Forum dyskusyjne: Gry wyscigowe
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Juiced 2: Hot Import Nights |
Juiced 2: Hot Import Nights to jedyna okazja aby w jednym miejscu spotkać światowej sławy DJ-ów, prześliczne, pląsające w bikini modelki i zasiąść za kierownicą na maxa wypasionej bryki! [p] Do dyspozycji gracza oddano ponad 90 licencjonowanych aut, z których każde można dowolnie stuningować; 600 różnych części i gadżetów daje gigantyczną liczbę konfiguracji! Podobnie jak w pierwszej części, gracz tworzy swój profil, kupuje auta, ulepsza je i startuje w wyścigach. Cel jest jeden - zwyciężyć i zdobyć kasę. Ścigamy się dosłownie na każdym znanym kawałku naszego globu (Londyn, Rzym, Paryż, San Francisco czy Sydney). Oprócz ... [Więcej informacji: Juiced 2: Hot Import Nights] |
|
martin243 (Paź) 02.08.2010, 11:42 |
kto uwielbia scigangi niech kupi juiceda i niech sprawdzi wymagania | |
offline |
||
phoenix_fire (Lord) 02.08.2010, 18:35 |
Juiced 2 jest tandetny na maxa a wymagania ma zupełnie nieadekwatne, do tego dochodzą błędy z płynnością... Zdecydowanie lepszy NFS U2 lub jeśli komuś nie zależy na wiejskim tuningu Burnout Paradise... | |
offline |
||
keeveek1 (Baron) 02.08.2010, 18:38 |
wiejski tuning wiejskim tuningiem, ja grałem w burnouta tylko dla modelu zniszczeń i dawał mi frajdy dość żeby w niego grać ;P Kasowanie samochodów w żadnej grze nie jest tak przyjemne :P | |
offline |
||
phoenix_fire (Lord) 02.08.2010, 18:40 |
Burnout jest świetny, szczególnie gra przez sieć :D Oglądanie najrózniejszych min swoich przeciwników :D - Bezcenna frajda :D | |
offline |
||
keeveek1 (Baron) 02.08.2010, 18:45 |
A tego jeszcze nie próbowałem :D będę musiał po wakacjach, bo burnout został na stancji. Szkoda że ja nie mam kamerki w laptopie... | |
offline |
||
phoenix_fire (Lord) 02.08.2010, 22:09 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #5 ] keeveek1: Mikrofon też podpiąć można i rozmawiać :) Urozmaica to pobyt w Paradise City... Co do kamerki, to, że jej nie masz nie znaczy, że nie zobaczysz swoich przeciwników :]A tego jeszcze nie próbowałem :D będę musiał po wakacjach, bo burnout został na stancji. Szkoda że ja nie mam kamerki w laptopie... Spędziłem przy Burnoucie około 95 godzin i żadna gra sieciowa nie dała mi tak różnorodnej i satysfakcjonującej rozrywki :) |
|
offline |
||
daniel2121 (Paź) 04.08.2010, 22:03 |
Ja mam juiced 2 no i musze stwierdzić że ma za duże wymagania .Żeby ta gra wam poszła musicie mieć nie zintegrowaną karte dzwiękową i graficzną no i oczywiście wasz komp musi spełniać podstawowe wymagania gry. | |
offline |
||
mortimer555 (Paź) 23.05.2011, 19:50 |
GT 5 KRÓLUJE | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||