Forum dyskusyjne: Ujawniamy nowe szczegóły Królewskiej Wyprzedaży CD Projekt!
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
CD Projekt 13.01.2011, 13:27 |
Zgo... |
|
Darkmen (Giermek) 13.01.2011, 13:37 |
No i fajne gry są :) Gratulacje dla CDP, kupię AP i Darksiders i może jeszcze Stalkera |
|
offline |
||
marcinn580 (Rycerz) 13.01.2011, 13:42 |
ja niedawno stalkera kupilem za 40zl moze cos kupie (gothici ten niedawno kupilem:[) ale promocja dośc dobranapewno skorzystam a tak wogole to kidy mozna się spodziwewac ujawnienia reszty tytułów które trafią do extra klasyki ? |
|
offline |
||
M1ly CD Projekt 13.01.2011, 13:51 |
Jutro ujawnię ostatnie dwa tytuły jakie wejdą w skład XK. | |
offline |
||
KrzysztofMarek (Hrabia) 13.01.2011, 14:00 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "M1ly" [ post #3 ] M1ly: Rozumiem. Jutro jest piątek, dzień postu :-(
Jutro ujawnię ostatnie dwa tytuły jakie wejdą w skład XK. |
|
offline |
||
M1ly CD Projekt 13.01.2011, 14:06 |
Proszę o optymizm :) Dzień postu nie zniszczy naszych planów opublikowania ostatnich dwóch tytułów, które zasilą szeregi XK. | |
offline |
||
strajker (Lord) 13.01.2011, 14:18 |
No ładna promocja:) Lista długa - gdyby jeszcze plany wydawnicze (lista) były też długie - plany znane zwyklym ziadaczom chleba! | |
offline |
||
michael798 (Baron) 13.01.2011, 14:21 |
Kurcze tle dobrych gier w promocji i XK , że nie będą mógł kupić wszystkich.. Biorę z wyprzedaży: Rome: Total War - Antologia, Gothic 3 Zmierzch Bogów, S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla i albo AP albo D3 + gry z XK. Niestety budżet ma swoje granice, więc nie będę mógł kupić wszystkiego w co bym chciał zagrać... |
|
offline |
||
Darkmen (Giermek) 13.01.2011, 15:00 |
Ale jak dla mnie, to CDP się popisało z tą promocją. O wiele lepiej od Cenegi i o niebo lepiej od EA :) Znajdzie się ktoś, kto przebije CD PROJEKT? :) | |
offline |
||
michael798 (Baron) 13.01.2011, 15:10 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Darkmen" [ post #8 ] Darkmen: Tak STEAM, ale on prowadzi dystrybucje cyfrową, więc to inna kategoria sprzedaży(jak dla mnie gorsza), a jak w Polsce to CDP rządzi!Ale jak dla mnie, to CDP się popisało z tą promocją. O wiele lepiej od Cenegi i o niebo lepiej od EA :) Znajdzie się ktoś, kto przebije CD PROJEKT? :) Choć bez nowych dystrybucji długo nie dadzą rady utrzymać pierwszeństwa. |
|
offline |
||
SaarinAcul (Rycerz) 13.01.2011, 15:27 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #9 ] Drodzy koledzy parkourmichael798 i Darkmen. Czyż nie zapomnieliście o cyklicznej promocji EA 2 za 1. Zapewne i w tym roku powtórzą tę akcję. No i niestety wydaje mi się, że 2 za 1 bez problemu przebije tę promocję CDP. |
|
offline |
||
knrdz (Lord) 13.01.2011, 15:28 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Darkmen" [ post #8 ] Darkmen: Miałem nie komentować, ale tego to już za wiele... O niebo lepiej od EA? Niewyspany jesteś, czy co? The Saboteur, Left 4 Dead 2, C&C4, Mass Effect 2, Dragon Age: Origins i DAO: Awakening, wszystko w 5-9 MIESIĘCY PO PREMIERZE, do tego też zaledwie jedenastomiesięczny NFS: Shift, po 20-25 zł kontra żartobliwie wycenione na 20 zł śmieci, a w najlepszym wypadku po prostu starocie przeczołgane nawet przez pisma i na pewno już nie raz dostępne sporo taniej, a do tego kilka nowszych gier po 50zł, co z tego, skoro za późno, skoro też już można je było taniej kupić, a u EA te 50 zł kosztowałyby już pewnie normalnie, nie promocyjnie... A może nie załapałem ironii? W takim razie z góry przepraszam, Darkmenie, trzeba mieć naprawdę wisielczy humor żeby tę "promocję" przyrównywać do EA Classics 2 za 1...Ale jak dla mnie, to CDP się popisało z tą promocją. O wiele lepiej od Cenegi i o niebo lepiej od EA :) Znajdzie się ktoś, kto przebije CD PROJEKT? :) |
|
offline |
||
SaarinAcul (Rycerz) 13.01.2011, 15:30 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "knrdz" [ post #11 ] Heh, widzę że ich posty podobnie nas poruszyły ;DD |
|
offline |
||
Heartbreaker (Rycerz) 13.01.2011, 15:51 |
Wydaje mi się, że chodziło mu o promocję EA dot. 4 gier (NFSa, MoHa, kopanki i czegoś tam jeszcze). Tę promocję spokojnie przebili, ale promocji 2 za 1 już nie (a jak powyższe tytuły dojdą do EA Classics to będzie już nie do przebicia). Odnośnie tytułów z obecnej EAC, to jak na razie tylko The Saboteur (z tytułów, które mam z tejże serii) mi nie działa (no cóż, skusiłem się na obniżkę cenową i wziąłem za 40 a tu zonk - gra nie działa na karcie Radeon X1600/1650 PRO tylko potrzeba HD :( ) A co do następnej promocji w EAC, to tytuły będą jeszcze ciekawsze. Natomiast z obecnych, to interesuje mnie któryś z Battlefieldów, Mirror's Edge i HP: Więzień Azkabanu. |
|
offline |
||
JankozBogdanca (Paź) 13.01.2011, 16:06 |
CD-projekt dba o klientów szkoda że nie ma umowy chociaż jeszcze z 2K. Ale pewnie Mass Effect, Medieval II i Warband trafią do mnie dzięki tej promocji i EXtra klasyce. |
|
offline |
||
michael798 (Baron) 13.01.2011, 16:11 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Heartbreaker" [ post #13 ] Heartbreaker: No jasne, że o tą mi chodziło, a nie o 2 za 1.Wydaje mi się, że chodziło mu o promocję EA dot. 4 gier (NFSa, MoHa, kopanki i czegoś tam jeszcze). 2 za 1 raczej nikt nie przebije w najbliższym czasie... |
|
offline |
||
karvaialka (Giermek) 13.01.2011, 16:14 |
Gothic 3 i Medieval II: Total War lądują na mojej półce obok Mass Effect, THX CDP! |
|
offline |
||
perikorozo (Paź) 13.01.2011, 16:43 |
Żadne z objętą tą promocją tytułów mnie nie zaciekawiły :/ | |
offline |
||
rammi (Giermek) 13.01.2011, 17:14 |
Ja w minionym roku kupiłem Split/Second za 59zł w jakimś tam markecie. Ale teraz skuszę się na Alpha Protocol. |
|
offline |
||
karolekx23x (Lord) 13.01.2011, 17:38 |
Dobre tytuły ale jakos nie wiem co kupić. Zastanawiam się nad Alpha Protocol |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 13.01.2011, 17:47 |
Może zakupię Stalkera. Reszta chyba nie dla mnie... | |
offline |
||