Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: The Waster ? Klasyki Szrotmistrz bije rekordy oglądalności!

Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)
The Waster ? Klasyki Szrotmistrz bije rekordy oglądalności! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Wielkie niszczenie starej brzydkiej klasyki trwa. Już ponad 8 tysięcy osób dokonało całkowitego zniszczenia wrogich pudełek. Dołącz do nich w wielkiej demolce i nie daj nudziarzom szans!

Jeśli nie wiesz o co chodzi, to koniecznie przeczytaj o najbardziej kontrowersyjnej akcji tego lata (ewentualnie drugiej najbardziej po zamieszkach na Krakowskim Przedmieściu w Warszawie).

Zobacz autentyczne wzburzenie mediów i poczuj dreszcze ...

To jest odpowiedź na post użytkownika "Flameruler" [ post #20 ]

Dla mnie mogła by być podstawka + Maska Zdrajcy (lub nawet to osobno, bo przecież MZ jest już w Dodatku).

To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #21 ]

Abi_Dalzim:
Dla mnie mogła by być podstawka + Maska Zdrajcy (lub nawet to osobno, bo przecież MZ jest już w Dodatku).
Podstawkę widziałem w boksie z przecenionymi na 9,99zł TopSellerami w krakowskim Saturnie, pewnie w innych też znajdziesz.

To jest odpowiedź na post użytkownika "knrdz" [ post #22 ]

knrdz:
[q=Abi_Dalzim] w krakowskim Saturnie, pewnie w innych też znajdziesz.
No cóż w Kielcach tylko Empik i MM mamy :/
Pozostaje mi nikła nadzieja, bo wczoraj jakąś inwentaryzację w MM robili, więc może jakieś obniżki będą. Dzisiaj się wybiorę i sprawdzę.

Ta reklama z porozdzieranymi okładkami reedycji konkurencyjnych firm było chamskie. Po prostu pokazanie co sądzicie o konkurencji.
P O R A Ż K A

Ale CDP również swoją klasykę niszczy więc nie widzę w tym nic złego. To pokazuje że czas zerwać z tym co złe, a rozpocząć Nową Ciekawą klasyke i ja jestem za CDP :D  

To jest odpowiedź na post użytkownika "skoks" [ post #25 ]

skoks:
Ale CDP również swoją klasykę niszczy więc nie widzę w tym nic złego. To pokazuje że czas zerwać z tym co złe, a rozpocząć Nową Ciekawą klasyke i ja jestem za CDP :D
Żartujesz, prawda? W żadnej z tych gierek nie niszczy swoich pudełek, a cenegowe. A dzisiaj okazało się, że "rewolucja" to tylko nieudolne gonienie tej "starej, nudnej" klasyki Cenegi - pudełka też będą blurayowe, cena sugerowana też pewnie 30zł, tylko tytułów na miarę Obliviona i Bioshocka nie widać...

To jest odpowiedź na post użytkownika "knrdz" [ post #26 ]

Cena sugerowana to ok. 24 zł, więc taniej niż klasyka Cenegi. :)

To jest odpowiedź na post użytkownika "knrdz" [ post #26 ]

knrdz:
skoks:
Żartujesz, prawda? W żadnej z tych gierek nie niszczy swoich pudełek, a cenegowe. A dzisiaj okazało się, że "rewolucja" to tylko nieudolne gonienie tej "starej, nudnej" klasyki Cenegi - pudełka też będą blurayowe, cena sugerowana też pewnie 30zł, tylko tytułów na miarę Obliviona i Bioshocka nie widać...
były też reklamy prasowe i tam faktycznie były też zniszczone pudełka XK.

knrdz, jak lubisz gry cenegi to nie besztaj CDP na stronie CDP, a idź sobie na forum cenegi. http://www.gamezilla.pl/content/cd-projekt-atak...ej-klasyki link do obrazka Stara nudna klasyka XXX owszem są tam Reedycje Cenegi, LEM'a i EA, ale są też 2 CDP więc...
Nie napisałem że w grach się niszczy reedycje Cenegi, mały błąd popełniłem, owszem, ale proszę poczekaj z osądami co do kopiowania pomysłów Cenegi do premiery Nowej Klasyki.

To jest odpowiedź na post użytkownika "skoks" [ post #29 ]

skoks:
link do obrazka Stara nudna klasyka XXX owszem są tam Reedycje Cenegi, LEM'a i EA, ale są też 2 CDP więc...
Wrzucenie tych dwoch pudelek jest symboliczne, zeby ludzie sie nie czepiali. Nedzna proba zamaskowania prawdziwych zamiarow.

Mi to tito, chciałbym już tylko zobaczyć wynik.
Myślę sobie tylko, że CDP pokazało w inny sposób, że zgniecie konkurencję. NIe spodziewałbym się takiej akcji od CDP.

Nie podoba mi się ta akcja CDP, zważywszy na to, że Cenega wyda w pomarańczowej klasyce fajniejsze gry w przyzwoitych cenach. Pyszałkowatość CDP jest słaba i nie ma przełożenia na faktycznie dobre i tanie tytuły.
Że Cenega podróbki robi i kradnie pomysły CDP? Robi to całkiem dobrze, moim zdaniem.

A mi tam się podoba i nie mam nic przeciwko.. pod jednym warunkiem... jeśli nowa extra klasyka będzie rzeczywiście czymś super... a co do cenegi.. mają lepszy program lojalnościowy... ale słaby kontakt z użytkownikiem..  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Slavkovic" [ post #32 ]

Slavkovic:
Nie podoba mi się ta akcja CDP, zważywszy na to, że Cenega wyda w pomarańczowej klasyce fajniejsze gry w przyzwoitych cenach. Pyszałkowatość CDP jest słaba i nie ma przełożenia na faktycznie dobre i tanie tytuły.
Że Cenega podróbki robi i kradnie pomysły CDP? Robi to całkiem dobrze, moim zdaniem.
W jednym Cię muszę poprawić. Cenega już WYDAŁA fajne gry. Każdy co go interesowało ze starszych pozycji to już ma a nowe gierki które wchodzą do PKK to cóż. KB - długo i z uporem maniaka sprzedawane w pakiecie z Falloutem 3 w dość atrakcyjnej cenie (jak za dwie gry) więc myślę że większość zainteresowanych grą już dawno ją ma. SF4 - myślę, że mało kto gra na PC w bijatyki, inna sprawa, że ich na tej platformie nie ma. Jest to więc chyba jedyna w miarę ciekawa propozycja. Hitmany - śmiech na sali. W tym roku wszystkie cztery były w CDA z tego pierwsze trzy nadal w kioskach (CDA poleciało w kulki i zrobiło "reedycję"). Kto to teraz od Cenegi kupi? A Bionic Commando gierka fajna ale też już była taniej, np. we wspomnianej GAZECIE (taaaaaaaaak Smuggler! Wiem, że CDA to czasopismo:P) . O tyle, że sama kampania reklamowa wyszła CDP śmiesznie - zapowiadali rewolucję a wyszło przepakowanie gier w śmieszne blugejowe pudełeczka to do edycji trafi kilka naprawdę ciekawych i niedostępnych wcześniej w rozsądnej cenie gierek = F.E.A.R.2 na przykład.
Ale to tylko moje zdanie:)

SF4 ja kupiłem w premierowej okazji, tylko 10 zł więcej niż pomaranczowa kupa a wydanie tak jakby lepsze... to już dość dawno temu.

Daliby Majesty 2, Wanted, Cryostasis, to nie... żal im.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Napromieniowany" [ post #34 ]

Napromieniowany:
Bionic Commando gierka fajna ale też już była taniej, np. we wspomnianej GAZECIE (taaaaaaaaak Smuggler! Wiem, że CDA to czasopismo:P) .
Z tego zdania najwyraźniej wynika, że BC było dołączone do któregoś numeru CD-Action, a przecież NIE BYŁO (niedowierzając sprawdziłem w bazie Markolfa i tam też tego nie odnotowali).

To jest odpowiedź na post użytkownika "knrdz" [ post #36 ]

knrdz:
Napromieniowany:
Bionic Commando gierka fajna ale też już była taniej, np. we wspomnianej GAZECIE (taaaaaaaaak Smuggler! Wiem, że CDA to czasopismo:P) .
Z tego zdania najwyraźniej wynika, że BC było dołączone do któregoś numeru CD-Action, a przecież NIE BYŁO (niedowierzając sprawdziłem w bazie Markolfa i tam też tego nie odnotowali).
Może koledze chodziło o Bionic commando Rearmed :) Łatwo pomylić te tytuły.

To jest odpowiedź na post użytkownika "phoenix_fire" [ post #37 ]

phoenix_fire:
Może koledze chodziło o Bionic commando Rearmed :) Łatwo pomylić te tytuły.
BCR też nie było: http://markolf.pl/index.php?litera=B
Chyba że chodzi o takie Bionic Commando: http://flashgamesite.com/play1189game.html
(czyli Rearmed w oryginale).

i miała być tak rewolucja tak super a oczywiście wyszło jak zawsze, lipa!
Huber Hałas, Habas? powiedział, że bardzo denerwuje go kiedy konkurencja czyli Cenega czerpie pomysły od nich, hahahahahah
a co oni zrobili, skopiowali Cenegę i to nie po raz pierwszy
cenega miała SUPERSELLER to CDP zrobiło TOPSELLER
a teraz zrobili to samo ze swoja klasyką
http://www.gamezilla.pl/content/z-duzej-chmury-...yce?ref=nf

"z dumą prezentują nową odsłonę klasyki"....

powinni napisać z dumą prezentują pomysły zaczerpnięte od CENEGI

żal mi Was chłopcy z CDP-u

Sprawa jest przecież prosta - widać, że z CD Projekt jest cienko od pewnego czasu. Ta kampania to sprawdzony przykład na to, że "afera/skandal to najlepsza (i często najtańsza) reklama". Gdyby nie CDPRed i Wiedźmin, to już chyba całkiem skazałbym firmę na porażkę.  
Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)