Forum dyskusyjne: Down Of War II Edycja Kolekcjonerska
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
KonfucjuszNowejEry (Paź) 19.01.2011, 15:19 |
Witam. Mam takie małe pytanie, a mianowicie od kiedy Dawn Of War II w wydaniu kolekcjonerskim po wpisaniu kodu rejestracyjnego na stronie jest zaliczane jako klasyka ? I dlaczego zamiast 26 złoty nalicza tylko 10 ? Proszę o odpowiedz i to sensowną a nie taką jaką udzielił mi pracownik CDProject i tu cytat " ta gra jest już klasyką a czy to wersja kolekcjonerska czy zwykła to żadna różnica " Wnioskuję zatem że pracują w waszej firmie ludzie niekompetentni lub , co gorsza kretyni, którzy defakto mają małe pojęcie o swojej pracy. Sam jestem pracodawcą i gdyby jakikolwiek mój pracownik odpowiedział klientowi to co ja usłyszałem od waszego pracownika, to w ciągu godziny wyleciałby na bruk ze zwolnieniem dyscyplinarnym. Z poważaniem KonfucjuszNowej Ery |
|
offline |
||
Alexande (Lord) 19.01.2011, 15:40 |
CDProjekt ma trochę dziwny system zaliczania punktów - niezależnie w jakim wydaniu kupisz grę, dostajesz tyle ile gra jest warta w najnowszym wydaniu. Czyli jeżeli gra doszła już do klasyki, to rejestrując Premierówkę, Platynową Kolekcję, itp. dostajesz tyle ile warta jest w klasyce. Do tego jest jeszcze system mnożników, który dość szybko zbija ilość CDPunktów za grę. Zresztą, za te punkty i tak nie ma nic wartościowego. | |
offline |
||
michael798 (Baron) 19.01.2011, 16:42 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "KonfucjuszNowejEry" [ post #1 ] KonfucjuszNowejEry: Jak można pisać "Z poważaniem" mając taki nick:]
Z poważaniem KonfucjuszNowej Ery |
|
offline |
||
ww3pl Moderator (Hrabia) 20.01.2011, 22:08 |
http://www.cdprojekt.pl/board/topic/1234-CDPROg...czac/p2114 | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||