Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Premiera Alpha Protocol zagrożona!

Przejdź do strony: 1 2 ... 6 (ostatnia)
Premiera Alpha Protocol zagrożona! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

CD Projekt z przykrością zawiadamia, iż dziś w godzinach nocnych skradziony został dysk produkcyjny z masterem gry Alpha Protocol oraz plik z kodami aktywacyjnymi. Do zdarzenia doszło podczas przygotowań transportu materiałów do tłoczni. Na teren siedziby CD Projektu wdarł się zamaskowany sprawca i po obezwładnieniu ...

O w mordę jeża ! To Tytanowy Janusz ja myslalem ze on istnieje naprawde a to tylko legenda, chodu!  
Hemmm, ja bym raczej stawiał na Molibdenowego Mateusza.
Akcja przednia, świetnie zrobione :D

To prawda czy tylko żart?  
hmm wygląda na kampanię reklamową gdzie pewnie okaże się że to jakis szpieg był by wczuć się w klimat ;)  

Wy nie widzicie, że to jest perfekcyjnie zrealizowany konkurs?

Wszystkich obezwładnił... na co mu to było? To takie drogie?

Aha przepraszam czy posty pojemną są z nazwiskami ludzi? Co wy chcecie znacie ich?

Damn, niezły pomysł na promocję. Co do samej gry to mam w planach jej zakup od kilku dobrych miesięcy. Będzie świetna!  
Fajna promocja :)
Filmik z lekka amatorski, ale pomysł przedni. Gratulacje!

Całkiem zgrabny żart .  
Pewnie nie widzą, będę miał większe szanse.  
Profesjonalnie zrobiony to prawda, ale czy konkursy nie powinny być "bardziej widoczne"? :)  
To lubię :D
Niezły konkurs :D
Przecież widać że to żart dla dobra konkursu :) Co to James Bond? W Polsce nie ma takich profesjonalistów - żeby obezwładnił ochroniarza,wyłączył kamery a potem załatwił 2 gości z walizą :D Rodem z filmów o szpiegach albo złodziejach ;D

Może to konkurencja z Third Echelon ;). Nie powiem, świeny pomysł na konkurs, na początku nawet dałem się wkręcić :-).  
A ja uwierzyłem się nieźle "strachnołem".  
Ja po przeczytaniu się dałem nabrać:) Ale ta muzyka zaraz na początku daje w znak,że to żarcik:) Ale pomysł na konkurs świetny,gratulacje!!Dobra robota!!!  
Gdzieś tego gościa widziałem...chyba:)  
uwierzyłem na początku świetne po prostu świetne  
a mi wygląda na kurskiego  
nie znacie się - to Wieńczysław Nieszczególny, który otumanił pierwszego strażnika niczym innym jak walerianą a później poszło już łatwo...  
Epic Fail!  
Przejdź do strony: 1 2 ... 6 (ostatnia)