Forum dyskusyjne: Jak zrobić kawalerie w ogniem i mieczem dzikie pola
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola |
„Rok 1647 był to dziwny rok, w którym rozmaite znaki na niebie i ziemi zwiastowały jakoweś klęski i nadzwyczajne zdarzenia."
Rzeczpospolita chwiała się pod naporem wrogów podnoszących zbrojne ramię na jej majestat. Służba Ojczyźnie wymaga od Ciebie jednej ofiary - przelanej krwi na ołtarzu patriotycznej walki! Czy okażesz mężem opatrzności, który uratuje szarpaną rosyjskimi, kozackimi i szwedzkimi pazurami Rzeczpospolitą? Wciel się w postać rodem z powieści Sienkiewicza, zanieś ogień i miecz na wrogie ziemie. BÓG, HONOR, OJCZYZNA - te słowa niech determinują twoje życie! Odwagą i szablą wykuj własną legendę, której wielkość opiewać będą pieśni śpiewane od ... [Więcej informacji: Ogniem i Mieczem: Dzikie Pola] |
|
Merkur (Paź) 12.01.2011, 20:08 |
Jak zrobić armie w mieście np. kawalerie. Coś musze zbudować czy kogoś wynająć żebym miał np. Pancernych kozaków, albo Husarzy? | |
offline |
||
Merkur (Paź) 12.01.2011, 20:39 |
dziękuje z góry za pomoc | |
offline |
||
Merkur (Paź) 13.01.2011, 18:01 |
Chodzi mi o gre Ogniem i mieczem mount&blade dzikie pola | |
offline |
||
Korektos (Paź) 16.01.2011, 15:45 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Merkur" [ post #1 ] Merkur: trzeba mieć swoje miasto i tam nająć rotmistrza ,setnika polskiej piechoty chorążego itp i wtedy będą sie sami tworzyć jednak będzie ich mało, można też uwalniać z niewoli
Jak zrobić armie w mieście np. kawalerie. Coś musze zbudować czy kogoś wynająć żebym miał np. Pancernych kozaków, albo Husarzy? |
|
offline |
||
Merkur (Paź) 16.01.2011, 19:36 |
a jak np. mam twierdze ładażyn i nadal nie moge zrobić armi, bo nie mam tego chorążego do zrobienia w opcjach we włodarzu miasta a mam już chyba wszystkie dostępne budynki zrobione i na pewno wszystkich ludzi zrobionych, to mam te wszystkie budynki zrobić i potem mi się pojawią nowe opcje czy nie? | |
offline |
||
Merkur (Paź) 17.01.2011, 09:34 |
mam pytanie jak zrobić misje specjalną ,,tajny azyl", wiem jaki jest ten okrzyk, ale jak rozmawiam z tym starostą w dunajowcach i mówie ten okrzyk to on mi nie daje tych pieniędzy | |
offline |
||
Merkur (Paź) 17.01.2011, 13:38 |
już mam zrobioną tą misje tajny azyl | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||