Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Ujawniamy nowe szczegóły Królewskiej Wyprzedaży CD Projekt!

Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)
Ujawniamy nowe szczegóły Królewskiej Wyprzedaży CD Projekt! [przejdź do newsa]
Autor posta Treść posta  

Zgo...

No i fajne gry są :) Gratulacje dla CDP, kupię AP i Darksiders i może jeszcze Stalkera

ja niedawno stalkera kupilem za 40zl moze cos kupie (gothici ten niedawno kupilem:[)

ale promocja dośc dobranapewno skorzystam

a tak wogole to kidy mozna się spodziwewac ujawnienia reszty tytułów które trafią do extra klasyki ?

Jutro ujawnię ostatnie dwa tytuły jakie wejdą w skład XK.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "M1ly" [ post #3 ]

M1ly:
Jutro ujawnię ostatnie dwa tytuły jakie wejdą w skład XK.
Rozumiem. Jutro jest piątek, dzień postu :-(

Proszę o optymizm :) Dzień postu nie zniszczy naszych planów opublikowania ostatnich dwóch tytułów, które zasilą szeregi XK.  
No ładna promocja:) Lista długa - gdyby jeszcze plany wydawnicze (lista) były też długie - plany znane zwyklym ziadaczom chleba!  
Kurcze tle dobrych gier w promocji i XK , że nie będą mógł kupić wszystkich..
Biorę z wyprzedaży: Rome: Total War - Antologia, Gothic 3 Zmierzch Bogów, S.T.A.L.K.E.R.: Cień Czarnobyla i albo AP albo D3 + gry z XK.
Niestety budżet ma swoje granice, więc nie będę mógł kupić wszystkiego w co bym chciał zagrać...

Ale jak dla mnie, to CDP się popisało z tą promocją. O wiele lepiej od Cenegi i o niebo lepiej od EA :) Znajdzie się ktoś, kto przebije CD PROJEKT? :)  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Darkmen" [ post #8 ]

Darkmen:
Ale jak dla mnie, to CDP się popisało z tą promocją. O wiele lepiej od Cenegi i o niebo lepiej od EA :) Znajdzie się ktoś, kto przebije CD PROJEKT? :)
Tak STEAM, ale on prowadzi dystrybucje cyfrową, więc to inna kategoria sprzedaży(jak dla mnie gorsza), a jak w Polsce to CDP rządzi!
Choć bez nowych dystrybucji długo nie dadzą rady utrzymać pierwszeństwa.

To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #9 ]

Drodzy koledzy parkourmichael798 i Darkmen. Czyż nie zapomnieliście o cyklicznej promocji EA 2 za 1. Zapewne i w tym roku powtórzą tę akcję. No i niestety wydaje mi się, że 2 za 1 bez problemu przebije tę promocję CDP.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Darkmen" [ post #8 ]

Darkmen:
Miałem nie komentować, ale tego to już za wiele... O niebo lepiej od EA? Niewyspany jesteś, czy co? The Saboteur, Left 4 Dead 2, C&C4, Mass Effect 2, Dragon Age: Origins i DAO: Awakening, wszystko w 5-9 MIESIĘCY PO PREMIERZE, do tego też zaledwie jedenastomiesięczny NFS: Shift, po 20-25 zł kontra żartobliwie wycenione na 20 zł śmieci, a w najlepszym wypadku po prostu starocie przeczołgane nawet przez pisma i na pewno już nie raz dostępne sporo taniej, a do tego kilka nowszych gier po 50zł, co z tego, skoro za późno, skoro też już można je było taniej kupić, a u EA te 50 zł kosztowałyby już pewnie normalnie, nie promocyjnie... A może nie załapałem ironii? W takim razie z góry przepraszam, Darkmenie, trzeba mieć naprawdę wisielczy humor żeby tę "promocję" przyrównywać do EA Classics 2 za 1...

To jest odpowiedź na post użytkownika "knrdz" [ post #11 ]

Heh, widzę że ich posty podobnie nas poruszyły ;DD

Wydaje mi się, że chodziło mu o promocję EA dot. 4 gier (NFSa, MoHa, kopanki i czegoś tam jeszcze). Tę promocję spokojnie przebili, ale promocji 2 za 1 już nie (a jak powyższe tytuły dojdą do EA Classics to będzie już nie do przebicia).

Odnośnie tytułów z obecnej EAC, to jak na razie tylko The Saboteur (z tytułów, które mam z tejże serii) mi nie działa (no cóż, skusiłem się na obniżkę cenową i wziąłem za 40 a tu zonk - gra nie działa na karcie Radeon X1600/1650 PRO tylko potrzeba HD :( )

A co do następnej promocji w EAC, to tytuły będą jeszcze ciekawsze. Natomiast z obecnych, to interesuje mnie któryś z Battlefieldów, Mirror's Edge i HP: Więzień Azkabanu.

CD-projekt dba o klientów szkoda że nie ma umowy chociaż jeszcze z 2K. Ale pewnie Mass Effect, Medieval II i Warband trafią do mnie dzięki tej promocji i EXtra klasyce.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Heartbreaker" [ post #13 ]

Heartbreaker:
Wydaje mi się, że chodziło mu o promocję EA dot. 4 gier (NFSa, MoHa, kopanki i czegoś tam jeszcze).
No jasne, że o tą mi chodziło, a nie o 2 za 1.
2 za 1 raczej nikt nie przebije w najbliższym czasie...

Gothic 3 i Medieval II: Total War lądują na mojej półce obok Mass Effect, THX CDP!

Żadne z objętą tą promocją tytułów mnie nie zaciekawiły :/  
Ja w minionym roku kupiłem Split/Second za 59zł w jakimś tam markecie.
Ale teraz skuszę się na Alpha Protocol.

Dobre tytuły ale jakos nie wiem co kupić.
Zastanawiam się nad Alpha Protocol

Może zakupię Stalkera. Reszta chyba nie dla mnie...  
Przejdź do strony: 1 2 3 (ostatnia)