Forum dyskusyjne: Premiera Alpha Protocol zagrożona!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 14.05.2010, 16:00 |
CD Projekt z przykrością zawiadamia, iż dziś w godzinach nocnych skradziony został dysk produkcyjny z masterem gry Alpha Protocol oraz plik z kodami aktywacyjnymi. Do zdarzenia doszło podczas przygotowań transportu materiałów do tłoczni. Na teren siedziby CD Projektu wdarł się zamaskowany sprawca i po obezwładnieniu ... |
|
Lutador (Lord) 17.05.2010, 22:26 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "cooldan" [ post #21 ] cooldan: W tej chwili jesteśmy już na tropie sprawcy. Pętla pościgu zaciska się coraz mocniej.i co dalej? Lada dzień powinniśmy odzyskać mastera. Jeśli zdążymy przed piątkiem to premiera gry odbędzie się o czasie (28 maja). Jeśli posiadacie informacje, które pomogą nam ująć sprawcę przed piątkiem to pomóżcie nam. Piszcie na adres alphaprotocol@cdprojekt.com |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 18.05.2010, 17:29 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Remek110" [ post #24 ] Remek110: Jeszcze nie ma tu opcji PW (wkrótce się pojawi) ale zgłoszenia przyjmujemy tylko na maila.
Lutek a można pisać to do ciebie na PW bo się coś zepsuło na onecie i nie można wejść na poczte. |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 28.05.2010, 16:19 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #48 ] keeveek1: Tutaj znajdziecie recenzję na gram.pl - wystawili grze 8.4/10, więc jest bardzo dobrze:)Z tego co czytałem i oglądałem jest bardzo fajna. Graficznie kuleje, ale to dla mnie dobrze - sprzęt mam już nienajnowszy. Cała reszta jest podobno pierwsza klasa. Lepsze skradanie niż w splinter cellu, elementy rpgowe bardziej rozbudowane niż w Mass Effekcie, dobre dialogi itp itd wszystko co potrzebne dobrej grze RPG http://www.gram.pl/art_9wjkGu1_Alpha_Protocol_recenzja.html |
|
offline |
||
Lutador (Lord) 28.05.2010, 16:51 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "qrp" [ post #50 ] qrp: Po weekendzie!
A gdzie i kiedy znajdziemy rozwiązanie zagadki/konkursu/prowokacji z newsa? ;) |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||