Forum dyskusyjne: punkty CD
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Axon1 (Paź) 18.01.2011, 18:51 |
jak "kupiłem" kod do gry i wyskoczyło mi że aby pobrać TO KLIKNIJ tutaj to kliknołem i wszedłem na GOG.com i nic nie wyskakuje POBIERZ . Co mam robić? |
|
offline |
||
Alexande (Lord) 18.01.2011, 19:08 |
Rejestrujesz się na gogu, naciskasz "download now". Przechodzisz do płatności, naciskasz z boku "Got a promo code?", wpisujesz swój kod, gra zostaje dodana do twoich gier, następnie ściągasz, instalujesz i grasz :) | |
offline |
||
Axon1 (Paź) 18.01.2011, 19:21 |
dzięki |
|
offline |
||
Alexande (Lord) 18.01.2011, 22:41 |
Nie ma za co :) @ww3pl - dałoby się zrobić taki temat, że utrzymywałby się na forum na określonym miejscu(np. stała 10 pozycja na liście) ? Chodzi mi o zrobienie wątku o cdprogramie i gogu (samo info). |
|
offline |
||
ww3pl Moderator (Hrabia) 18.01.2011, 23:24 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Alexande" [ post #4 ] Alexande: Nie w tej chwili - gdyby tylko była taka możliwość, mielibyście co najmniej trzy takie tematy, w które wchodzilibyście codziennie przynajmniej po kilka razy. Nie ma za co :) @ww3pl - dałoby się zrobić taki temat, że utrzymywałby się na forum na określonym miejscu(np. stała 10 pozycja na liście) ? Chodzi mi o zrobienie wątku o cdprogramie i gogu (samo info). Oczywiście każde wejście byłoby przypadkowe, bo umieściłbym je w jakimś najbardziej wnerwiającym miejscu. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||