Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Bój się przyszłości... I bądź na nią przygotowany!

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
Bój się przyszłości... I bądź na nią przygotowany! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

W pudełku z edycją kolekcjonerską gracz znajdzie najważniejsze elementy potrzebne do przetrwania nadchodzącej apokalipsy. W wytrzymałym wojskowym plecaku zmieści rzeczy pierwszej potrzeby, które powinien mieć zawsze gotowe. Maska gazowa uchroni go przed pyłem i trującymi oparami. Nielicznym szczęśliwcom da to wystarczająco dużo czasu na odnalezienie bezpiecznego schronienia.

Na najgorsze należy zacząć ...

Ile wynosi cena tego zestawu?  
199,99 zl. Pisze nad obrazkiem :)  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Alexande" [ post #2 ]

Alexande:
199,99 zl. Pisze nad obrazkiem :)
Wtedy jeszcze nie było napisane. Ale dzięki za odp :).

Jest napisane, a nie "pisze" ;]  
Sporo troche. Takie maski z demobilu na aukcjach po 15 złociszy są =P. Ale w sumie czemu nie, CDP w końcu zaczyna lepsiejsze kolekcjonerki robić z powrotem..  
Jakby dorzucić do tego jakiś fajny metalbox, byłaby to jedna z fajniejszych kolekcjonerek jakie znam (obok WiC i G3).

Chociaż, nawet bez całego tego metalu, też jest nieźle.

Pisze, bo tekst na monitorze cały czas się odświeża :P.  
kiedy będzie dostępna? w sklepach jest pre-order na zwykłą edycję  
Edycja bardzo kiepska , lipna i za za razem droga . 199 zł ktos chyba oszalał.
Gra 100 , ksiązka do 40 zł , wiec te 2 dodatki są cenne 50-60 zł , chyba żart ?

To ja juz wole kupić oddzielnie książkę i gre i w 140 zł sie zmieszczę i do szczęścia nie potrzeba więcej.
150 zł to była by przyzwoita cena , watpie że dobrze sie sprzeda.
Prędzej podstawka .

Tylko że oficjalna cena gry Metro wynosi 120 złotych, moi drodzy.
Bardzo atrakcyjna moim zdaniem, ale trzymając się żelaznej zasady nie kupowania kolekcjonerek być może skuszę się na edycję zwykłą.

zobaczcie sobie lepiej wymagania sprzętowe to większość spadnie z krzesła , jestem w wielkim szoku. Śmiać się chce , i odechce sie tą gre kupować bo większości trzeba kupić nowy komp

http://www.gram.pl/news_8QvrHOe0_Metro_2033_wym...etowe.html

CDP jest wydawcą , a na Waszej stronie żadnej informacji.

te wymagania są podane dla jaj... tzn zwłaszcza te ostatnie.

marketing wirusowy - jeszcze niech parę portali się posika nad wymaganiami i wszyscy będą o grze wiedzieć.

To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #12 ]

Na pewno , prędzej ta informacja odstraszy od jej kupowania .

Karty GeForce GTX 480 lub GTX 470 w wymaganiach optymalnych , karty których nie ma i nie wiadomo dokładnie kiedy premiera , wolne żarty to chyba predzej reklama sprzetu.

No, tak się przestraszyłem że chyba będę musiał od nasa sprzęt pożyczyć żeby pograć.. kurde..  
Widze że nadal nie ma info na stronie wydawcy o wymaganiach sprzętowych. Pewnie jak by to wrzucili , to chcec od razu by spadła  
Na Boga, to jest gra ukraińskiego (czy tam rosyjskiego, wszystko jedno) studia. Takie gry super wymagań nigdy nie mają.  
Dla zainteresowanych podaję info odnośnie cen tych ultra pr0 mega full wypas dodatków:

http://www.allegro.pl/item892649723_maska_przec...estaw.html
~15 zeta (kumpel mówił że za 8 nawet widział)

http://www.allegro.pl/item879479371_nowy_plecak..._puma.html
~15 zeta

Książka w Empiku ~35 zeta, a sama gra to nie wiem. Jeśli 120 złotych, jak ktoś wyżej wspomniał, to wg mnie cała cena tej edycji kolekcjonerskiej jest w granicach normy, choć oczywiście mogłaby być te 15 złotych tańsza.

na gram.pl można oszczędzić 10 zł pozdro :)

Fajna gierka
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

To jest odpowiedź na post użytkownika "PONIEWIERUS" [ post #19 ]

Zamierzasz pisać dokładnie tą samą wiadomość (no, może w poprzedniej nie było enteru) w każdym temacie z komentarzami do newsa?
Jeżeli tak, to może pożegnaj się grzecznie z forum, a ja zajmę się resztą.
Zbastuj ciutkę.

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)