Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Gra komputerowa Toy Story 3 już w sklepach!

Gra komputerowa Toy Story 3 już w sklepach! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Uwolnij wyobraźnię! Już dziś wszyscy fani doskonałej produkcji filmowej Disneya mogą przeżyć niezapomnianą przygodę wcielając się w Buzza lub Chudego i uratować świat zabawek w serii pełnych zabawnych perypetii przygód!

Toy Story 3 to zręcznościowa gra akcji przeznaczona dla wszystkich miłośników gatunku.
W głównym trybie rozgrywki Toy Story 3 przeżyjemy wspólnie ze znanymi bohaterami filmowe przygody, ...

Ta gra Jest super. Jestem z niej bardzo zadowolony, moim ulubionym trybem jest TOY BOX. Bomba  
Błagam o pomoc!!!
Kupiłam synkowi grę Toy Story 3 i w żaden sposób nie chce mi się uruchomić:(
Wyskakuje czarne okno, a potem komunikat :
Wystąpił problem z aplikacją Game-TS3.exe
Czy nie mam czegoś zainstalowanego ?
Proszę pomóżcie

Mam dokładnie to samo, 3 komputery w domu i na żadnym nie działa, a na Windows 7 to nawet się instalator nie uruchamia. Coś tu do bani jest...  
Przyczyn problemów z uruchomieniem gry lub instalacją może być bardzo wiele - konfiguracja nie spełniająca wymagań sprzętowych, nieaktualne sterowniki, konflikty z innymi programami działającymi w systemie. Naljepiej w takim przypadku będzie skontaktować się z działem pomocy technicznej przez formularz na stronie http://www.cdprojekt.pl/support/notify/3048/Toy_Story_3.  
film był fajny . a pamientam te toy story nie do przejscia na ps zaiste gra może być fajna .  
jaki trzeba pobrać plik do tej gry  
Trzeba pobrać jakiś plik czy co?  

To jest odpowiedź na post użytkownika "smok2002" [ post #6 ]

smok2002:
jaki trzeba pobrać plik do tej gry
O jakim pliku mówisz? Jak kupiłeś grę to już nic nie powinieneś pobierać (no chyba, że jakieś sterowniki do karty graficznej lub coś w tym stylu).

Proszę o pomoc. Jak można przejść z trybu pudełko z zabawkami do trybu opowieści cz też zorga. I jeszcze jedno nie mogę ustawić sobie polskiej wersji językowej. Wszystkie polecenia są w angielskim.  
Czy ktoś może mi powiedzieć jak w końcu uruchomić tą grę (wyskakuje czarne okno, a potem komunikat:"W aplikacji wystąpił wyjątek unknown software exception (0x80000003) pod adresem 0x7c90120e. Kliknij przycisk OK, aby przerwać działanie aplikacji.")  
Czy ktoś wie jak rozwiązać wyżej podany problem?

Czy może ktoś powiedzieć gdzie znajdują się karty na poziomie złomowisko, byłbym bardzo wdzięczny.Bardzo proszę.