Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Wiedźmin - poziomy trudności, zależności.

Wiedźmin - poziomy trudności, zależności.
Autor posta Treść posta  
Pierwsza gra komputerowa na podstawie prozy Andrzeja Sapkowskiego!

Wielowątkowa, intrygująca fabuła gry oparta na bestsellerowej powieści Sapkowskiego. Widowiskowy, tętniący życiem świat, oparty o silnik mistrzów gatunku cRPG - BioWare - gwarantuje rozgrywkę na najwyższym poziomie. Realistyczny, wzorowany na średniowiecznych traktatach system walki, zrealizowano z rozmachem dzięki technologii motion capture.

Rzuć wyzwanie przeznaczeniu i odkryj świat, w którym nie istnieje prosty podział na dobro i zło, a ludzie często okazują się gorsi niż potwory. Stań sie częścią legendy, która nie ma zakończenia...

Wiedźmin został stworzony, by przypomnieć ludziom czemu zaczęli ...

[Więcej informacji: Wiedźmin]

Mam pytanie:
Czy jak się gra w Wiedźmina na łatwym poziomie trudności, to zdobywa się więcej doświadczenia niż na trudnym?
Proszę o szybką odpowiedź, bo zaczynam swoją 5 przygodę, aby zrobić sobie "sejw" do "dwójki".

To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #1 ]

Nie jestem na 100% pewny, ale wydaje mi się, że poziom trudności nie ma wpływu na doświadczenie. Tylko potworki są trudniejsze do zabicia i mają więcej hp.

To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #2 ]

Abi_Dalzim:
Nie jestem na 100% pewny, ale wydaje mi się, że poziom trudności nie ma wpływu na doświadczenie. Tylko potworki są trudniejsze do zabicia i mają więcej hp.
ok, dzięki