Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Darksiders- Można przyśpieszyć aktualizację?

Darksiders- Można przyśpieszyć aktualizację?
Autor posta Treść posta  

Wciel się w jednego z czterech biblijnych Jeźdźców Apokalipsy, zesłanego na Ziemię w celu dokonania dzieła zniszczenia. Po wypełnieniu zadania okaże się, że zostałeś zdradzony, odarty ze swych boskich mocy i zesłany z powrotem na Ziemię. Osamotniony w przeklętym świecie, ścigany zarówno przez piekielne demony jak i anioły, musisz dowiedzieć się, kto stoi za ...

[Więcej informacji: Darksiders: Wrath of War]

Zainstalowałem Darksiders ale aktualizacja tej gry trwa wieki, znacie jakiś sposób aby to przyśpieszyć? O 17.50 włączyłem do aktualizacji (było już 47%) i od tego momentu strasznie wolno idzie. W tej chwili mamy północ :P a aktualizacja jest na 58% dopiero :( Próbowałem zrobić tak jak pisali w pomocy technicznej (tzn. chciałem wejść na link który podają przy temacie "Steam nie aktualizuje gry gdy osiągnie 48%) ale link już nie działa :(  
Zainstalowałeś z płyty i ile Ci pokazało do pobrania od wagi czystej wersji gry? 12 GB zajmuje gra.

Jeśli zaś chodzi o aktualizacje, to może spróbuj zmienić kraj, z którego ciągniesz na szybszy. Nie wiem, może Japonia coś da :)

9,848.3 MB zajmuje to co mi się ściąga  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Darkmen" [ post #3 ]

Czyli to nie tyle aktualizacja, co pobieranie całej gry. Sugerowałbym wykonanie czynności opisanych tu: http://www.cdprojekt.pl/support/article/3047/53...wac_z_plyt.

Zrobiłem tak jak napisane było w pomocy technicznej i gra się zainstalowała ale gdy próbuję ją uruchomić to wyświetla mi się okno o aktualizacjach (na steamie też pisze, że się aktualizuje) i gra automatycznie się aktualizuje (ew. ściąga). Sposoby podane w pomocy technicznej nie działały (na pulpicie mam nawet ikonkę Darksiders czyli coś się tam winstalowało :P).  

To jest odpowiedź na post użytkownika "Darkmen" [ post #5 ]

Po instalacji automatycznie będzie pobierana aktualizacja - tego nie pominiesz. Ale nie będzie to 9-10 GB danych ;)