Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Tron Ewolucja niepowodzenie zapisu gry

Tron Ewolucja niepowodzenie zapisu gry
Autor posta Treść posta  
Witam serdecznie czy może mi ktoś pomóc w sprawie zapisywania stanu gry ?? Mam taki problem, że jak sobie gram w Tron Ewolucja to za każdym razem wyskakuje informacja, "Niepowodzenie zapisu gry"

Ma ktoś na to lekarstwo ?? Będę wdzięczny

Mieliśmy tutaj na forum kilka tego typu problemów ale jedyne co mogę ci doradzić to lepiej zrobisz jak sprawdzisz w googlach albo w instrukcji dołączonej do gry...:D  

To jest odpowiedź na post użytkownika "damiank485" [ post #2 ]

W instrukcji Gry nic na temat zapisywania stanu gry nie pisze, a jeśli chodzi o google to też nic konkretnego nie piszą albo wskakują strony nie związane z tematem. Tak dla informacji kupiłem oryginalną grę w empiku aktywowałem i zarejestrowałem grę i cały czas ten sam problem się pojawia.

nie martw sie mam ten sam problem. do zapisywania gry potrzebne jest chyba konto chociaż ja sam nie wiem. Kupiłem gre nie chce zapisywa stanu gry i nie moge grac :-( wyskakuje mi link i chce sie łączyc z internetem  
Gra jest Games for Windows Live - czyli musicie zarejestrować się w usłudze, zalogować się przed grą(w menu gry) - przycisk "Home". Powinno się wtedy dać zapisywać. Miałem tak przynajmniej w Gears of War, Kane & Lynch oraz kilku innych :)

A Ty, damiank485 przestań dawać durne rady.