Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Królewsko dobre ceny w CD Projekt!

Przejdź do strony: 1 2 ... 7 (ostatnia)
Królewsko dobre ceny w CD Projekt! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

CD Projekt ogłasza królewską wyprzedaż gier 2011! Trzej polscy władcy przynoszą dobrą nowinę: najlepsze gry na PC i konsole można będzie nabyć ...

Byle nie było tak jak u Cenegi..  
Po co mieszacie do tego święto religijne łącząc je bezsensownie z polskimi władcami? Ani daty nie uprawniają do tego, ani okoliczności.
Widać prawdziwi spece od marketingu wyemigrowali z Polski dawno temu.
Euro RTV AGD reklamuje się więc Karolem Marksem w roli św.Mikołaja, a CDP robi święto Trzech Króli w wersji świeckiej...

Polscy królowie mają tyle samo wspólnego z tym świętem co jacykolwiek istniejący naprawdę królowie w historii ludzkości, czyli nic.

no zobaczymy. To, że oferta pod względem tytułów nikogo nie powali to waidomo, zobaczymy jak będzie z tymi cenami :)

a od kiedy święto trzech króli stało się świętem zaaprobowanym przez "świeckie" państwo Polskie to niech każdy je sobie świętuje jak chce. Wszak nie ma wyboru i je świętować musi :)

Eh... panowie na górze chyba nie załapali, że wymienieni władcy znajdują się na banknotach:P A co do samej promocji - fajnie, tylko że CDP nie miało ostatnio żadnych ciekawych propozycji poza XK. Tak więc nawet to 50 zł może być zbyt wysoką ceną:(  

To jest odpowiedź na post użytkownika "NapromieniowanyPL" [ post #4 ]

NapromieniowanyPL:
Eh... panowie na górze chyba nie załapali, że wymienieni władcy znajdują się na banknotach:P A co do samej promocji - fajnie, tylko że CDP nie miało ostatnio żadnych ciekawych propozycji poza XK. Tak więc nawet to 50 zł może być zbyt wysoką ceną:(
O, celna uwaga :D Niezły pomysł tym bardziej :D

To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #3 ]

keeveek1:
/.../a od kiedy święto trzech króli stało się świętem zaaprobowanym przez "świeckie" państwo Polskie to niech każdy je sobie świętuje jak chce. Wszak nie ma wyboru i je świętować musi :)
Nie ma wyboru!? Ależ każdy może iść do pracy i pracować!
Jak również może pracować w inne święta kościelne, zwłaszcza w niedziele. Przecież już prawdziwie świeckie państwo, jakie powstało po Rewolucji Francuskiej zniosło niedziele, a wolny był co dziesiąty dzień. Ta zdobycz Rewolucji może jeszcze wrócić - ochotnicy i bez przymusu państwowego, nawet bez szczególnej aprobaty państwa mogą sami pracować w soboty i niedziele. Zatem, do pracy, obywatele!

Oooo... zapowiada się ciekawie. Zwłaszcza, że szykowałem się do uzupełnienia mojej półeczki z grami, więcz czekam na szczegóły z niecierpliwością.

A panowie wyżej - wyluzujcie z tymi komentarzami, więcej dystansu do siebie i otaczającego świata.

Hmm, mam nadzieje, że Metro będzie za 20 zł, a Two Worlds 2 za 5 dych to wtedy wezmę:]
Tylko, żeby ta "królewska" promocja nie ograniczyła się do 3-4 gier...

To jest odpowiedź na post użytkownika "KrzysztofMarek" [ post #6 ]

KrzysztofMarek:
keeveek1:
/.../a od kiedy święto trzech króli stało się świętem zaaprobowanym przez "świeckie" państwo Polskie to niech każdy je sobie świętuje jak chce. Wszak nie ma wyboru i je świętować musi :)
Nie ma wyboru!? Ależ każdy może iść do pracy i pracować!
Jak również może pracować w inne święta kościelne, zwłaszcza w niedziele. Przecież już prawdziwie świeckie państwo, jakie powstało po Rewolucji Francuskiej zniosło niedziele, a wolny był co dziesiąty dzień. Ta zdobycz Rewolucji może jeszcze wrócić - ochotnicy i bez przymusu państwowego, nawet bez szczególnej aprobaty państwa mogą sami pracować w soboty i niedziele. Zatem, do pracy, obywatele!
nie, nie może. Chyba że jest małym przedsiębiorcą i może pracować sam. Reszcie pracowników musi dać wolne.

Tak jak w jednym mieście piekarz nie może sprzedawać chleba o 24 bo zapłaci grzywnę. I to zdecydowanie nie jest zdobycz rewolucji francuskiej, tylko panstwa socjalnego. Tak jak i kolejne święta zaaprobowane przez państwo.

nie wiem kto inny może się cieszyć z kolejnego przymusowego dnia wolnego oprócz nierobów.

ale to tyle poza tematem, bo ostatnio ciężko coś tutaj się rozmawia na temat :P:P

Ja licze na coś konkretnego i na prawdziwą obnizke a nie na chwyt reklamowy.  
Zobaczymy. Coś czuję po kościach że te 20 zł to będzie -50% na topsellery. Jest obecnie coś ciekawego w topsellerach?  
Jak juz mówimy o przecenach to przeceńcie :
Two Worlds II, Król Artur , Metro 2033, Napoleon: Total War ,
ArcaniA: Gothic 4
Bo lepszych od jakiegoś czasu tytułów nie ma

Ja merto przecenione chętnie bym kupił :D
Z TopSellera moim zdaniem są interesujące klasyczne gry SEGI i Trine.

To jest odpowiedź na post użytkownika "phoenix_fire" [ post #13 ]

phoenix_fire:
Metro tańsze niż na steamie to na pewno nie będzie... Trine też nie.

Te klasyczne gierki od SEGI, hmm.. też widziałem już jakieś duże promocje na nie... Ale warto w to zagrać w ogóle? bo poza virtua fighterem 2 to tam nie widziałem niczego ciekawego :P:P

Na konsole ps2 nie będzie tej
promocji??

To jest odpowiedź na post użytkownika "dawidcd" [ post #15 ]

dawidcd:
Na konsole ps2 nie będzie tej
promocji??
Nie

To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #14 ]

keeveek1:
phoenix_fire:
Metro tańsze niż na steamie to na pewno nie będzie... Trine też nie.

Te klasyczne gierki od SEGI, hmm.. też widziałem już jakieś duże promocje na nie... Ale warto w to zagrać w ogóle? bo poza virtua fighterem 2 to tam nie widziałem niczego ciekawego :P:P
Jeśli chodzi o VF 2 to niestety muszę Cię zasmucić ale nie będzie, gdyż gry są klasykami z Segi Mega Drive... to nie czasy VF2 :p

Znam dokładny spis klasyków ! Każdy TS zawiera po 10 gierek:
SEGA Volume 1:

Altered Beast
Comix Zone
Crack Down
Ecco the Dolphin
Gain Ground
Golden Axe
Shinobi III
Sonic The Hedgehog
Space Harrier II
Vectorman

SEGA Volume 2:

Alex Kidd in the enchanted Castle
Bonanza Bros
Columns
ESWAT
Ecco Jr.
Fatal Labyrinth
Galaxy Force II
Golden Axe II
Kid Chameleon
Ristar
Sonic The Hedgehog 2
Super Thunder Blade

Połowa z tych gierek ma dla mnie wartość sentymentalną : "Powrót do dzieciństwa 1 i 2" :] Może dlatego uważam, że warto kupić, choć nie sądzę by te tytuły zainteresowały młodszych graczy bądź w ogóle szersze grono graczy.

To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #11 ]

keeveek1:
Zobaczymy. Coś czuję po kościach że te 20 zł to będzie -50% na topsellery. Jest obecnie coś ciekawego w topsellerach?
Medieval II: Total War, Rome: Total War - Antologia, S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla, Pure, Company of Heroes: Kompania Braci - Złota Edycja i chyba Warhammer 40,000 Dawn of War: Universe

Czyli straszna lipa :P

A company of heroes tales of valor? tej mi tylko brakuje..

To jest odpowiedź na post użytkownika "keeveek1" [ post #19 ]

keeveek1:
Czyli straszna lipa :P

A company of heroes tales of valor? tej mi tylko brakuje..
Jest

Przejdź do strony: 1 2 ... 7 (ostatnia)