Forum dyskusyjne: Wielki Giermasz Królewski już w najbliższą sobotę!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 31.08.2010, 15:27 |
Przygotujcie się ... |
|
tomi441 (Paź) 31.08.2010, 15:59 |
Prosiłbym o podanie przykładowych tytułów gier na PS3. Myśle że to nie tylko moja prosba. A jeżeli nie tytuły to chociaż przybliżoną ilość tytułów jakie sie pojawią. Nie nudziłbym ale po giermaszu w Krakowie który w tym roku szczerze mówiąc był fatalny pod wzgledem konsolowym (i to jest bardzo łagodna wypowiedź) Chciałbym wiedziec czy jest sens jechać specjalnie do Warszawy. Mam trochę pieniędzy i z chęcia je wydam u was ale potrzebuje zachety po tym co zobaczyłem w Krakowie (stałem od samego rana i kupiłem tylko Afro Samuraia bo ogólnie było kilka tytułów... i to nie szczególnych a afro kupiłem bo mi sie głupio zrobiło ze tyle stałem...). Bardzo prosłbym o potrakotwanie mojej prośby poważnie i zdradzenie kilku tytułów (nawet mi na cenach nie załezy bo wiem że macie tanio). Pozdrawiam Serdecznie. PS Nie atakuje was bo ta inicatywa naprawde jest świetna. I dziękuje za nią. | |
offline |
||
rybs0n (Paź) 31.08.2010, 16:16 |
Mam pytanie. Do której godziny będzie trwał giermasz. Tak samo jak poprzednio ? Bo nie wiem czy zdążę. | |
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 31.08.2010, 16:46 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "rybs0n" [ post #2 ] rybs0n: Do wyczerpania zapasów ;)
Mam pytanie. Do której godziny będzie trwał giermasz. Tak samo jak poprzednio ? Bo nie wiem czy zdążę. |
|
offline |
||
SirLee (Paź) 31.08.2010, 16:50 |
I na tego newsa czekałem. :P | |
offline |
||
Pawlo60 (Rycerz) 31.08.2010, 16:52 |
Mam prośbę do kogoś kto będzie wybierał się na ten giermasz. Czy byłaby możliwość zakupu dla mnie 1 czy 2 gier z Platynki? Jak byłaby tak dobra osoba to moje gg: 8710661 Dzięx ;d |
|
offline |
||
Bambadil (Paź) 31.08.2010, 18:14 |
Pilx dajcie tym razem większą część listy (lub najlepiej całą) na forum/w newsie bo ostatnio jechałem prawie w ciemno... ;) | |
offline |
||
Piotrbov (Rycerz) 31.08.2010, 20:52 |
Ech... Jak zwykle wtedy kiedy nie mogę. W tą sobotę jadę na 2 tygodnie w góry... | |
offline |
||
Robson939 (Giermek) 31.08.2010, 22:01 |
Proszę, odpowiedz mi CDProjekcie na jedno, jedyne pytanie: Czy na tym giermaszu będzie się można spodziewac takich gier na Xboxa jak: Bayonetta, Metro 2033, Aliens vs Predator czy Split/Second? Błagam was B Ł A G A M to dla mnie strasznie ważne :F |
|
offline |
||
Pawlo60 (Rycerz) 31.08.2010, 22:18 |
Jak ci nie odpowiedzą to się powiesisz?;p | |
offline |
||
Robson939 (Giermek) 01.09.2010, 00:51 |
Skąd wiedziałeś? O: | |
offline |
||
Nikodem95 (Lord) 01.09.2010, 07:10 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Pawlo60" [ post #9 ] Pawlo60: Podpowiadaj ,podpowiadaj -.-Jak ci nie odpowiedzą to się powiesisz?;p :D |
|
offline |
||
SaarinAcul (Giermek) 01.09.2010, 07:44 |
Ok, jest sporo o grach na konsole. Ale rozumiem, że na PC też będzie dużo tytułów? Też nie wiem czy się do Wawy wybierać z tej okazji, ale chyba jednak przyjadę :D. Fajnie by było, gdyby CDP udostępniło jakąś listę. Przynajmniej można by sobie zrobić jakiś racjonalny plan, żeby odpowiednio rozdysponować hajs. | |
offline |
||
Karfein (Rycerz) 01.09.2010, 10:15 |
Zaraz zaraz... czy nie było już przypadkiem Giermaszu w WWA? Fajnie, że obsikaliście grubo całą północną i południową Polskę. W imieniu wszystkich, którzy do stolicy czy Poznania zajechać nie mogli - <ironia> dziękuję pięknie </ironia>. Cóż, będzie okazja, by powstrzymać swój nałóg xD | |
offline |
||
heaverqq (Giermek) 01.09.2010, 10:54 |
Jestem ciekaw czy jest szansa na kolekcjonerkę Wieśka, chyba bym się skusił tym razem mimo posiadania zwykłej edycji, ale znając życie handlarze wykupią i jeszcze tego samego dnia na Allegro wylądują:] | |
offline |
||
knrdz (Rycerz) 01.09.2010, 11:02 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Karfein" [ post #13 ] Karfein: Zapomniałeś o Krakowie (17 lipca), a trudno sobie wyobrazić lepszą lokalizację Giermaszu dla "południowej Polski". Geograficznie pokrzywdzeni mogą się czuć tylko mieszkańcy Polski północnej...
Fajnie, że obsikaliście grubo całą północną i południową Polskę. W imieniu wszystkich, którzy do stolicy czy Poznania zajechać nie mogli |
|
offline |
||
ww3pl Moderator (Baron) 01.09.2010, 11:06 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Karfein" [ post #13 ] Karfein: Pics or didn't happen.
Fajnie, że obsikaliście grubo całą północną i południową Polskę. |
|
offline |
||
Karfein (Rycerz) 01.09.2010, 17:11 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "knrdz" [ post #15 ] knrdz: W sumie racja, ale i tak licho mnie bierze na myśl, że trzeba by cisnąć ponad 100km w jedną stronę za grami. Rok temu jak było w Kato to zaś podali złą datę. Nie mam szczęścia do giermaszy :P
]Zapomniałeś o Krakowie (17 lipca), a trudno sobie wyobrazić lepszą lokalizację Giermaszu dla "południowej Polski". Geograficznie pokrzywdzeni mogą się czuć tylko mieszkańcy Polski północnej... |
|
offline |
||
heaverqq (Giermek) 01.09.2010, 18:24 |
Za to będzie to mój czwarty Giermasz... wole nie myśleć ile tam pieniędzy już zostawiłem:p | |
offline |
||
Heartbreaker (Paź) 01.09.2010, 20:25 |
Ja sobie policzyłem, ile chciałbym gier. Wydałbym aż 240 złotych! :O. Heh, zobaczymy, jak będzie w realu. | |
offline |
||
Robson939 (Giermek) 01.09.2010, 21:11 |
CDPROJEKCIE! Wiem że trochę przesadzam ale błłłłłłłłłłłagam was, odpowiedzcie mi na pytanie które zadałem, bo to dla mnie bardzo ważne :F |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||