Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Gears of war-brak pliku

Gears of war-brak pliku
Autor posta Treść posta  
PeCetowa konwersja sztandarowej gry na konsolę Xbox 360, stanowiąca połączenie taktycznej strzelaniny z survival-horrorem. Daj się porwać przepełnionej akcją opowieści o obronie ludzkości przed inwazją okrutnych stworów z podziemnych czeluści. Wciel się w ...

[Więcej informacji: Gears of War]

Witajcie mam problem gdy grę zainstaluje pojawia się napis brak pliku PCComat czy coś takiego i nie mogę uruchomić gry proszę o pomoc może wy tak mieliście to znacie rozwiązanie pomóżcie.  
Poszukaj w google na własną rękę, tam jest, no ale w serwisach, których tu wymieniać nie wypada. Ja po wpisaniu tego co Ci brakuje, znalazłem na pierwszej stronie tą bibliotekę dll.
Warto zapisać sobie gdzieś ten serwis : http://www.dll-files.com/ Tu znajdziesz prawie wszystkie brakujące biblioteki dll :) Jak pisałem prawie, bo np. tej pccompat.dll tam nie ma..

Dobra dzięki spróbuje sam poszukać  
Patcha 1.2 wgrałeś? http://www.cdprojekt.pl/files/get/660/Patch_1_2  
Tak ale jest to samo  
Można zamknąć ten temat.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Sebi1995" [ post #6 ]

Sebi1995:
Można zamknąć ten temat.
Byłoby fajnie gdybyś napisał, jak rozwiązałeś problem.
Proszę. To jedno z moich życzeń noworocznych.

Nie rozwiązałem bo gdy już znalazłem ten plik to pojawił się następny więc odechciało mi się dalej to robić więc nie rozwiązałem tego problemu.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Sebi1995" [ post #8 ]

Sebi1995:
Nie rozwiązałem bo gdy już znalazłem ten plik to pojawił się następny więc odechciało mi się dalej to robić więc nie rozwiązałem tego problemu.
Maksymalnie będzie brakować 5 takich plików, więc jeśli chcesz pograć, to poświęć trochę czasu ;)

Na co na szukaniu 5 plików czy odinstalowaniu gry i instalowaniu 5 razy z rzędu gry .  
Cześć udało mi się uruchomić grę ale teraz problem kolejny otóż gdy gram w 2 poziom to obraz robi się biały a postacie są wyraźnie.Zainstalowałem patcha ale jest to samo Proszę o odpowiedz