Forum dyskusyjne: Mutageny
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Wiedźmin 2: Zabójcy Królów |
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...
[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów] |
|
peter1973 (Paź) 17.05.2011, 21:07 |
ktos wie jak uzywac mutagenow w instrukcji pisze jedna ale jakos nie potrafie ich uzyc ,jakas dobra rada?? Z gory dziekuje | |
offline |
||
Karol77758 (Paź) 18.05.2011, 01:30 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "peter1973" [ post #1 ] peter1973: jak czytałeś inst. to powinieneś do tego dojść ale dla ułatwienia opisze co trzeba zrobić:ktos wie jak uzywac mutagenow w instrukcji pisze jedna ale jakos nie potrafie ich uzyc ,jakas dobra rada?? Z gory dziekuje 1. Wchodzimy w tryb medytacji. 2. Wybieramy któreś z drzewek zdolności (dalej na przykładzie drzewa zdolności wiedźmina) 3. Zaznaczmy jedną z najwyższych (ma tak jakby otwór w otoczce) - teraz powinniśmy mieć dodatkową opcję - aktywacja spacja albo enter. 4. wybieramy mutagen i zatwierdzamy - nie da się tego cofnąć No i to na tyle :D |
|
offline |
||
peter1973 (Paź) 18.05.2011, 16:55 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Karol77758" [ post #2 ] Karol77758: W ksiazce pisze ze trza wejsc w tryb mutacji i wybrac opcje bohater ale tam nie mam jak narazie zdolnosci mutagen czy jakiekolwiek innej do tego .
peter1973: jak czytałeś inst. to powinieneś do tego dojść ale dla ułatwienia opisze co trzeba zrobić:ktos wie jak uzywac mutagenow w instrukcji pisze jedna ale jakos nie potrafie ich uzyc ,jakas dobra rada?? Z gory dziekuje 1. Wchodzimy w tryb medytacji. 2. Wybieramy któreś z drzewek zdolności (dalej na przykładzie drzewa zdolności wiedźmina) 3. Zaznaczmy jedną z najwyższych (ma tak jakby otwór w otoczce) - teraz powinniśmy mieć dodatkową opcję - aktywacja spacja albo enter. 4. wybieramy mutagen i zatwierdzamy - nie da się tego cofnąć No i to na tyle :D |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 18.05.2011, 17:40 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "peter1973" [ post #3 ] peter1973: A znalazłeś w ogóle jakiś mutagen?
W ksiazce pisze ze trza wejsc w tryb mutacji i wybrac opcje bohater ale tam nie mam jak narazie zdolnosci mutagen czy jakiekolwiek innej do tego . |
|
offline |
||
peter1973 (Paź) 18.05.2011, 17:53 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #4 ] Abi_Dalzim: Wiekrzy mutagen mocypeter1973: A znalazłeś w ogóle jakiś mutagen?W ksiazce pisze ze trza wejsc w tryb mutacji i wybrac opcje bohater ale tam nie mam jak narazie zdolnosci mutagen czy jakiekolwiek innej do tego . W.mutagen wzmocnienia Mutagen zasiegu mutagen efektow krytychnych itd itd |
|
offline |
||
piorko90 (Rycerz) 18.05.2011, 17:57 |
Ja mam z 20 mutagenów wszelakich i nie wiem też jak je odpali :D | |
offline |
||
peter1973 (Paź) 18.05.2011, 22:32 |
juz wiem po dodaniu punktu na skill zywotnosc 50% na mieczu mozna tam dac mutagen kwestia jaki teraz tam dac hehe cza poczekac troszku |
|
offline |
||
guru35 (Paź) 19.05.2011, 13:55 |
panowie a jaka zdolnośc pozwala używać mutagenów? | |
offline |
||
Zoldaren (Paź) 22.05.2011, 12:45 |
mam prośbę czy nie mogli byście zrobić jakiegoś filmiku który pokazał gdzie i jak używać tych mutagenów? będę bardzo wdzięczny | |
offline |
||
wuu87 (Paź) 23.05.2011, 18:33 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Zoldaren" [ post #9 ] Zoldaren: Proszę bardzo: http://www.youtube.com/watch?v=PHb6shAfdxkmam prośbę czy nie mogli byście zrobić jakiegoś filmiku który pokazał gdzie i jak używać tych mutagenów? będę bardzo wdzięczny Mam nadzieję, że pomogłem sam się nieźle namęczyłem podczas kombinowania po co te mutageny są i co się z nimi robi. |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 23.05.2011, 18:43 |
Czy mutageny działają niezależnie w jakie umiejętności się je wsadzi (np. Zbroja +3 będzie działała w znaku Yarden)? | |
offline |
||
Vectivus (Giermek) 23.05.2011, 18:58 |
Mutagen to mutagen, będzie dodawał to co ma w opisie niezależnie od umiejętności mutowanej, nie ma tu czegoś takiego jak dobór mutagenu do zdolności, możesz we wszystkie jak leci pakować jeden typ i dopalać jedną zdolność, masz to potem w opisie postaci. | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||