Forum dyskusyjne: W jakie GRY obecnie pykacie?
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
boss363 (Giermek) 28.08.2010, 21:32 |
proszę o napisanie, w jakie gry obecnie gracie, można też napisać jakie gry planujecie kupic ;). sorry że tak krótko, ale myśle że wszyscy wiedzą o co biega. |
|
offline |
||
boss363 (Giermek) 28.08.2010, 21:38 |
dobra, to ja pierwszy. gram teraz w "wladca pierścieni; powrót króla". spoko gierka, trudna, i bardzo grywalna. zostala mi tylko droga hobbita do przejścia ;) . mialem wielki ubaw grając legolasem na ścieżce króla. po przejściu ostatniego poziomu, zamierzm nabić ostatni lvl kilkoma fajnymi postaciami ( gimli, legolas, sam). dla mnie bomba. nie tak dawno bylem w media ex. , nic nie kupilem, dlatego nie przyglądam się żadnej grze ;). |
|
offline |
||
AdiczeQ-Adi (Paź) 28.08.2010, 21:40 |
Grałbym w nowe avp które dziś kupiłem ale mi sie nie chce uruchomić -.- (proszę o pomoc) ;] a tak to gram w Prototype,Gta4,Spore,Batman Arkam Asylum,Crysis,Cod MW2,WP:podbój,Pes 10 (czekam na 11 :P) i nikiedy w H5 z dziewczyną ;DDD to tyle :) | |
offline |
||
michael798 (Lord) 28.08.2010, 21:41 |
Jest już taki wątek. | |
offline |
||
ww3pl Moderator (Baron) 28.08.2010, 22:44 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #4 ] parkourmichael798: Link or it didn't happen.
Jest już taki wątek. |
|
offline |
||
marcinn580 (Rycerz) 28.08.2010, 23:03 |
no ok ja też się wypowiem obecnie pykam w gre studia bioware a mianowicie jade empire gre zaczołem wczoraj gierka spoko tyroche zbyt łatwa fajny wschodni kliomat tylko brakuje mi czarnych charakterów wśród towarzyszy |
|
offline |
||
ppiotrexx (Rycerz) 29.08.2010, 00:19 |
zapraszam na CoD: MW2, GTA IV, L4D2, Crysis i wiele innych do uzgodnienia :) steam:ppiotrexx | |
offline |
||
AdiczeQ-Adi (Paź) 29.08.2010, 00:24 |
A ja prosze pomóżcie ktoś z tym AvP cały dzień nad tym siedze i nie wiem już co robić :( | |
offline |
||
keeveek1 (Baron) 29.08.2010, 09:24 |
Wlaśnie ukończyłem Braid. Gra ryje czachę. Raz, że jest dość trudna, a dwa że ma niewyobrażalnie głęboką historię która wpisuje się doskonale w mechanikę manipulowania czasem w grze. Dawno się nie czułem tak poruszony. Indie games roxxor |
|
offline |
||
Nikodem95 (Lord) 29.08.2010, 09:57 |
Ja obecnie gram w Dragon Age.Zdarzają się ciężkie momenty ,ale ogólnie nie jest źle :)świetny klimat :) | |
offline |
||
keeveek1 (Baron) 29.08.2010, 10:02 |
Ja DA:O na razie porzuciłem.został mi tylko orzammar przed denerim chyba i na razie nei chce mi się grać dalej. Nie udało mi się zabić smoka przed urną świętych prochów - zmiótł mnie w pył :D |
|
offline |
||
TotalEronINFO (Rycerz) 29.08.2010, 10:40 |
Ja w morrowinda zaczne pykać. | |
offline |
||
Blackbird (Baron) 29.08.2010, 11:58 |
W tej chwili (nieomal, bo po napisaniu tego posta ;P) katuję Mafię 2. Kontynuuję także NWN1. Druga część Mafii jest po prostu świetna i wciąga podobnie jak "jedynka". Sądziłem, że na moim dwuletnim kompie mogą być problemy z grą, ale na średnich ustawieniach gra nie tylko wygląda bardzo dobrze, ale i chodzi płynnie. |
|
offline |
||
karolekx23x (Rycerz) 29.08.2010, 12:26 |
Ja gram w Half Life 2 i Stalkera : Zaw Prypeci | |
offline |
||
Voro89 (Rycerz) 29.08.2010, 12:59 |
Z bardziej znanych Hearts of Iron 2, z mniej znanych Lords of the Realm II, Septerra Core. | |
offline |
||
keeveek1 (Baron) 29.08.2010, 13:24 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #13 ] Blackbird: Co do Mafii, niektórzy narzekają na to, że jest krótka, że nie oferuje nic poza misjami (brak trybu free ride dla mnei dyskwalifikuje tę grę na starcie) i inne takie duperele. Część krytyków podnosi, ze historia nie zostanie zapamiętana na tak długo jak historia z jedynki i umrze w odmętach kolejnych gier ;P No i klimat, klimat przede wszystkim.W tej chwili (nieomal, bo po napisaniu tego posta ;P) katuję Mafię 2. Kontynuuję także NWN1. Druga część Mafii jest po prostu świetna i wciąga podobnie jak "jedynka". Sądziłem, że na moim dwuletnim kompie mogą być problemy z grą, ale na średnich ustawieniach gra nie tylko wygląda bardzo dobrze, ale i chodzi płynnie. Historia jest podobno dobra, i chyba obejrzę sobie jakieś Let's Play na youtube żeby ją poznać i nic poza tym. Na razie mnie do tej gry nie ciągnie. Zwłaszcza ze strzelaniny mimo że piękne to jednak pełne idiotów zamiast wrogów, co jest wynikiem niestety dopasowania gry pod konsole... |
|
offline |
||
Nikodem95 (Lord) 29.08.2010, 13:27 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #11 ] keeveek1: Ja na razie zwiedziłem wszystko co było do odwiedzenia na mapce.Ale z misjami to tylko jeśli jakieś ataki,obrony zrobiłem :)
Ja DA:O na razie porzuciłem.został mi tylko orzammar przed denerim chyba i na razie nei chce mi się grać dalej. Nie udało mi się zabić smoka przed urną świętych prochów - zmiótł mnie w pył :D |
|
offline |
||
keeveek1 (Baron) 29.08.2010, 13:30 |
Ja starałem się wykonywać po drodze wszystkie zadania jakie otrzymałem, ale na pewno nie otrzymałem wszystkich i niektórych nie udało się wykonać. Sporo tego jest. Jeszcze przebudzenie czeka. I , jak będą pieniądze, DLC. |
|
offline |
||
michael798 (Lord) 29.08.2010, 21:22 |
Ja tam ciągle w Dragon Age pykam i Mafia 2 demo od czasu do czasu. | |
offline |
||
marcinn580 (Rycerz) 29.08.2010, 22:14 |
no to ja przy ogólnemu zdziweniu w 8h skończyłem jade empire (wtf???) teraz dobieram się do wieśka (przechdze go drugi raz :]) |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||