Forum dyskusyjne: Aliens vs Predator
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Aliens vs Predator |
Nadchodzi decydujące starcie i kulminacyjny punkt w walce o przetrwanie toczonej pomiędzy trzema rasami. Wyrusz na łowy jako Predator, osławiony i bezlitosny myśliwy, który z polowania na inne gatunki uczynił krwawy sport. Walcz o przetrwanie zdany na siebie, drużynę i duży kaliber, gdy jako członek elitarnego oddziału Marines staniesz oko w oko z najstraszniejszym z łowców i najokrutniejszą z bestii jakie napotkała ludzkość. Podążaj za instynktem, by w odpowiednim momencie zaatakować z ukrycia swoją ofiarę, miażdżąc jej głowę w potężnych szczękach. Jako śmiertelnie groźny Obcy, musisz zapewnić bezpieczeństwo Królowej i gniazdu a każdy kto ... [Więcej informacji: Aliens vs Predator] |
|
piorko90 (Paź) 17.02.2010, 17:42 |
Jak odblokować bonusowe skiny w AvP ( oczywiście kiedy będzie się go dało zainstalować bo niestety Steam Stwierdził że dopiero 19 jest premiera i DOPIERO WTEDY można zagrać w AvP ) | |
offline |
||
Bloobik (Paź) 17.02.2010, 18:38 |
No właśnie, to jakieś jaja są, zapłaciłem, odebrałem i nie mogę pograć i muszę czekać kolejne dwa dni :/ to jaki jest sens przedpremierowego kupowania :( | |
offline |
||
esehardcore (Rycerz) 17.02.2010, 19:11 |
spróbujcie wprowadzić go w tryb offline ' to powinien zapomnieć o dacie ale nie jestem pewien | |
offline |
||
piorko90 (Paź) 17.02.2010, 20:34 |
Ale i tak bulwersuje ludzi to że mogą sobie pograć z tego co mi si wydaje dopiero 19 jak nawet pisało że będzie premiera 18 | |
offline |
||
paw000 (Paź) 17.02.2010, 21:19 |
Własnie, jaki jest sens przedpremierowego kupowania? Jaki jest sens kupowania oryginałów skoro piraci już pewnie grają i smięją się z nas, że kupilismy tą grę. Czuję się zrobiony w balona. Nigdy więcej nie kupię gry wykorzytującej steam. Narazie grę rzuciłem w kąt tak żebym jej nie widział i nie denerwował się. Za dwa dni ją wyjmnę i spróbuję zainstalować (mam nadzieję, że nie będzie żadnych problemów tym razem). Chyba mineły już te czasy gdy można było cieszyć się z gry przed jej premierą... |
|
offline |
||
piorko90 (Paź) 17.02.2010, 22:46 |
Powiem tyle Steam był dobry kiedyś jako program do aktualizacji :) potem dodali komunikator do niego SPOKO fajne ale inne pomysły np system NIBY anty haxowy VAC ( chyba ) który jest programem niekontrolowanym przez nikogo i zbanowane przez niego konto jest permanentnie blokowane i wszystkie gry jakie wykorzystują ten system, czyli odbiera się multi we wszystkim co mamy zarejestrowane na danym koncie steam. Co gorsza to nie podlega dyskusji. Po prostu wołać o pomstę. Nie kapuje po kiego wała jest ZAMEK czasowy na gry, sztywno jak jest premiera to dopiero HURA i tłum rusza. Pewno piraciki teraz sobie w to grają i mają jak zwykle za nic wszelkie zabezpieczenia. Nie wiem co skłoniło twórców AvP III do uzależnienie tej gry od steam ale to była najgorsza decyzja jaka mogła być. Posiadam MW2 i jak haxy jak były tak są a super program nie wykrywa ich działań a, że niema dedyków = adminów nikt z tym nie może nic zrobić tylko grać sobie z takim delikwentem. Pomijając to co pewno już wiemy ( wywalanie z serwów, zmianę hosta, lagi itp ) steam psuje wszystko i jeśli w AvP III czeka mnie to samo co w MW2 moja ocena tej gry spadnie z 8 do 3. | |
offline |
||
paw000 (Paź) 17.02.2010, 23:14 |
Ze steam-a nie kożystam, bo raz się na nim przejechałem i resztę doczytałem w necie - po co się wkurzać niepotrzebnie? Współczuć tylko ludziom męczacym się na codzień z tym cudem. Mój zgrzyt dotyczył aktualizacji do HL2. Było ich łącznie z ponag 2 GB jak pamiętam (grę dość późno kupiłem i troche się ich nazbierało), necik też nie za szybki (256 kbit/sek) wtedy miałem. No i musiałem sciągać te gigabajty żeby zagrać. A co jeśli ja nie chciałem tych "paczów"? Chciałem tylko zagrać w to co miałem. Moglem sobie tylko chcieć. Musiałem czekać, jak dobrze pamietam, dwa dni żeby móc zagrać. Teraz sytuacja się powtarza z AvP III. Znowu człowiek napalony otwiera pudełko (raczej pudło, w którym można by było spakować spokojnie laptopa :D), zrywa folijkę, wkłada płytkę do czytnika, w tym czasie klawiaruta jest już obsliniona, odpala instalator a tu kupa. Napewno ludzie słyszeli moje k.....a na drugim końcu miasta. Martwi mnie też napis "Games for Windows" na pudełku. Nie dość, że steam to jeszcze windows live! Z grami posiadającym logo windowsa też miałem kilka przykrości... |
|
offline |
||
piorko90 (Paź) 17.02.2010, 23:25 |
Ja jestem tylko ciekawy poza tym jak będzie się dało odblokować te specjalne pre orderowe postacie :) ja jak zobaczyłem zamek czasowy nastawiony na 19 to tylko przyszło mi na myśl ,, chyba sobie ze mnie jaja robicie " i zaraz kolejna ,, po kiego był pre order " | |
offline |
||
Black_Phenix (Paź) 18.02.2010, 10:57 |
Witam Mam takie pytanie. Kiedy i na jakiej stronie trzeba złożyć zamówienie o koszulkę z edycji kolekcjonerskiej, i czy trzeba coś podać jakiś klucz czy coś? Bo w pudełku nic nie ma na ten temat, jedynie mam klucz do ściągnięcia skinów do gry |
|
offline |
||
killer659 (Paź) 18.02.2010, 14:34 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Black_Phenix" [ post #9 ] Black_Phenix: A wiesz jak odblokować te skiny? Mam kod tylko nie wiem gdzie wpisać.
Witam Mam takie pytanie. Kiedy i na jakiej stronie trzeba złożyć zamówienie o koszulkę z edycji kolekcjonerskiej, i czy trzeba coś podać jakiś klucz czy coś? Bo w pudełku nic nie ma na ten temat, jedynie mam klucz do ściągnięcia skinów do gry |
|
offline |
||
Eomer7 (Paź) 18.02.2010, 15:02 |
Mam problem typu że nie otrzymałem kodu na skiny dodatkowe . Zamówiłem pre-order otrzymałem go wczoraj nie mogłem go wtedy zainstalować przez steam ale dzisiaj po instalacji zacząłem się zastanawiać jak te skiny odblokować czytam na forum że powinienem otrzymać klucz ale go nie mam ... i mam pytanie gdzie ten klucz powinien być w pudełku i jak wygląda ? | |
offline |
||
cabaal1 (Paź) 18.02.2010, 15:02 |
Widzę tu tylko same rozczarowanie, ale niestety tylko to można odczuwać po tym jaką strategię marketingu zapodali nam prezesi tychże firm. Nauczka na przyszłość sprawdzić wpierw grę z różnych źródeł. |
|
offline |
||
cabaal1 (Paź) 18.02.2010, 15:09 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Eomer7" [ post #11 ] Eomer7: Mogę tylko zgadywać że być może dostaniesz taki klucz pocztą elektroniczną. Podobny problem miałem z Mass Effect 2, tez nie wiedziałem co, gdzie i jak.Mam problem typu że nie otrzymałem kodu na skiny dodatkowe . Zamówiłem pre-order otrzymałem go wczoraj nie mogłem go wtedy zainstalować przez steam ale dzisiaj po instalacji zacząłem się zastanawiać jak te skiny odblokować czytam na forum że powinienem otrzymać klucz ale go nie mam ... i mam pytanie gdzie ten klucz powinien być w pudełku i jak wygląda ? Dostałem wszystko później na pocztę elektroniczną. Ogólnie denerwujące w takich przypadkach jest brak jakichkolwiek informacji odnośnie takich rzeczy. |
|
offline |
||
SirToth (Paź) 18.02.2010, 15:19 |
jeśli chodzi o kod na skiny... z tego co wiem nie każda wersja pre -order zawiera dodatkowe skóry więc skoro nie masz kodu mogłeś kupić w sklepie który tego nie oferował (np. w tym w którym ja kupowałem informacji o dodatkowych skórach nie było toteż się nie nastawiam :) dwa kod najprawdopodobniej trzeba będzie wprowadzić w menu w samej grze (menu pewnie jak zwykle będzie się nazywało Extras albo inne Dodatki) przynajmniej z innymi grami które kupiłem a które oferowały jakieś add-on shity tak było... |
|
offline |
||
Eomer7 (Paź) 18.02.2010, 15:26 |
tak tylko ze ja kupowałem na gram.pl ... oni dawali jasną informacje że otrzymam przy pre-order klucz na skiny | |
offline |
||
Black_Phenix (Paź) 18.02.2010, 15:47 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "killer659" [ post #10 ] killer659: W pudełku z grą powinna być instrukcja i kartka z kodem do odblokowania skinów.Tam jest napisane jak zainstalować ( Ja miałem tak w kolekcjonerce)Black_Phenix: A wiesz jak odblokować te skiny? Mam kod tylko nie wiem gdzie wpisać.Witam Mam takie pytanie. Kiedy i na jakiej stronie trzeba złożyć zamówienie o koszulkę z edycji kolekcjonerskiej, i czy trzeba coś podać jakiś klucz czy coś? Bo w pudełku nic nie ma na ten temat, jedynie mam klucz do ściągnięcia skinów do gry A na szybko to w koncie STEAM wchodzisz w zakładkę GRY-> AKTYWACJA PRODUKTU STEAM-> DALEj-> ZGODA-> i podajesz klucz |
|
offline |
||
mathev (Paź) 18.02.2010, 16:14 |
Widze edycja specjalna na całym świecie ma dodatkowe cztery mapy do multi, oprócz, jakżeby inaczej, Polski. Komu za to gratulować, CD-Projekt czy Sedze? :P | |
offline |
||
killer659 (Paź) 18.02.2010, 16:21 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Black_Phenix" [ post #16 ] Black_Phenix: Ja dostałem tylko dodatkową kartkę do rachunku ( jest na niej kod ) ale instrukcji nie posiadam ( jak zainstalować i pobrać skiny).
killer659: W pudełku z grą powinna być instrukcja i kartka z kodem do odblokowania skinów.Tam jest napisane jak zainstalować ( Ja miałem tak w kolekcjonerce)Black_Phenix: A wiesz jak odblokować te skiny? Mam kod tylko nie wiem gdzie wpisać.Witam Mam takie pytanie. Kiedy i na jakiej stronie trzeba złożyć zamówienie o koszulkę z edycji kolekcjonerskiej, i czy trzeba coś podać jakiś klucz czy coś? Bo w pudełku nic nie ma na ten temat, jedynie mam klucz do ściągnięcia skinów do gry A na szybko to w koncie STEAM wchodzisz w zakładkę GRY-> AKTYWACJA PRODUKTU STEAM-> DALEj-> ZGODA-> i podajesz klucz |
|
offline |
||
mathev (Paź) 18.02.2010, 16:27 |
Ani naszywki, ani tez reszty bonusów, który ma każdy innny kraj na całym naszym globie. Heh no rewelacja. Badge na ramię z WY Corp byłby tysiąc razy lepszy od koszulki, ehhh. Bo to Polska własnie... | |
offline |
||
Black_Phenix (Paź) 18.02.2010, 18:21 |
killer659--> w poprzednim wątku napisałem ci co i jak wchodzisz w zakładkę GRY-> AKTYWACJA PRODUKTU STEAM-> DALEj-> ZGODA-> i podajesz klucz |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||