Forum dyskusyjne: Nowy wymiar szybkości w Split!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Akakieisu (Paź) 28.09.2010, 20:38 |
A ja tu piszę w sprawie pewnego problemu. Otóż gdzieś tak po skończeniu 8 epizodu, po przejechaniu jakiejkolwiek trasy, gdy normalnie przechodzi się dalej (klikając na ENTER), pojawia się informacja: "Autozapis nie powiódł się, twój plik zapisu nie został zaktualizowany. Możliwość zapisywania i wczytywania stanu gry została zablokowana" Już drugi raz mam taką sytuację i pie***lę ciułać do tego etapu po raz trzeci - zbyt dużo nerwów mnie to kosztuje. Klawiatura i tak ledwo się kupy trzyma. Napisałem "jakiejkolwiek trasy" bo wcześniej brałem inne wyścigi a nawet inne wersje epizodu, gdy miałem możliwość wyboru. Co nie znaczy, że sprawdziłem wszystkie opcje. Czego zresztą zrobić nie mogę BO NIE MOGĘ WCZYTAĆ save... No szlag mnie trafia, ręce opadają, dzieci płaczą i emo się tną... Miał ktoś z was podobny problem? Czekać na sugestie czy od razu do pomocy technicznej to zgłaszać? Bo zastanawia mnie słowo "zablokowana" w tym komunikacie. Jakby to nie był błąd a jakaś blokada z zewnątrz. Nie wiem, może bredzę... |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||