Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Królewsko dobre ceny w CD Projekt!

Przejdź do strony: 1 ... 6 7 (ostatnia)
Królewsko dobre ceny w CD Projekt! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

CD Projekt ogłasza królewską wyprzedaż gier 2011! Trzej polscy władcy przynoszą dobrą nowinę: najlepsze gry na PC i konsole można będzie nabyć ...

To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #118 ]

SaarinAcul:
Ile teraz jest za Xklasykę, bo ostatnie gry rejestrowałem w listopadzie i nie pamiętam ile punktów dostałem.
Wiecej niz 13 pkt z czego pamietam ;)

To jest odpowiedź na post użytkownika "TwardkiSlovian" [ post #121 ]

Mi też się wydawało, że więcej niz 13 pkt. No i gdzie tutaj logika? Myślę, że nie ma żadnej ;P

To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #122 ]

SaarinAcul:
No i gdzie tutaj logika? Myślę, że nie ma żadnej ;P
Zalaminowac i wyslac do CDP :)

To jest odpowiedź na post użytkownika "SaarinAcul" [ post #119 ]

SaarinAcul:
A orientujesz się ile pktów jest za M&B:OiM: Dzikie Pola?
Nie jestem pewien, ale gdzieś słyszałem, że 70.

To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #124 ]

parkourmichael798:

W dniu premiery jest x2, tydzień czy miesiąc x1, potem x0.5, tak chyba było z mnożnikami punktów, wolałem jak było to stałe..

To jest odpowiedź na post użytkownika "Alexande" [ post #125 ]

Alexande:
parkourmichael798:

W dniu premiery jest x2, tydzień czy miesiąc x1, potem x0.5, tak chyba było z mnożnikami punktów, wolałem jak było to stałe..
Też mi się coś obiło o uszy, ale później już zapomniałem o tych mnożnikach. No a potem myślałem, że chodzi tylko o Cenegę (oni tez mają jakiej mnożniki za punkty), no a tutaj masz...

Teraz jest tak samo z tym mnożnikiem jak u Cenegi z tego co słyszałem.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #127 ]

parkourmichael798:
Teraz jest tak samo z tym mnożnikiem jak u Cenegi z tego co słyszałem.
Nie jest tak samo. Abstrahując już od faktu, że Cenega wprowadziła dzielniki (i mnożnik) dlatego, że jej punkty wynikały bezpośrednio z sugerowanej ceny danego wydania, co w połączeniu z rzeczywistą wartością tych punktów (w przeciwieństwie do CDPogromu Kompania Graczy oferuje wartościowe nagrody za możliwą do "uciułania" ilość punktów, a nie tylko przedpotopowe "darmowe" gry dla kupujących premierowe wydania w pierwszym miesiącu po premierze, więc za znacznie zawyżoną cenę) nakłaniało graczy do nadużyć, np. przez hurtową rejestrację przeterminowanych gier z marketowego kosza za 5 zł. Nie jest "tak samo", bo w Cenedze obiecywana w regulaminie stała wartość punktowa gier z serii wydawniczych jest rzeczywiście święta. Rejestrując PG dostaniesz 70 punktów, choćby gra była już dostępna i w PKK za punktów 30. W CDPogromie regulamin swoje ("punkty za rejestracje gier wydawanych w seriach wydawniczych równe są sugerowanej ilości CDPunktów przypisanych do danej serii niezależnie od momentu rejestracji"), a praktyka swoje...

Przejdź do strony: 1 ... 6 7 (ostatnia)