Forum dyskusyjne: GOG, czyli jaja jak berety
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Benitosokal (Rycerz) 22.01.2011, 10:32 |
W ramach programu lojalnościowego jakiś rok temu kupiłem sobie kilka gier, z czego jedną z nich był Outcast. Na stronę nie wchodziłem od tamtej pory, nie logowałem się, ale teraz korzystając z chwili wolnego czasu postanowiłem sobie w wyżej wspomniany tytuł pograć. Wielkim było moje zdziwienie, gdy po zalogowaniu i przejściu do mojego "plecaka" okazało się że nie mam już Outcasta, dostałem za to....Jagged Alliance 1:| Witaj Benitosokal, gratulujemy wybrania gry Outcast! Twój kod do darmowego wybrania na gog.com: QZ9Dxxxx Więcej informacji o sposobie dalszego postępowania znajdziesz na tej stronie. Z pozdrowieniami, ekipa cdprojekt.pl Tutaj rodzą się dwa pytania: - czy CDP wzniósł się na wyższy stopień krętactwa, nie zadowalając się już tylko kłamstwem i kręceniem, ale również manipulując kontami własnych użytkowników żeby zmieniać statystyki sprzedaży? - Gdzie powinienem pisać, żeby odzyskać legalnie nabyty produkt? |
|
offline |
||
BruceD (Paź) 22.01.2011, 10:41 |
Jeśli nie użyłeś kodu, to możesz go użyć przy dowolnej grze za tę samą cenę. | |
offline |
||
keeveek1 (Hrabia) 22.01.2011, 10:54 |
Sprawa jest do wyjasnienia, skoro masz tę grę na swoim koncie w CDProgramie. A Jagged Alliance 1 to była darmowa gra w ramach przeprosin za zamknięcie serwerów na kilka dni |
|
offline |
||
damiank485 (Rycerz) 22.01.2011, 12:10 |
eh... Szkoda wielka że nie ma już WPLNów na gram.pl. To było znacznie lepsze rozwiązanie;((( | |
offline |
||
michael798 (Baron) 22.01.2011, 15:05 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "damiank485" [ post #4 ] damiank485: było, ale nie jest:[
eh... Szkoda wielka że nie ma już WPLNów na gram.pl. To było znacznie lepsze rozwiązanie;((( |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||