Forum dyskusyjne: Two Worlds II - data premiery?

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
Two Worlds II - data premiery?
Autor posta Treść posta  

Gra Two Worlds II to druga część świetnej gry fantasy stworzonej przez rodzime studio Reality Pump. Przedstawia kolejny rozdział w historii Antalooru. Bohater musi zbadać swoje tajemnicze korzenie, w związku z czym czekają go przygody pełne zaskakujących zwrotów. Dzięki doskonałemu połączeniu fabuły, klimatu i technologii gra oferuje nowe, fascynujące doświadczenia w dziedzinie RPG.
       Rozgrywka w grze to doskonała mieszanka elastyczności, kreatywności i nowoczesnej technologii. Two Worlds II to doskonałe połączenie klasycznych i nowatorskich ...

[Więcej informacji: Two Worlds II]

Two worlds 2 przesunięte na styczeń 2011r. Niemożliwe? A jednak.
http://gry.interia.pl/news/two-worlds-ii-znowu-...te,1537594

To jest odpowiedź na post użytkownika "slaveq" [ post #21 ]

slaveq:
Two worlds 2 przesunięte na styczeń 2011r. Niemożliwe? A jednak.
http://gry.interia.pl/news/two-worlds-ii-znowu-...te,1537594
.
interia.pl:
Europejscy wydawcy - w tym polski, CD Projekt - nie poinformowali jeszcze o tym oficjalnie, lecz możemy się spodziewać takiej wiadomości lada chwila.
Oficjalnie może o tym nie poinformowali, ale wystarczyło już tydzień temu uważnie przeczytać wiadomość o planach konferencyjnych CDP:
CD Projekt ujawnia kalendarz imprez na 2010 rok:
18 listopada - "Jesienna konferencja CD Projekt" , na której przedstawiona zostanie gwiazdkowa oferta wydawnicza CD Projekt na rynek polski, odbędą się przedpremierowe pokazy gier i filmów planowanych na pierwsze półrocze 2011. Szczególne miejsce na tej konferencji poświęcone będzie polskim produkcjom - "AfterFall" InSanity", "Two Worlds 2", "Music Master: Chopin" i "Wiedźmin 2: Zabójcy Królów".
Tak więc się obudzili na interii i na gramie jakoś niewcześnie z tym newsem.

To jest odpowiedź na post użytkownika "slaveq" [ post #21 ]

slaveq:
Two worlds 2 przesunięte na styczeń 2011r. /.../
W planie wydawniczym w sklepie gram.pl też jest styczeń 2011. Tylko tutaj nadal kicha. I to ma być ''oficjalna'' strona CDProjekt. Chyba komuś polecą po premii...

To jest odpowiedź na post użytkownika "KrzysztofMarek" [ post #23 ]

KrzysztofMarek:
slaveq:
Two worlds 2 przesunięte na styczeń 2011r. /.../
W planie wydawniczym w sklepie gram.pl też jest styczeń 2011. Tylko tutaj nadal kicha. I to ma być ''oficjalna'' strona CDProjekt. Chyba komuś polecą po premii...
Nie polecą, bo ktokolwiek odpowiadał za stronę, już dawno poleciał. Teraz sprzątaczka od czas do czasu na zlecenie zaktualizuje co nieco, ale to też przetarg najpierw urządzają, która sprzątaczka się tym zajmie. Nawet stopki na stronie są niezmienione:
"Copyright ? 1998-2009 CD Projekt. Wszelkie prawa zastrzeżone."
Od roku nie mają webmastera z prawdziwego zdarzenia.

To jest odpowiedź na post użytkownika "KrzysztofMarek" [ post #23 ]

KrzysztofMarek:

Lepiej opóznić premierę, niż wydać gierke z bugami. Opóznieniem gry autorzy tłumaczą sie rażącymi błędami . Także ja wole poczekać cierpliwie na gotowy produkt.

W CDA pisali w beta teście, że gra jest najlepszą Polską produkcją od czasów Wiedźmina.
Hmm

To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #26 ]

parkourmichael798:
W CDA pisali w beta teście, że gra jest najlepszą Polską produkcją od czasów Wiedźmina.
Hmm
Byly jakies wogole po Wiedzminie ?:D

To jest odpowiedź na post użytkownika "TwardkiSlovian" [ post #27 ]

TwardkiSlovian:
Byly jakies wogole po Wiedzminie ?:D
Sniper Elite chociażby.
A swoją drogą to z większym zainteresowaniem ostatno śledzę losy TW II. Mimo, że część pierwsz okazała się nużąca po jakimś czasie, to druga być może okaże się lepsza? Mam taką nadzieję...

To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #28 ]

Abi_Dalzim:

..to druga być może okaże się lepsza? Mam taką nadzieję...
Druga część będzie zdecydowanie lepsza. Oglądając gameplaye można to zauważyć :)

To jest odpowiedź na post użytkownika "slaveq" [ post #29 ]

slaveq:
Druga część będzie zdecydowanie lepsza. Oglądając gameplaye można to zauważyć :)
Wiesz, najważniejsza to jest fabuła, a o tej za wiele nie wiemy na razie, ale ja też życzę Wiesławowi jak najlepiej.

P.S. W poprzednim poście nie chodziło mi o Sniper Elite a o Sniper: Ghost Warrior.

http://www.gamespot.com/news/6280012.html
Pomijając fakt, że wg tego co tu napisali gra jest po testach i ukończona to:
Z tego co zrozumiałem to europejski wydawca nadal planuje wydać ją w październiku. Southpeak to wydawca amerykański (początek 2011). A co na wydawca na terenie Polski, czyli CDP ?

Two Worlds 2 okaże się w październiku:
http://www.gram.pl/news_8QnjGOi5_Two_Worlds_II_...rniku.html

To jest odpowiedź na post użytkownika "Piotrbov" [ post #32 ]

Piotrbov:
Nie wie lewica, co czyni prawica. Dzisiaj sprawdziłem plan wydawniczy na gram.pl. Tam jest rzeczywiście październik. Tyle, że 2011 roku.
Z tego widać, że ktoś gra z nami w kulki.
Chyba zainteresuję się Duke Nukem Forever. Zaczynam odnosić wrażenie, że może wyjść wcześniej.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #30 ]

Abi_Dalzim:

P.S. W poprzednim poście nie chodziło mi o Sniper Elite a o Sniper: Ghost Warrior.
Coz byc najlepszym przy grach City Interactive to nie sztuka :)

To jest odpowiedź na post użytkownika "KrzysztofMarek" [ post #33 ]

KrzysztofMarek:
Piotrbov:
Nie wie lewica, co czyni prawica. Dzisiaj sprawdziłem plan wydawniczy na gram.pl. Tam jest rzeczywiście październik. Tyle, że 2011 roku.
Z tego widać, że ktoś gra z nami w kulki.
Chyba zainteresuję się Duke Nukem Forever. Zaczynam odnosić wrażenie, że może wyjść wcześniej.
Jak październik 2011 roku to znaczy że chochlik się wkradł i tyle. Zapomnieli zmienić z 2011 na 2010, według mnie.

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)