Forum dyskusyjne: Darksiders- Ograniczona liczba instalacji?
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Darksiders: Wrath of War |
Wciel się w jednego z czterech biblijnych Jeźdźców Apokalipsy, zesłanego na Ziemię w celu dokonania dzieła zniszczenia. Po wypełnieniu zadania okaże się, że zostałeś zdradzony, odarty ze swych boskich mocy i zesłany z powrotem na Ziemię. Osamotniony w przeklętym świecie, ścigany zarówno przez piekielne demony jak i anioły, musisz dowiedzieć się, kto stoi za ... [Więcej informacji: Darksiders: Wrath of War] |
|
Darkmen (Giermek) 19.01.2011, 13:44 |
Kupiłem dzisiaj Darksiders i przy instalowaniu pokazała mi się pewna umowa, niezbyt dobrze ją przeczytałem (przyznam się bez bicia, często ją omijam :P) ale podczas instalacji kapnąłem się, że tam pisało coś o limitowanej instalacji do 1 razu!!!!! Czyli mogę tą grę zainstalować tylko raz? Proszę o odpowiedź jeśli ktoś się w tym temacie orientuje lepiej ode mnie. Oby jednak instalacje nie były ograniczone :/ | |
offline |
||
wiedzmin358 (Paź) 19.01.2011, 14:17 |
Gra jest wielorazowego użytku.Nie przejmuj się tym,ja też tak miałem. | |
offline |
||
Alexande (Lord) 19.01.2011, 14:27 |
Pewnie pisało, że jest jednokrotnej rejestracji. Co jest zgodne z prawdą, bo cdkey idzie przypisać tylko i wyłącznie do jednego konta STEAM. | |
offline |
||
Darkmen (Giermek) 19.01.2011, 14:36 |
Dzięki za odpowiedź, na razie męczę się z najbardziej skopaną instalacją w historii gier komputerowych :) Może do wieczora instalnę ja dobrze pójdzie. | |
offline |
||
keeveek1 (Hrabia) 19.01.2011, 14:41 |
Tylko nie zapomnij danych konta STEAM do którego przypisałeś grę | |
offline |
||
Darkmen (Giermek) 19.01.2011, 14:51 |
Danych nie zapomnę, gorzej, że gra mi się ściąga zamiast instalować a net mam wolny więc ściagać się będzie długo :/ Próbowałem tym sposobem co CDP pisało ale nie działa, po zainstalowaniu komiksu i muzyki pojawia się weryfikacja plików (ew jeśli nie wyłączyłem STEAMA gra prosi o zalogowanie się) i po niej następuje cisza a gra się ściąga z steama. | |
offline |
||
keeveek1 (Hrabia) 19.01.2011, 14:53 |
Wyłącz klient steam i uruchom instalację z płyty. Powinna pójść... Albo przy odpalonym kliencie steam spróbuj uruchomić instalację nie wiem czemu wszyscy mają z tym problem. nieraz instalowałem gry STEAM z płyty i nigdy nie miałem tak żeby mi się gra chciała ściągać zamiast instalować z płytki |
|
offline |
||
Darkmen (Giermek) 19.01.2011, 15:16 |
No próbowałem tak, ale po zainstalowaniu tych soundtracków i komiksu (są kurde aż na 3 płytach, łał ciekawe po co) Steama trzeba włączyć i pojawia mi się trwa weryfikacja pliku, proszę czekać. I po weryfikacji nic się nie dzieje a gra się radośnie ściąga z STEAMA. PS: w menu gdy wsadzam płytę nr 1 pojawiło mi się "Graj" (po kliknięciu nic się nie dzieje), zainstaluj ponownie (to co opisywałem przed chwilą) i odinstaluj. Może jak odinstaluję to coś się zainstaluje ponownie (ale obym mógł wtedy zainstalować ponownie). |
|
offline |
||
BruceD (Paź) 19.01.2011, 16:06 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Darkmen" [ post #8 ] Darkmen: To co ci się instaluje to masz na dysku. Ten soundtrack na CD wsadzasz do byle jakiego odtwarzacza i ci leci muza. Tak więc masz 2 opcje do wyboru.
No próbowałem tak, ale po zainstalowaniu tych soundtracków i komiksu (są kurde aż na 3 płytach, łał ciekawe po co) |
|
offline |
||
Darkmen (Giermek) 19.01.2011, 17:32 |
Ok sprawa rozwiązana :) Gra właśnie się zainstalowała normalnie z płyty i ściąga aktualizację. Temat do zamknięcia, dziękuję wszystkim za pomoc. | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||