Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Premiera Alpha Protocol zagrożona!

Premiera Alpha Protocol zagrożona! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

CD Projekt z przykrością zawiadamia, iż dziś w godzinach nocnych skradziony został dysk produkcyjny z masterem gry Alpha Protocol oraz plik z kodami aktywacyjnymi. Do zdarzenia doszło podczas przygotowań transportu materiałów do tłoczni. Na teren siedziby CD Projektu wdarł się zamaskowany sprawca i po obezwładnieniu ...

To jest odpowiedź na post użytkownika "cooldan" [ post #21 ]

cooldan:
i co dalej?
W tej chwili jesteśmy już na tropie sprawcy. Pętla pościgu zaciska się coraz mocniej.
Lada dzień powinniśmy odzyskać mastera. Jeśli zdążymy przed piątkiem to premiera gry odbędzie się o czasie (28 maja).

Jeśli posiadacie informacje, które pomogą nam ująć sprawcę przed piątkiem to pomóżcie nam. Piszcie na adres alphaprotocol@cdprojekt.com

To jest odpowiedź na post użytkownika "Remek110" [ post #24 ]

Remek110:
Lutek a można pisać to do ciebie na PW bo się coś zepsuło na onecie i nie można wejść na poczte.
Jeszcze nie ma tu opcji PW (wkrótce się pojawi) ale zgłoszenia przyjmujemy tylko na maila.

To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #48 ]

keeveek1:
Z tego co czytałem i oglądałem jest bardzo fajna. Graficznie kuleje, ale to dla mnie dobrze - sprzęt mam już nienajnowszy. Cała reszta jest podobno pierwsza klasa. Lepsze skradanie niż w splinter cellu, elementy rpgowe bardziej rozbudowane niż w Mass Effekcie, dobre dialogi itp itd wszystko co potrzebne dobrej grze RPG
Tutaj znajdziecie recenzję na gram.pl - wystawili grze 8.4/10, więc jest bardzo dobrze:)
http://www.gram.pl/art_9wjkGu1_Alpha_Protocol_recenzja.html

To jest odpowiedź na post użytkownika "qrp" [ post #50 ]

qrp:
A gdzie i kiedy znajdziemy rozwiązanie zagadki/konkursu/prowokacji z newsa? ;)
Po weekendzie!