Forum dyskusyjne: Tron Ewolucja niepowodzenie zapisu gry
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Ivor (Paź) 16.01.2011, 02:15 |
Witam serdecznie czy może mi ktoś pomóc w sprawie zapisywania stanu gry ?? Mam taki problem, że jak sobie gram w Tron Ewolucja to za każdym razem wyskakuje informacja, "Niepowodzenie zapisu gry" Ma ktoś na to lekarstwo ?? Będę wdzięczny |
|
offline |
||
damiank485 (Rycerz) 16.01.2011, 12:16 |
Mieliśmy tutaj na forum kilka tego typu problemów ale jedyne co mogę ci doradzić to lepiej zrobisz jak sprawdzisz w googlach albo w instrukcji dołączonej do gry...:D | |
offline |
||
Ivor (Paź) 16.01.2011, 12:51 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "damiank485" [ post #2 ] W instrukcji Gry nic na temat zapisywania stanu gry nie pisze, a jeśli chodzi o google to też nic konkretnego nie piszą albo wskakują strony nie związane z tematem. Tak dla informacji kupiłem oryginalną grę w empiku aktywowałem i zarejestrowałem grę i cały czas ten sam problem się pojawia. |
|
offline |
||
Ayon (Paź) 19.01.2011, 18:56 |
nie martw sie mam ten sam problem. do zapisywania gry potrzebne jest chyba konto chociaż ja sam nie wiem. Kupiłem gre nie chce zapisywa stanu gry i nie moge grac :-( wyskakuje mi link i chce sie łączyc z internetem | |
offline |
||
Alexande (Lord) 19.01.2011, 19:01 |
Gra jest Games for Windows Live - czyli musicie zarejestrować się w usłudze, zalogować się przed grą(w menu gry) - przycisk "Home". Powinno się wtedy dać zapisywać. Miałem tak przynajmniej w Gears of War, Kane & Lynch oraz kilku innych :) A Ty, damiank485 przestań dawać durne rady. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||