Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Gry wyscigowe

Gry wyscigowe
Autor posta Treść posta  

Juiced 2: Hot Import Nights to jedyna okazja aby w jednym miejscu spotkać światowej sławy DJ-ów, prześliczne, pląsające w bikini modelki i zasiąść za kierownicą na maxa wypasionej bryki! [p] Do dyspozycji gracza oddano ponad 90 licencjonowanych aut, z których każde można dowolnie stuningować; 600 różnych części i gadżetów daje gigantyczną liczbę konfiguracji! Podobnie jak w pierwszej części, gracz tworzy swój profil, kupuje auta, ulepsza je i startuje w wyścigach. Cel jest jeden - zwyciężyć i zdobyć kasę. Ścigamy się dosłownie na każdym znanym kawałku naszego globu (Londyn, Rzym, Paryż, San Francisco czy Sydney). Oprócz ...

[Więcej informacji: Juiced 2: Hot Import Nights]

kto uwielbia scigangi niech kupi juiceda i niech sprawdzi wymagania  
Juiced 2 jest tandetny na maxa a wymagania ma zupełnie nieadekwatne, do tego dochodzą błędy z płynnością... Zdecydowanie lepszy NFS U2 lub jeśli komuś nie zależy na wiejskim tuningu Burnout Paradise...  
wiejski tuning wiejskim tuningiem, ja grałem w burnouta tylko dla modelu zniszczeń i dawał mi frajdy dość żeby w niego grać ;P Kasowanie samochodów w żadnej grze nie jest tak przyjemne :P  
Burnout jest świetny, szczególnie gra przez sieć :D Oglądanie najrózniejszych min swoich przeciwników :D - Bezcenna frajda :D  
A tego jeszcze nie próbowałem :D będę musiał po wakacjach, bo burnout został na stancji. Szkoda że ja nie mam kamerki w laptopie...  

To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #5 ]

keeveek1:
A tego jeszcze nie próbowałem :D będę musiał po wakacjach, bo burnout został na stancji. Szkoda że ja nie mam kamerki w laptopie...
Mikrofon też podpiąć można i rozmawiać :) Urozmaica to pobyt w Paradise City... Co do kamerki, to, że jej nie masz nie znaczy, że nie zobaczysz swoich przeciwników :]
Spędziłem przy Burnoucie około 95 godzin i żadna gra sieciowa nie dała mi tak różnorodnej i satysfakcjonującej rozrywki :)

Ja mam juiced 2 no i musze stwierdzić że ma za duże wymagania .Żeby ta gra wam poszła musicie mieć nie zintegrowaną karte dzwiękową i graficzną no i oczywiście wasz komp musi spełniać podstawowe wymagania gry.  
GT 5 KRÓLUJE