Forum dyskusyjne: Królewsko dobre ceny w CD Projekt!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 07.01.2011, 15:54 |
CD Projekt ogłasza królewską wyprzedaż gier 2011! Trzej polscy władcy przynoszą dobrą nowinę: najlepsze gry na PC i konsole można będzie nabyć ... |
|
TwardkiSlovian (Lord) 17.01.2011, 14:06 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #118 ] SaarinAcul: Wiecej niz 13 pkt z czego pamietam ;)Ile teraz jest za Xklasykę, bo ostatnie gry rejestrowałem w listopadzie i nie pamiętam ile punktów dostałem. |
|
offline |
||
SaarinAcul (Rycerz) 17.01.2011, 14:53 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "TwardkiSlovian" [ post #121 ] Mi też się wydawało, że więcej niz 13 pkt. No i gdzie tutaj logika? Myślę, że nie ma żadnej ;P |
|
offline |
||
TwardkiSlovian (Lord) 17.01.2011, 15:26 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #122 ] SaarinAcul: Zalaminowac i wyslac do CDP :)
No i gdzie tutaj logika? Myślę, że nie ma żadnej ;P |
|
offline |
||
michael798 (Baron) 17.01.2011, 17:34 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #119 ] SaarinAcul: Nie jestem pewien, ale gdzieś słyszałem, że 70.
A orientujesz się ile pktów jest za M&B:OiM: Dzikie Pola? |
|
offline |
||
Alexande (Lord) 17.01.2011, 18:26 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #124 ] parkourmichael798: W dniu premiery jest x2, tydzień czy miesiąc x1, potem x0.5, tak chyba było z mnożnikami punktów, wolałem jak było to stałe.. Nie jestem pewien, ale gdzieś słyszałem, że 70. |
|
offline |
||
SaarinAcul (Rycerz) 17.01.2011, 22:17 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Alexande" [ post #125 ] Alexande: Też mi się coś obiło o uszy, ale później już zapomniałem o tych mnożnikach. No a potem myślałem, że chodzi tylko o Cenegę (oni tez mają jakiej mnożniki za punkty), no a tutaj masz...
parkourmichael798: W dniu premiery jest x2, tydzień czy miesiąc x1, potem x0.5, tak chyba było z mnożnikami punktów, wolałem jak było to stałe.. Nie jestem pewien, ale gdzieś słyszałem, że 70. |
|
offline |
||
michael798 (Baron) 18.01.2011, 11:36 |
Teraz jest tak samo z tym mnożnikiem jak u Cenegi z tego co słyszałem. | |
offline |
||
knrdz (Lord) 18.01.2011, 16:56 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #127 ] parkourmichael798: Nie jest tak samo. Abstrahując już od faktu, że Cenega wprowadziła dzielniki (i mnożnik) dlatego, że jej punkty wynikały bezpośrednio z sugerowanej ceny danego wydania, co w połączeniu z rzeczywistą wartością tych punktów (w przeciwieństwie do CDPogromu Kompania Graczy oferuje wartościowe nagrody za możliwą do "uciułania" ilość punktów, a nie tylko przedpotopowe "darmowe" gry dla kupujących premierowe wydania w pierwszym miesiącu po premierze, więc za znacznie zawyżoną cenę) nakłaniało graczy do nadużyć, np. przez hurtową rejestrację przeterminowanych gier z marketowego kosza za 5 zł. Nie jest "tak samo", bo w Cenedze obiecywana w regulaminie stała wartość punktowa gier z serii wydawniczych jest rzeczywiście święta. Rejestrując PG dostaniesz 70 punktów, choćby gra była już dostępna i w PKK za punktów 30. W CDPogromie regulamin swoje ("punkty za rejestracje gier wydawanych w seriach wydawniczych równe są sugerowanej ilości CDPunktów przypisanych do danej serii niezależnie od momentu rejestracji"), a praktyka swoje...
Teraz jest tak samo z tym mnożnikiem jak u Cenegi z tego co słyszałem. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||