Forum dyskusyjne: Bój się przyszłości... I bądź na nią przygotowany!

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
Bój się przyszłości... I bądź na nią przygotowany! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

W pudełku z edycją kolekcjonerską gracz znajdzie najważniejsze elementy potrzebne do przetrwania nadchodzącej apokalipsy. W wytrzymałym wojskowym plecaku zmieści rzeczy pierwszej potrzeby, które powinien mieć zawsze gotowe. Maska gazowa uchroni go przed pyłem i trującymi oparami. Nielicznym szczęśliwcom da to wystarczająco dużo czasu na odnalezienie bezpiecznego schronienia.

Na najgorsze należy zacząć ...

Gdzie można taki zestawik zamówić ?  
kto czytał książkę i jak może ją ocenić bo to jest dla mnie dość ważne ?  
Właśnie skończyłem. Klimat zabija, choć fabuła to takie typowe "wybraniec, po którym nikt nie spodziewa się niczego wielkiego odbywa pełną niebezpieczeństw drogę. aby..." Ciekawie (choć nie zawsze spójnie) wymyślone realia to największa zaleta książki. Do tego nie wiem jak to opisać, ale czuć wyraźnie wschodnią nutę charakterystyczną dla rosyjskiego SF. Całość mocno przygnębiająca.

Tak czy siak jak warto, tym niemniej nie spodziewaj się nie wiadomo jakiego arcydzieła.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Kysiu1990" [ post #21 ]

Kysiu1990:
Gdzie można taki zestawik zamówić ?
kup w sklepie ultima.pl - na gram.pl odradzam gdyz zeby zamowic cokolwiek nalezy zgodzic sie na wpisanie swojego adresu i innych danych osobowych do ich listy mailingowo-marketingowej by mogli Cie zasypac masa maili reklamowych.

wg mnie to bardzo dziwny pomysl ale z drugiej strony gwarantuje brak jakichkolwiek problemow natury prawnej w przypadku wykorzystywania takiej bazy danych osobowych do celow marketingowych przez wlasciciela sklepu czyli grupy (tak tak - grupy) Action
bloblek:
Dla zainteresowanych podaję info odnośnie cen tych ultra pr0 mega full wypas dodatków:

http://www.allegro.pl/item892649723_maska_przec...estaw.html
~15 zeta (kumpel mówił że za 8 nawet widział)

http://www.allegro.pl/item879479371_nowy_plecak..._puma.html
~15 zeta

Książka w Empiku ~35 zeta, a sama gra to nie wiem. Jeśli 120 złotych, jak ktoś wyżej wspomniał, to wg mnie cała cena tej edycji kolekcjonerskiej jest w granicach normy, choć oczywiście mogłaby być te 15 złotych tańsza.
jasne, ze mozna kupic osobno takie elementy ale to nie o to chodzi zeby je nabyc osobno tylko, zeby je dostac jako calosc :)
wg mnie ek sluza wylacznie wyciaganiu pieniedzy od graczy za to by mogli dostac cos extra (niekoniecznie potrzebnego - bo co z taka maska przeciwgazowa zrobisz? ani postawisz sobie na polce albo wrzucisz do szafki :) ) - nie zmienia to jednak mojego nastawienia i staram sie zawsze kupowac interesujace mnie edycje kolekcjonerskie

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)