Forum dyskusyjne: Wiedźmin - poziomy trudności, zależności.
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Wiedźmin |
Pierwsza gra komputerowa na podstawie prozy Andrzeja Sapkowskiego!
Wielowątkowa, intrygująca fabuła gry oparta na bestsellerowej powieści Sapkowskiego. Widowiskowy, tętniący życiem świat, oparty o silnik mistrzów gatunku cRPG - BioWare - gwarantuje rozgrywkę na najwyższym poziomie. Realistyczny, wzorowany na średniowiecznych traktatach system walki, zrealizowano z rozmachem dzięki technologii motion capture. Rzuć wyzwanie przeznaczeniu i odkryj świat, w którym nie istnieje prosty podział na dobro i zło, a ludzie często okazują się gorsi niż potwory. Stań sie częścią legendy, która nie ma zakończenia... Wiedźmin został stworzony, by przypomnieć ludziom czemu zaczęli ... [Więcej informacji: Wiedźmin] |
|
michael798 (Baron) 20.01.2011, 09:53 |
Mam pytanie: Czy jak się gra w Wiedźmina na łatwym poziomie trudności, to zdobywa się więcej doświadczenia niż na trudnym? Proszę o szybką odpowiedź, bo zaczynam swoją 5 przygodę, aby zrobić sobie "sejw" do "dwójki". |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 20.01.2011, 13:33 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "michael798" [ post #1 ] Nie jestem na 100% pewny, ale wydaje mi się, że poziom trudności nie ma wpływu na doświadczenie. Tylko potworki są trudniejsze do zabicia i mają więcej hp. |
|
offline |
||
michael798 (Baron) 20.01.2011, 13:44 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #2 ] Abi_Dalzim: ok, dzięki
Nie jestem na 100% pewny, ale wydaje mi się, że poziom trudności nie ma wpływu na doświadczenie. Tylko potworki są trudniejsze do zabicia i mają więcej hp. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||