Forum dyskusyjne: Przerąbana TOPSELLEROWA promocja wyprzedażowa !
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 10.02.2010, 12:14 |
Ledwie przebrzmiały echa Gramageddonu, a już przygotowaliśmy kolejną okazję dla łowców niskich cen. Już dziś rusza Przerąbana Top Sellerowa promocja. Ceny wszystkich Top Sellerów zostają przerąbane równo na pół, co oznacza, że mnóstwo świetnych tytułów jak n.p. Medieval 2: Total War czy Gothic 3: Zmierzch bogów od ... |
|
keeveek1 (Lord) 14.02.2010, 18:55 |
To, jakie tytuły w danym sklepie są objęte promocją zależy od sklepu. Ja kupiłem w wyprzedaży te, które chciałem i jeszcze się na dwa tytuły czaję, ale to zależy od funduszy | |
offline |
||
knrdz (Giermek) 14.02.2010, 19:21 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #61 ] keeveek1: Ja tam w reklamie "promocji" na cdprojekt.pl widzę że nie do końca masz rację: "Ceny wszystkich Top Sellerów zostają przerąbane równo na pół", a w update: "Lista gier w serii Top Seller", nie zawierająca ani TD:U, ani Megapacka. Taka to CDProjekt-prawda: "wszystkie" oznacza nie wszystkie.
To, jakie tytuły w danym sklepie są objęte promocją zależy od sklepu |
|
offline |
||
keeveek1 (Lord) 14.02.2010, 19:24 |
O matko. W empiku są wszystkie które mają. w merlinie wszystkie z katalogu. w moim media markcie wszystkie jak leci. to że w twoim saturnie nie wszystkie to jest mi bardzo wszystko jedno. Wydawca nie może zmusić kierownika sklepu by ten obniżył ceny. Jedynie on naraża się na to, że wszyscy pójdą kupować tam, gdzie promocja jest. ;) http://www.3kropki.pl/p/8/5/test_drive_unlimite...gapack.php czyli niektóre sklepy po prostu nie obniżają cen.. |
|
offline |
||
keeveek1 (Lord) 14.02.2010, 23:14 |
Dobra, medieval 2 z dodatkiem zamówiony. Niniejszym ogłaszam koniec zakupów growych gdzieś... do wakacji. Nowe gry z premium games muszą zaczekać |
|
offline |
||
destruent (Paź) 15.02.2010, 20:49 |
Nareszcie Zeno Clash w dobrej cenie! Szkoda tylko, że to jedna z niewielu gier korzystających ze Steama... | |
offline |
||
Arkhaor (Paź) 15.02.2010, 21:19 |
A ja zrobiłem interes i sprzedałem dzisiaj za 22zł Soulstorma ;P. | |
offline |
||
igor5618 (Paź) 15.02.2010, 21:30 |
Szkoda że tak trudno wyhaczyć gdziekolwiek Dzikie Hordy.. W Empie nie ma w ogóle co szukać bo wycofali ten tytuł z sieci... W gremerze jakaś jedna samotna sztuka się dziś pojawiła (parę dni temu nie było), ledwo zdążyłem... | |
offline |
||
Blackbird (Lord) 15.02.2010, 21:39 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "igor5618" [ post #67 ] igor5618: Polecam zajrzeć tutaj:Szkoda że tak trudno wyhaczyć gdziekolwiek Dzikie Hordy.. W Empie nie ma w ogóle co szukać bo wycofali ten tytuł z sieci... W gremerze jakaś jedna samotna sztuka się dziś pojawiła (parę dni temu nie było), ledwo zdążyłem... http://sklep.cenega.pl/index.php?action=products&coll=1 Masz cały pakiet. |
|
offline |
||
igor5618 (Paź) 15.02.2010, 23:17 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #68 ] Gdybym chciał pakiet to bym kupił pakiet, ja chcę DH z Topsellera :-P |
|
offline |
||
Blackbird (Lord) 15.02.2010, 23:37 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "igor5618" [ post #69 ] igor5618: Wiesz, tak sobie myślę, że skoro Ubisoft wydaje swoją serię, to możesz się nie doczekać DH w serii CDP czyli Topseller. Prawdopodobnie CDP już jej nie wydaje. Może ktoś z CDP to potwierdzi? W takim wypadku pozostaje Ci jakieś Alledrogo czy inny secondhand ;)
Gdybym chciał pakiet to bym kupił pakiet, ja chcę DH z Topsellera :-P |
|
offline |
||
Alexande (Rycerz) 15.02.2010, 23:51 |
@ igor5618: Szukałbym w Media Markt, tam jak jest promocja to dają wszystko z magazynu, a empik chowa co lepsze i ogranicza ilość :P Dzięki tej promocji zyskałem dwie dobre gierki - Zeno Clash i TimeShift.. Zastanawiam się jeszcze nad X-blades, warto ? @keeveek1: maiłeś rację (chyba), ale byłem pewny, że widziałem okładkę Saint's Row 2 z paskiem Topseller. ;/ |
|
offline |
||
keeveek1 (Lord) 16.02.2010, 09:34 |
Przywidziało ci się :P Jak SR2 trafi w końcu do TS to CDP ogłosi to hucznie. Póki co milczy, czyli pewnie NIE wyda ;) poza tym ta wyprzedaż może mieć dwa skutki, skoro jest bezterminowa: a) całkowita likwidacja topsellera b) zastąpienie topsellera inną serią w podobnej cenie |
|
offline |
||
Alexande (Rycerz) 16.02.2010, 11:09 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #72 ] Likwidacja raczej nie, no ale nie znam statystyk sprzedaży tej serii, więc wszystko możliwe. Raczej nowy dizajn, bo ten jest taki sobie; oraz nowe tytuły ale to już norma :) |
|
offline |
||
igor5618 (Paź) 16.02.2010, 11:50 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Alexande" [ post #71 ] Alexande: Coś w tym może jest. Ze 3 lata temu oglądam se w MM półki z grami i nagle mnie zamurowało bo zobaczyłem za 30 zł Homeworld Cataclysm w dużym kartonowym boxie który chyba na magazynie u nich z 5 lat leżał =).
@ igor5618: Szukałbym w Media Markt, tam jak jest promocja to dają wszystko z magazynu, a empik chowa co lepsze i ogranicza ilość :P |
|
offline |
||
karolekx23x (Rycerz) 17.02.2010, 11:26 |
a te gierki czy są w mediaexpert i causeurze ? Czy ktos tam kupował ? | |
offline |
||
keeveek1 (Lord) 17.02.2010, 11:31 |
Media Expert, podobnie jak Media Markt mają to do siebie, że o wprowadzeniu promocji w sklepie decydują kierownicy tych sklepów. W jednej części Polski mogą więc być te gierki w innej nie... | |
offline |
||
MSPRISON (Paź) 17.02.2010, 18:54 |
Kupiłem Alone In The Dark i nie żałuję ; ) | |
offline |
||
maati93 (Paź) 19.02.2010, 21:35 |
Heh a u mnie w MM w Koszalinie mówią że nic o tej promocji nie słyszeli ;/ ehh dobrze że w Empiku jest i wyrwałem Alone In The Dark ;) Naprawdę fajna gierka :) | |
offline |
||
GamesFan (Paź) 22.02.2010, 17:28 |
Byłem dziś w MM i udało mi się capnąć Medieval'a :) | |
offline |
||
kubbbaa (Paź) 22.02.2010, 17:39 |
czy za wirtualne pięniądze mogę kupić gre ? czy jak je moge wykorzystać ? | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony