Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2: Brak save z końca 1

Wiedźmin 2: Brak save z końca 1
Autor posta Treść posta  
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...

[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów]

Mimo tego, że ukończyłem 1 nawet dzisiaj specjalnie od nowa ją zainstalowałem i skończyłem grę Wiedźmin 2 nie wykrywa żadnych savów z 1. Czy to dlatego, że nie mogę zarejestrować ponownie gry? Savy mam w moich dokumentach tak jak chyba powinno być.  

To jest odpowiedź na post użytkownika "mik999" [ post #1 ]

mik999:
Mimo tego, że ukończyłem 1 nawet dzisiaj specjalnie od nowa ją zainstalowałem i skończyłem grę Wiedźmin 2 nie wykrywa żadnych savów z 1. Czy to dlatego, że nie mogę zarejestrować ponownie gry? Savy mam w moich dokumentach tak jak chyba powinno być.
musisz mieć sejwa z ostatnich lokacji najlepiej z zamku zakonu plonacej rozy lub lodowych pustkowi generalnie nie przeszla kasa i itemy po za kurtka i 25k golda poszlo sie j....

Problem jest taki, że mam savy z tej lokacji a mimo to W2 nie wykrywa ich.  
Wklej save do katalogu savów W2. U mnie działa.  
Niestety nie pomogło  
Przepraszam za double post - ale oto rozwiązanie dla potomnych.

Jeżeli nie macie swojego save, wczytajcie Autosave np. z Wyzimy Klasztornej i jeszcze raz przejdźcie ostatnie parę chwil gry.

Mam ten sam problem. Save W1:

C:\Documents and Settings\userek\Moje dokumenty\The Witcher\saves

(lodowe postkowia i dziedziniec zakonu). Próbowałem kopiować do \The Witcher\gamesaves , nie podzialało. W telef. supprocie polecili mi spatchowac W1 do wersji 1.5 z 1.4. Przy instalowaniu patcha pojawia się komunikat: "Nie można zidentyfikować wersji. Aktualizacja niemożliwa".

p.s mój 1. post; cześć wszystkim :D

Również mi sejvy nie działają.

Właśnie instaluje jedynkę i spróbuje przejść jeszcze raz na ostatnich sejvach. Zobaczymy czy się uda, chociaż wątpię.

Jedynka zainstalowana ale....nie mogę odpalić patcha, bo wymagana rejestracja gry (a oczywiście jest zarejestrowana), próbuję zarejestrować ponownie, ale przy logowaniu wyskakuje "nie można ustanowić połączenia z serwerem", czyli nie mogę zupgradować do wersji 1.5.

Pozdro

A ja nie moge, bo mi po prostu nie widzi ;/  
ma ktoś save 100% zeby byla zbroja kruka?  

To jest odpowiedź na post użytkownika "guru35" [ post #11 ]

guru35:
ma ktoś save 100% zeby byla zbroja kruka?
https://rapidshare.com/files/4168301978/000774_...itcherSave

Łap :)