Forum dyskusyjne: Gry z gazety

Gry z gazety
Autor posta Treść posta  
Czy gry z gazety podlegają rejestracji elektronicznej np. mam Ghost master z gazety i nie mam książeczki
I co można zrobić??

To jest odpowiedź na post użytkownika "krzys_2009" [ post #1 ]

krzys_2009:
Czy gry z gazety podlegają rejestracji elektronicznej np. mam Ghost master z gazety i nie mam książeczki
I co można zrobić??
Można grać. Na ogół (na ogół, to nie znaczy, że zawsze) można grać bez płyty w napędzie.
A sterowanie można opanować metodą prób i błędów (chociaż zwykle ''klawiszologia'' jest dostępna bezpośrednio po uruchomieniu gry).

To jest odpowiedź na post użytkownika "krzys_2009" [ post #1 ]

Gry z pism, pisemek, gazetek, rozkładanek, miesięczników dla ogrodników, świerszczyków , kalendarzyków małżeńskich i instrukcji obsługi szuflady nie podlegają rejestracji elektronicznej i, tym samym, nie można za nie otrzymać CDPunktów.

To jest odpowiedź na post użytkownika "KrzysztofMarek" [ post #2 ]

KrzysztofMarek:

Można grać. Na ogół (na ogół, to nie znaczy, że zawsze) można grać bez płyty w napędzie.
A sterowanie można opanować metodą prób i błędów (chociaż zwykle ''klawiszologia'' jest dostępna bezpośrednio po uruchomieniu gry).
Na ogół to instrukcja (a czasem nawet poradnik) umieszczone są na płycie z grą ;)

To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #4 ]

Blackbird:

Na ogół to instrukcja (a czasem nawet poradnik) umieszczone są na płycie z grą ;)
Nienawidzę instrukcji na płycie;-) Nigdy ich nawet nie przeglądam, a jak mam drukowaną zawsze czytam, sprawdzam i tak dalej;-)
Nie mniej najlepszą grą z pisma jaką miałem to Fallout w CDA;-) A tak to od dawna nie kupuję prasy komputerowej i tym podobnych.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Stfforex" [ post #5 ]

Stfforex:

Nienawidzę instrukcji na płycie;-) Nigdy ich nawet nie przeglądam, a jak mam drukowaną zawsze czytam, sprawdzam i tak dalej;-)
Nie mniej najlepszą grą z pisma jaką miałem to Fallout w CDA;-) A tak to od dawna nie kupuję prasy komputerowej i tym podobnych.
No ja nie pisałem, że trzeba to lubić, ale wiesz: na bezrybiu i rak ryba.
A co do gier z gazet, które mi się trafiły, a są świetne, to na pewno pierwsze miejsce będzie miało Arcanum z GameStara.