Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Gra komputerowa Alicja w Krainie Czarów ? już w sprzedaży!

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
Gra komputerowa Alicja w Krainie Czarów ? już w sprzedaży! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Z przyjemnością informujemy, że do sprzedaży trafiła gra komputerowa Alicja w Krainie Czarów!

Gra inspirowana filmem Tima Burtona z udziałem Johnny'ego Deppa, to niesamowita atrakcja nie tylko dla fanów filmu, ale przede wszystkim dla miłośników zagadkowych gier przygodowych.
Do atutów gry należy zaliczyć doskonałą muzykę stworzoną przez Richarda Jaquesa, znanego kompozytora ...

Fajna gra  
Literówka: "już" z małej litery jest.  
Szkoda że nie zrobili gry "Avril w Krainie czarów" xD ;) ^^  
Cześć!!!
Utknęłam w labiryncie z szalejącym pniem (już drugi dzień tkwię).
Czy ktoś wie, jak się z tamtąd wydostać?

Ja kupiłem nie dawno siostrze, na urodziny. Teraz cały dzień siedzi na kompie. Gra wedłóg jej jest ( jak ona to mówi) syrowo dobra.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Nadisia" [ post #4 ]

[q=Nadisia]Cześć!!!
Czy ktoś wie, jak się z tamtąd wydostać?[/
Wiesz co ja też pomuszcie nam! PLIS

To jest odpowiedź na post użytkownika "Emila1999" [ post #6 ]

Emila1999:
[q=Nadisia]Cześć!!!
Czy ktoś wie, jak się z tamtąd wydostać?[/
Wiesz co ja też pomuszcie nam! PLIS
Odpowiedź masz tu:
http://www.cdprojekt.pl/board/topic/1642-POMOCY

Emila musisz zamrozic go w czasie i przebiec to samo do nadisi ja za to mam problem niewiele dalej musze zamrozic drogowskazy i wziasc knyplówke a potem alicja ja pije i przyłazi ten pan z karty :P i ja zabiera gdzies i nie widac rycerza i alicji ale jest wielkie serce i sie go ominac nieda w misji Znajdz Absolena

PS fangotika twoja siora wie jak przejsc to?

A ja utknęłam w chacie Marcowego Królika, wtedy kiedy postacie chodzą po suficie, bo przeszli zakręcony tunel :/
I za nic w świecie nie chcą zejść w dół, na podłogę!
HELP!

pomocy!!!!
jetem na etapie walki z psem Banderchlustem czy cos takiego xDD zupełnie neiwiem jak mam go pokonać ! proszę choć o najmniejszą wzkazówkę , będę ogromnie wdzięczna ;)

lex17

Jak Banderchlust będzie do ciebie biegł (chodzi mi o to, że podniesie się do góry tak jak koń i będzie się szykował do przebiegnięcia do ciebie przez środek tej takiej "podłogowej tarczy") weź królika McTwispa i go zamroź w czasie. Następnie weź Marcowego Królika telekinezą spraw, aby kolumna ze środka "tarczy"podniosła się do góry. Wtedy za chwilę przestanie działać zamrożenie Bandzierchlusta i ty się odsuń w prawo lub w lewo. Zobaczysz, jak potwór biegnie w stronę kolumny i się z nią zderza. Jak się zderzy i położy na ziemię weź Mniamałygę i zacznij go bić - wtedy straci jedno życie. Kiedy się podniesie rób tak samo, jak przedtem, czyli McTwist, Marcowy i Mniamałyga. Ja tak to przeszłam. Nie wiem, czy coś z tego zrozumiałeś/aś XD
Ps. Żeby Bandzierchlust do Ciebie biegł "jak koń" musisz go telekinezą walnąć kamieniem. Uważaj też żeby nie dobierał się do Alicjii ;)

@UP@
Moje pytanko na górze nie jest już ważne, teraz po zjedzeniu Bamberniczka nie wiem, gdzie jest "Wypij mnie" :(

patiaa ,s erdeczne dzięki jak narazie pozostało psu jedno życie - już jakiś postęp xDD

zostało mu jedno życie i robie tak według twoich wzkazówek patiaa ale dwa razy poskutkowało a za trzecim on mnie cały czas goni ! ;)  
Fajna gra ale trzeba mieć kartę graficzną 3D :-(  
czy można ją kupić za punkty.  
Ja nie wiem jak trzeba przejść to gdy oni chodzą do góry nogami.
Proszę o szybką pomoc.
:))

Hej pomóżcie, bo się męcze już drugi tydzień.
Utknęłam wtedy, gdy Alicja wypija napój, zmniejsza się i pojawia się kier.
Oczywiście portal zagradza mi drogę. I trzeba znaleźć Absolema. Tylko do cholery jak wciskam ctrl to prowadzi w miejsce poza portalem. Zresztą sprawdzałam jeszcze przed wypiciem napoju przez Alicję i też go znaleźć nie mogłam.
Irytujące to się robi.

utknęnałam w chacie marcowego królika,postacie chodzą po suficie.nie wiem co zrobić aby znależc bamberniczek.proszę o pomoc.  
nie wiem co zrobić moje postacie chodzą po suficie jak mam dostać się po ciasteczko.już kilka dni tu tkwię i nie wiem co dalej.pomocy!  
LUDZIE,LUDZIE,LUDZIE,LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
JAK MACIE JAKIŚ PROBLEM TO PRZESTAŃCIE PANIKOWAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wejdźcie sobie na Youtube i wpiszcie:
-TIM BURTON on ALICE IN WONDERLAND VISUAL EFFECTS-
To są filmiki które ktoś nagrał kiedy on przechodził te poziomy z którymi wy macie problem! Wejdźcie sobie i zobaczcie!
Pozdro:)

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)