Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2 na targach Gamescom ? reakcje mediów.

Wiedźmin 2 na targach Gamescom ? reakcje mediów. [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

W imieniu CD Projekt RED chcieliśmy bardzo serdecznie podziękować wszystkim, którzy tak licznie odwiedzili stoisko gry Wiedźmin 2: Zabójcy Królów podczas tegorocznych targów Gamescom 2010 w Kolonii.

Cieszy nas ogromne zainteresowanie światowych i polskich mediów naszą produkcją. Jesteśmy niezwykle szczęśliwi, że nasza gra jest tak dobrze odbierana i wzbudza tak pozytywne emocje, a dodatkową dumą ...

Super! Osobiście bardzo się cieszę i sam nie mogę się doczekać Wieśka 2 :D Tylko muszę jeszcze tylko zrobić upgrade kompa i będzie git :DD

Aha, do CDP Red- Chłopaki i dziewczyny :)) starajcie się, bo wiele ludzi czeka na te grę. Niech Was nie zwodzą pochwały i dobre opinie. Jeżeli dwójka będzie co najmniej tak samo dobra jak jedynka, to wszystko będzie OK. Ale należy pamiętać, że im większa ambicja/nadzieje, tym większy upadek. POWODZENIA!!!

A co było w tych press kitach?  
Nieźle, nieźle!
Oby tak dalej...

Stoisko ? Żarty sobie stroicie ? Jeden telewizor, który pokazywał to co widziałem pół roku temu jeśli nie więcej + plakaty >.< No i jeszcze telewizor przy Diablo III, który pokazywał dokładnie to samo >.<
Chyba, że mówicie o terenie zamkniętym dla "zwykłych śmiertelników" czyli o halach, do których dostęp miały vipy i media...

Ja też im gratuluje takiej produkcji a przede wszystkim takiego pomysłu na gre :) Czekam na część drugą która zapowiada się smakowicie.  
Mam wielką poźbę do cdprojekt Red.
Wsadzcie do tej gry jakąś Danusię.
Mogę być nawet jakąś podrzędną postacią,wiecie o co mi chodzi. :D
Wiem, że to dziecinne ale proszę proszę.....
Będę sie miała czym pochwalić rodzinie :O)

To jest odpowiedź na post użytkownika "Irbisek" [ post #6 ]

Irbisek:
Mam wielką poźbę do cdprojekt Red.
Wsadzcie do tej gry jakąś Danusię.
Mogę być nawet jakąś podrzędną postacią,wiecie o co mi chodzi. :D
Oj, uważaj, bo twórcom przyjdzie do glowy taki pomysł, że jeszcze pożałujesz swoich słów ;-) Bo ja wiem, czy naprawdę warto tak bardzo ryzykować?

To jest odpowiedź na post użytkownika "Irbisek" [ post #6 ]

He he, rozwalił mnie Twój post :)
A jak twórcy gry rzeczywiście postanowią umieścić w niej jakąś Danusię? I jak to będzie jakaś papuga albo kot? Chcesz tego? :D

Przy okazji trzeba wspomnieć, że te czasopisma w rankingach próbowały oszukiwać by zmienić wynik głosowania.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #2 ]

Abi_Dalzim:
A co było w tych press kitach?
Pewnie maskotki i takie tam...
Żart!!!