Forum dyskusyjne: DLC do TRON Evolution na PC
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
komboloi25 (Paź) 09.12.2010, 14:35 |
Witam serdecznie. W większosci portali internetowych o grach, było napisane, że w dniu premiery będzie dostępne DLC za darmo. Niestety do dziś nie ma możliwości ściągnięcia tego dodatku. Z tego co widziałem na multi, dodatek ten posiadają tylko mieszkańcy USA. Czy ktoś ma jakieś info w tej sprawie? |
|
offline |
||
komboloi25 (Paź) 10.12.2010, 14:09 |
Dzisiaj otrzymałem odpowiedź od CDProjektu. Pracują nad tym problemem i jak tylko się coś uda dostanę maila. Cieszę się, że się o to zatroszczyli :) | |
offline |
||
ww3pl Moderator (Hrabia) 10.12.2010, 22:31 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "komboloi25" [ post #2 ] komboloi25: Byłoby super, gdybyś dał znać w momencie, kiedy problem zostanie rozwiązany.
Dzisiaj otrzymałem odpowiedź od CDProjektu. Pracują nad tym problemem i jak tylko się coś uda dostanę maila. Cieszę się, że się o to zatroszczyli :) |
|
offline |
||
komboloi25 (Paź) 12.12.2010, 04:35 |
Oczywiście. Jak tylko będę znał szczegóły to napiszę posta. | |
offline |
||
revanmj (Paź) 26.12.2010, 20:46 |
I jak, są jakieś nowe informacje? Minęło już trochę czasu. | |
offline |
||
Solostran CD Projekt 27.12.2010, 12:23 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "revanmj" [ post #5 ] Sprawa jest w toku - póki co brak nowych informacji. |
|
offline |
||
komboloi25 (Paź) 13.01.2011, 12:29 |
No cóż... mijają już 2 miesiące od kiedy gierka wyszła na rynek. Amerykanie zdążyli znudzić się juz darmowym dodatkiem, teraz czekają na POTWIERDZONY DRUGI DODATEK z 5 nowymi mapkami do multi... ech... Szkoda, że Disney i/lub Games For Windows Live NIE WYDAŁO ŻADNEGO OŚWIADCZENIA w tej sprawie... PANOWIE I PANIE Z CDPROJEKT bardzo proszę o choćby cień informacji czy te dwa DLC wyjdą w Polsce! |
|
offline |
||
SaarinAcul (Rycerz) 13.01.2011, 13:22 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "komboloi25" [ post #7 ] Nawiązując do innej dyskusji, w innym temacie, pewnie CDP już niedługo wyda Edycję Rozszerzoną Trona- w końcu już 2 nowe DLC wyszły. Z całą pewnością to już najwyższy czas :DDD |
|
offline |
||
komboloi25 (Paź) 20.01.2011, 15:34 |
Dzisiaj znalazłem wiadomość na portalu gry online, na temat LIKWIDACJI STUDIA propaganda games !!! Rozumiem, że jest to także odpowiedź na moje wcześniej zadane pytanie w danym TEMACIE. Jeśli ktoś coś będzie wiedział, proszę niech się podzieli. Link do artykułu: http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=56533 |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||