Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Down Of War II Edycja Kolekcjonerska

Down Of War II Edycja Kolekcjonerska
Autor posta Treść posta  
Witam.
Mam takie małe pytanie, a mianowicie od kiedy Dawn Of War II w wydaniu kolekcjonerskim po wpisaniu kodu rejestracyjnego na stronie jest zaliczane jako klasyka ?
I dlaczego zamiast 26 złoty nalicza tylko 10 ?

Proszę o odpowiedz i to sensowną a nie taką jaką udzielił mi pracownik CDProject
i tu cytat " ta gra jest już klasyką a czy to wersja kolekcjonerska czy zwykła to żadna różnica "
Wnioskuję zatem że pracują w waszej firmie ludzie niekompetentni lub , co gorsza kretyni, którzy defakto mają małe pojęcie o swojej pracy.
Sam jestem pracodawcą i gdyby jakikolwiek mój pracownik odpowiedział klientowi to co ja usłyszałem od waszego pracownika, to w ciągu godziny wyleciałby na bruk ze zwolnieniem dyscyplinarnym.

Z poważaniem KonfucjuszNowej Ery

CDProjekt ma trochę dziwny system zaliczania punktów - niezależnie w jakim wydaniu kupisz grę, dostajesz tyle ile gra jest warta w najnowszym wydaniu. Czyli jeżeli gra doszła już do klasyki, to rejestrując Premierówkę, Platynową Kolekcję, itp. dostajesz tyle ile warta jest w klasyce. Do tego jest jeszcze system mnożników, który dość szybko zbija ilość CDPunktów za grę. Zresztą, za te punkty i tak nie ma nic wartościowego.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "KonfucjuszNowejEry" [ post #1 ]

KonfucjuszNowejEry:

Z poważaniem KonfucjuszNowej Ery
Jak można pisać "Z poważaniem" mając taki nick:]

http://www.cdprojekt.pl/board/topic/1234-CDPROg...czac/p2114