Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Filmy i seriale - pytania do CDP

Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)
Filmy i seriale - pytania do CDP
Autor posta Treść posta  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Inuki" [ post #271 ]

Inuki:
Czy w związku ze wznowieniem "Pinokia" na Blu-ray i DVD można liczyć na wydania 2-płytowe tego filmu? "Pinokio" na Blu-ray i DVD został kilka lat temu wydany właśnie w takiej formie i skoro nowe wydanie jest wznowieniem starego, to może warto zrobić wydanie 2-plytowe, nawet w limitowanej ilości? Dodam tylko, że płyty z dodatkami z poprzedniej edycji były w polskiej wersji językowej.
Wydanie majowe będzie niestety jednopłytowe, ale rozważymy 2-płytową edycję limitowaną, w późniejszym okresie. To dobry pomysł.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Inuki" [ post #275 ]

Inuki:

Co do seriali, to jak rozumiem z drugiego sezonu "Miecza prawdy" nadal nic z tego?
Niestety nie :(
Inuki:

Czy będziecie dystrybutorem filmu "Avengers"? Czytałem, że właśnie od tego filmu to Disney będzie wydawcą filmów Marvela, a nie Paramount, ale nie wiem czy dotyczy to wszystkich krajów?
Tak, my będziemy dystrybuować "Avengers"
Inuki:

Dziwi mnie trochę wydanie "101 Dalmatyńczyków"; przecież film należy do Skarbca Disney'a i z tego co się orientuje powinien być wznowiony dopiero w 2014 roku w Diamentowej Kolekcji.
Disney czasami skraca pobyt w Skarbcu, tak też stało się w tym przypadku.

Pozdrawiam,
Verdish

Nie wydajemy serialu "Castle". Nic w tej sprawie się nie zmieniło. Jak się zmieni, na pewno o tym wspomnę na forum.  
Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)