) każda firma powinna zarabiać a nie rozdawać BartArt:
No i niestety do tej pory CDProjekt nie zareagował na komentarze użytkowników zbulwersowanych wynikami pseudo-konkursu, co może oznaczać tyle, że nie interesuje ich zdanie uczestników lub też, że nagrody rzeczywiście trafiły w ręce osób "zaprzyjaźnionych" (ewentualnie oba te stwierdzenia mogą być prawdziwe...). Ciekawe jest to, że news o konkursie już zniknął ze strony głównej (po zaledwie tygodniu). Może więc jednak CDP zdaje sobie sprawę z tragicznego potraktowania przez swoich pracowników konkursu... choć w sumie teraz to i tak nic nie zmienia i ogromny niesmak oraz poczucie niesprawiedliwości pozostaje.... |
|
offline |
||
keeveek1 (Lord) 13.02.2010, 09:59 |
Już tak nie sikajcie krwią nad tymi xboksami. Jak ktoś się czuje pokrzywdzony przez efekt serii to niech mi odda swoje gry które w nim dostał. | |
offline |
||
ZIUT (Paź) 14.02.2010, 00:17 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #99 ] OK, a jak się to robi???zarejestrowałem za sporo punktów a wcale ich nie chcę keeveek1:
Już tak nie sikajcie krwią nad tymi xboksami. Jak ktoś się czuje pokrzywdzony przez efekt serii to niech mi odda swoje gry które w nim dostał. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||