Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Sukces dema i pierwsze DLC do Aliens vs Predator

Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)
Sukces dema i pierwsze DLC do Aliens vs Predator [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

CD Projekt z przyjemnością informuje, że demo gry Aliens vs Predator odniosło oszałamiający sukces. Jak donosi SEGA, ilość pobrań przekroczyła 4.1 miliona co stanowi rekord w całej historii firmy. Przełożyło się to bezpośrednio na niesamowitą sprzedaż tytułu, który od dnia polskiej premiery wygodnie usadowił się na szczycie listy Empik Top ...

NO I KOSZULKI PANOWIE JUZ SIE ROBIA SPOKOJNIE , NIE DENERWUJCIE SIE DZIECI W CHINACH NIE MOGĄ TAK SZYBKO SZYĆ . A CO DO REKLAMACJI FACEHAGERA NIE MAM ZAMIARU JESZCZE DOKŁADAĆ STARAŃ POPROSTU PRZYLECIAŁO Z CHIN I NIKT TEGO NAWET NIE OGLĄDAŁ . DODTAKOWYCH MAP TEŻ NIE ŚCIĄGAM BO NIEDŁUGO W TEN SPOSÓB WARTOŚĆ GRY PRZEKROCZY 1.000 PLN . NAPRAWDE DROGA REDAKCJO PLAMA . MOJEGO AVP ODSTAWIE NA PÓŁKĘ BO TO TROFEUM I LEPIEJ TAM NIE ZAGLĄDAĆ I PRZEJDE DO INNYCH TYTUŁÓW . R.I.P.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "SMIRNOFF666" [ post #21 ]

Napisz to trzy razy większymi literami, a dostaniesz wszystkie map-packi free.
Znaczy się, sam będziesz musiał je zdobyć, ale w końcu kiedyś będą za darmo.

spoko :) już cie lubie , tu nie chodzi o sam fakt kasy stać mnie na każdą grę jaką zechce mieć ale nie lubie płacić za coś co inni mają za mniejszą kaskę a jak narazie niezadowolonych z kolekcjonerskiej wersji jest dużo osób i to tylko w tym kraju a jak narazie olano nas po prostu .map pak powinien byc za free dla osób posiadających wersję kolekcjonerską ale widze że cdprojekt poprostu nas oleje ( kupili to spoko niech se piszą co chcą ) i powiedz mi jak ma piractwo zniknąć z kraju jeśli olewa się klijenta ???? tu koniec mojich żali  
masakra - CDP leci w kulki ze swoimi klientami. 189zł za wersję kolekcjonerską i mamy zapłacić jeszcze za dodatkowe mapy?! Kumpel w UK. kupił zwykłego Preordra i dostał: grę w metalowym pudełku, 3 skiny MP, 4 mapy MP. Zawratość edycji oferowanej przez CDP jest conajmniej marna i co gorsza jako dystrybutor, nie oferują innej opcji.

!!! Oszukaństwo ze strony CDP !!!

a dostał ktoś już koszulkę ???? bo mineło dwa tygodnie i nic . łaskawie odważy się ktoś z redakcji nas poinformować ????? bo to już przerasta wszelkie oczekiwania , gre kupiłem w lutym 19 a dziś jest 5 kwiecień !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i dalej nie ma koszulki wy sobie jaja z nas robicie ??????????!!!!!!! więcej nie kupie u was żadnej gry !!!!!!!!!!!!! banda niekompetętnych ludzi  
Ja także kupiłem edycje kolekcjonerską i także nadal czekam na koszulkę, co mnie zaczyna denerwować tak samo jak ciebie.Kurde czy wysłanie koszulki jest takie trudne?? jeśli tak to po co było je obiecywać.Krótko ujmując nie to ze nasza wersja kolekcjonerki jest uboga to jeszcze musimy nie wiadomo ile czekać na koszulki a za 4 mapki które za granicą dostawało się do kolekcjonerki gratis my musimy płacić.Nic nie rozczarowało mnie tak jak edycja kolekcjonerska AVP.I jakby było tego mało szanowny dystrybutor nawet nie chce powiedzieć kiedy łaskawie wyślą do nas koszulki.Mam nadzieję ze Cd projekt nigdy więcej nie powtórzy tego oraz powie nam łaskawie kiedy dostaniemy wreszcie koszulki.  
gdzie można ją kupić?
edycję kolekcjonerską?
i za ile?

adamski104 ok 200zł  
Mnie także zastanawia, co przyczynia się do takich opóźnień z wysłaniem koszulki. Zdecydowanie wolałbym, aby t-shirt był w opakowaniu kolekcjonerskim, niż w takiej formie, którą nam zaproponowali - tym bardziej, że nie decydowałem się na indywidualny napis na koszulce, a opcjonalny. Cóż, pozostaje nam jedynie czekać na kuriera, mając cichą nadzieję, iż proces ten nie będzie trwał miesiące a ewentualnie 2 - 3 tygodnie. Poza tym czytając te wasze, teraz nasze, posty mam wrażenie, że jest to swoista księga skarg i zażaleń, do której nie sądzę, by sięgali i zaznajamiali się z jej treścią pracownicy CD Projekt. Skąd te przypuszczenia? Nie dostrzegam odeń jakiegokolwiek odzewu w sprawie niekompletnego wydania kolekcjonerskiego AvPa.
A jeśli ktoś otrzyma już koszulkę, niech zamieści komentarz!

chłopaki! między lutym a marcem Chińczyki mają nowy rok! ja tez zamówiłem lasce na walentynki (!!!) sweterki z Chin i przyszły wczoraj!!! Tam wszystko stanęło w miejscu i dopiero teraz rusza...  
buuuuuuuuuuu gdzie te koszulki ?????????????? znajdzie się ktoś odważny i odpowie ktoś kiedy mam się spodziewać może na następną gwiazdkę ????  

To jest odpowiedź na post użytkownika "SMIRNOFF666" [ post #31 ]

SMIRNOFF666:
buuuuuuuuuuu gdzie te koszulki ?????????????? znajdzie się ktoś odważny i odpowie ktoś kiedy mam się spodziewać może na następną gwiazdkę ????
Większość koszulek już została do Was wysłana. Zostało jeszcze kilka do doprodukowania i dosłania, ale raczej nie przekroczymy terminu podanego na stronie http://www.cdprojekt.pl/koszulka czyli 30 kwietnia.

Jeśli po tym terminie nie dostaniecie koszulek to znajdziecie tam również adres e-mail, na który powinniście nam to zgłosić.

Pamiętajcie, że każda koszulka jest produkowana indywidualnie, więc zajmuje to trochę czasu. Niemniej każdy z Was powinien otrzymać swoją zamówioną koszulkę do 30 kwietnia.

A ja chciałbym kody , jeśli są do tej gry.  
HHHHHHMMMMM KUR....... HU... MNIE STRZELA ZGADNIJCIE HEH NIE DOSTAŁEM KOSZULKI . WY SOBIE NAPRAWDE JAJA ROBICCIE A KOSZULKI TO CHYBA SZYDEŁKIEM ROBICIE ????? I CO JA MAM KU...A CO CHWILE PISAC REKLAMACJE NA WSZYSTKO CO TYCZY SIE TEJ GRY ????? JAK MOZNA W 21 WIEKU NIE WYSŁAĆ PACZKI DO KLIENTA ??????? LUDZIE BÓJCIE SIĘ BOGA !!!!!!!! NAPRAWDE NIE ZOSTAŁEM NIGDY TAK ŻLE OBSŁUŻONY I OLANY PRZEZ FIRMĘ JAK PRZEZ WAS ALBO ZMIEŃCIE PRACOWNIKÓW ALBO SYSTEM PRACY I OBSŁUGI KLIENTA BO NIE DŁUGO BĘDZIECIE SPRZEDAWAC ZAPAŁKI .  
Koszulki jeszcze nie otrzymałem. Rozczarowanie jest wielkie, nie spodziewałem się takiej niekompetencji ze strony CD Project. Następnym razem proponuję koszulki zamieszczać w pudełku razem z grą.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "SMIRNOFF666" [ post #34 ]

Wszystkie koszulki zostały wysłane na początku tego tygodnia. Za swoje słownictwo, które z resztą już nie pierwszy raz jest niecenzuralne, powinieneś właściwie pożegnać się z forum.

ok uszanuje regulamin i wiecej tu nie napisze ZAL mi tylko waszych klientów naprawde . Wytumacz mi tylko jedno jak możliwe jest takie zaniedbanie klienta bo na to nikt mi nie odpisal , jak jest możliwe włożenie do pudełka za 200 zl uszkodzonej figurki ????bo na pewno nie w transporcie się uszkodziła zapytajcie się swojego pośrednika i nie wmawiaj mi że koszulki robi sie każdą z osobna 5 dni , jest ktoś zadowolony z wersji kolekcjonerskiej ??? bo chyba nikt ????!!!!!!! niestety nie dostalem koszulki i figurkę miałem uszkodzoną ale nie bede tego reklamować bo powinienem dostać pełnowartościowy produkt a dostałem nie powiem co (.....) trudno ja nie będę za wami latać i błagać i pisać i reklamować to wy powinniście to załątwić PS. odpisz mi na to cwaniaku  

To jest odpowiedź na post użytkownika "SMIRNOFF666" [ post #37 ]

Jeżeli nie chcesz reklamować figurki, to już tylko i wyłącznie Twój problem. Za Twoje kaprysy nikt nie ma zamiaru odpowiadać - nawet jeżeli gdzieś został popełniony błąd.

Oczekiwania na przesyłkę z koszulką dobiegły końca. Od dziś jestem posiadaczem pełnowartościowej edycji kolekcjonerskiej AvP. Jakość materiału i wykonanie nie wzbudzają zastrzeżeń.  
Ja także już otrzymałem koszulkę co mnie bardzo cieszy.  
Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)