Forum dyskusyjne: Gra komputerowa Alicja w Krainie Czarów ? już w sprzedaży!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 05.03.2010, 18:00 |
Z przyjemnością informujemy, że do sprzedaży trafiła gra komputerowa Alicja w Krainie Czarów! Gra inspirowana filmem Tima Burtona z udziałem Johnny'ego Deppa, to niesamowita atrakcja nie tylko dla fanów filmu, ale przede wszystkim dla miłośników zagadkowych gier przygodowych. |
|
PONIEWIERUS (Paź) 09.03.2010, 17:31 |
Fajna gra | |
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 10.03.2010, 12:57 |
Literówka: "już" z małej litery jest. | |
offline |
||
jarek2045 (Paź) 14.03.2010, 02:05 |
Szkoda że nie zrobili gry "Avril w Krainie czarów" xD ;) ^^ | |
offline |
||
Nadisia (Paź) 15.03.2010, 17:43 |
Cześć!!! Utknęłam w labiryncie z szalejącym pniem (już drugi dzień tkwię). Czy ktoś wie, jak się z tamtąd wydostać? |
|
offline |
||
fangotika3 (Giermek) 15.03.2010, 18:17 |
Ja kupiłem nie dawno siostrze, na urodziny. Teraz cały dzień siedzi na kompie. Gra wedłóg jej jest ( jak ona to mówi) syrowo dobra. | |
offline |
||
Emila1999 (Paź) 01.04.2010, 19:37 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Nadisia" [ post #4 ] [q=Nadisia]Cześć!!!Utknęłam w labiryncie z szalejącym pniem (już drugi dzień tkwię). Czy ktoś wie, jak się z tamtąd wydostać?[/ Wiesz co ja też pomuszcie nam! PLIS |
|
offline |
||
G_S_PattoN (Rycerz) 01.04.2010, 19:50 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Emila1999" [ post #6 ] Emila1999: Odpowiedź masz tu:[q=Nadisia]Cześć!!! Utknęłam w labiryncie z szalejącym pniem (już drugi dzień tkwię). Czy ktoś wie, jak się z tamtąd wydostać?[/ Wiesz co ja też pomuszcie nam! PLIS http://www.cdprojekt.pl/board/topic/1642-POMOCY |
|
offline |
||
Skazeusz (Paź) 02.04.2010, 15:50 |
Emila musisz zamrozic go w czasie i przebiec to samo do nadisi ja za to mam problem niewiele dalej musze zamrozic drogowskazy i wziasc knyplówke a potem alicja ja pije i przyłazi ten pan z karty :P i ja zabiera gdzies i nie widac rycerza i alicji ale jest wielkie serce i sie go ominac nieda w misji Znajdz Absolena PS fangotika twoja siora wie jak przejsc to? |
|
offline |
||
patiaa (Paź) 03.04.2010, 18:39 |
A ja utknęłam w chacie Marcowego Królika, wtedy kiedy postacie chodzą po suficie, bo przeszli zakręcony tunel :/ I za nic w świecie nie chcą zejść w dół, na podłogę! HELP! |
|
offline |
||
lex17 (Paź) 05.04.2010, 16:11 |
pomocy!!!! jetem na etapie walki z psem Banderchlustem czy cos takiego xDD zupełnie neiwiem jak mam go pokonać ! proszę choć o najmniejszą wzkazówkę , będę ogromnie wdzięczna ;) |
|
offline |
||
patiaa (Paź) 05.04.2010, 16:28 |
lex17 Jak Banderchlust będzie do ciebie biegł (chodzi mi o to, że podniesie się do góry tak jak koń i będzie się szykował do przebiegnięcia do ciebie przez środek tej takiej "podłogowej tarczy") weź królika McTwispa i go zamroź w czasie. Następnie weź Marcowego Królika telekinezą spraw, aby kolumna ze środka "tarczy"podniosła się do góry. Wtedy za chwilę przestanie działać zamrożenie Bandzierchlusta i ty się odsuń w prawo lub w lewo. Zobaczysz, jak potwór biegnie w stronę kolumny i się z nią zderza. Jak się zderzy i położy na ziemię weź Mniamałygę i zacznij go bić - wtedy straci jedno życie. Kiedy się podniesie rób tak samo, jak przedtem, czyli McTwist, Marcowy i Mniamałyga. Ja tak to przeszłam. Nie wiem, czy coś z tego zrozumiałeś/aś XD Ps. Żeby Bandzierchlust do Ciebie biegł "jak koń" musisz go telekinezą walnąć kamieniem. Uważaj też żeby nie dobierał się do Alicjii ;) @UP@ Moje pytanko na górze nie jest już ważne, teraz po zjedzeniu Bamberniczka nie wiem, gdzie jest "Wypij mnie" :( |
|
offline |
||
lex17 (Paź) 05.04.2010, 20:10 |
patiaa ,s erdeczne dzięki jak narazie pozostało psu jedno życie - już jakiś postęp xDD |
|
offline |
||
lex17 (Paź) 05.04.2010, 20:51 |
zostało mu jedno życie i robie tak według twoich wzkazówek patiaa ale dwa razy poskutkowało a za trzecim on mnie cały czas goni ! ;) | |
offline |
||
Natka1121 (Paź) 07.04.2010, 13:29 |
Fajna gra ale trzeba mieć kartę graficzną 3D :-( | |
offline |
||
Jangeneral (Paź) 07.04.2010, 18:44 |
czy można ją kupić za punkty. | |
offline |
||
KarMelkoWa1997 (Paź) 08.04.2010, 12:26 |
Ja nie wiem jak trzeba przejść to gdy oni chodzą do góry nogami. Proszę o szybką pomoc. :)) |
|
offline |
||
Averse (Paź) 08.04.2010, 20:21 |
Hej pomóżcie, bo się męcze już drugi tydzień. Utknęłam wtedy, gdy Alicja wypija napój, zmniejsza się i pojawia się kier. Oczywiście portal zagradza mi drogę. I trzeba znaleźć Absolema. Tylko do cholery jak wciskam ctrl to prowadzi w miejsce poza portalem. Zresztą sprawdzałam jeszcze przed wypiciem napoju przez Alicję i też go znaleźć nie mogłam. Irytujące to się robi. |
|
offline |
||
sowa12345 (Paź) 09.04.2010, 10:09 |
utknęnałam w chacie marcowego królika,postacie chodzą po suficie.nie wiem co zrobić aby znależc bamberniczek.proszę o pomoc. | |
offline |
||
sowa12345 (Paź) 12.04.2010, 13:16 |
nie wiem co zrobić moje postacie chodzą po suficie jak mam dostać się po ciasteczko.już kilka dni tu tkwię i nie wiem co dalej.pomocy! | |
offline |
||
milvaa1 (Paź) 12.04.2010, 19:21 |
LUDZIE,LUDZIE,LUDZIE,LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JAK MACIE JAKIŚ PROBLEM TO PRZESTAŃCIE PANIKOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wejdźcie sobie na Youtube i wpiszcie: -TIM BURTON on ALICE IN WONDERLAND VISUAL EFFECTS- To są filmiki które ktoś nagrał kiedy on przechodził te poziomy z którymi wy macie problem! Wejdźcie sobie i zobaczcie! Pozdro:) |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||