Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2 - gra nie odpala

Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
Wiedźmin 2 - gra nie odpala
Autor posta Treść posta  
Mam taki problem, po pierwsze patch pl nie aktualizował się wogóle, wywala że gra niekompletna czy coś. A nawet jeśli uruchomi się launcher to naciskam uruchom grę, i na tym koniec. Ktoś może pomóc??  
Odinstalowałem grę, i na nowo zainstalowałem, to pojawił się taki problem, że gdy wprowadzam klucz rejestracyjny secuROM, to nic nie robi, za każdym razem gdy chce launchera otworzyć to musze podać ten klucz a i tak nic się nie dzieję, totalna żenada z tej gry jak widzę...

Czytajcie FAQ. Na stronie pomocy technicznej jest do ściągnięcia auto patcher który rozwiązuje ten problem.  
Zaistalowałem na nowo, po pierwsze na początku istanlki wywala mi takie coś :
w pliku d:\gry\wz\bin\witcher2.exe wystąpił następujący błąd - nie można odnaleźć określonego pliku (0x2)
mam wtedy do wyboru - przerwij, ponów próbę lub ignoruj, jeśli ignoruj to kontynuuje się instalka...
i wtedy po aktywacji kodem tej gry, gdy patch pl chce się zaktualizować wywala że - zaistalowana wersja gry jest nieprawidłowa lub niekompletna - nie wiem co robić...

jak ja uruchamiam wlancza sie logo a potem na powrot uruchom gre wiecie jak temu zaradzic  
wiele osób ma ten sam problem co kolega powyżej, wszyscy czekamy na jakąkolwiek reakcję ze strony cdp, bo póki co jest to chyba jeszcze nierozwiązywalne... od wczoraj szlag mnie trafia, chcę już pograć w moją wymarzoną grę.  
Ludzie, czy wy jesteście, naprawdę tacy nieogarnięci żeby robić taki spam? Kolega w trzecim poście wyraźnie napisał - CZYTAĆ FAQ. Wczoraj miałem taki sam problem, jak opisany w temacie. Pierwsze co zrobiłem to nie post na forum, na którym i tak jest nikła szansa, że wam ktoś pomoże w czasie gdy cała ekipa CDP ma zapierdziel. Otworzyłem FAQ i po minucie znalazłem rozwiązanie. Nie wzywajcie CDP na ratunek jak nie potraficie ogarnąć tak prostej rzeczy jak FAQ.  
w FAQ nie ma podanego rozwiązania problemu z nieustannym powrotem do launchera przy próbach uruchomienia gry. uwierz mi, przejrzałem je w pierwszej kolejności. jest na co narzekać.  
Miałem to samo zadzwoniłem do pomocy technicznej i kazali mi sterowniki pod płytę główną kartę graficzną oraz dźwięku to nie pomogło ale wy instalowałem grę wyłączyłem antywirusa oraz spywara i zacząłem instalację ponownie no i już hula jak powinno zróbcie tak jak mówię jak coś pisać.  
u mnie nic nie działa, tak jak pisałem, przy instalce najpierw wywala że jakiś bląd (0x2), a potem patch pl nie chce aktualizować się, wywala że gra niekompletna czy nieprawidłowa, dalej takie coś mam, nie wiem już co robić...  
jakoś udało mi się grę uruchomić, skopiowałem 2 płyty dvd na kompa i uruchomił z tamtego setupu, i udało się...  
Eh, tylko to rozwiązanie co mi napisałeś mi zostaje reszta nie pomaga dziś spróbuje  
Mam podobny problem. Po kliknięciu na "Uruchom grę" pojawia się medalion wilka a za moment wraca do launchera. I znów klikam "Uruchom grę" i nic. Już dawno nic mnie tak nie zdenerwowało jak Wiedźmin 2 !!! Czy ktoś ma jakieś rozwiązanie tego problemu?  
Ja mam taki błąd po instalacji wyskakuje błąd że wersja jest niepoprawna lub niekompletna gdy zmienię nazwę foldera po instalacji błąd podczas tworzenia pliku tymczasowego dziś spróbuję skopiować obie dvd na dysk i z nich zainstalować  

To jest odpowiedź na post użytkownika "kwaro" [ post #8 ]

W FAQ nie ma dosłownie podanego rozwiązania problemu z nieustannym powrotem do launchera ale jest http://www.cdprojekt.pl/support/article/3129/56...0xc000007b. Ja grę próbowałam odpalić przez 2 dni mając ten sam problem. U mnie to podziałało:)

cholera, faktycznie pomogło. wcześniej instalowałem z płytki, ale nie spodziewałem się, że muszę zainstalować nawet te z poprzednich lat. tak czy siak - dzięki, wreszcie można grać ;)  
To nie działa. Usunąłem, zainstalowałem i guzik... : /  

To jest odpowiedź na post użytkownika "1337_L4rg0" [ post #17 ]

Rozumiem, że będziemy musieli czekać na jakąś ultra łatkę? Wypuszczanie bubli stało się ostatnio modą...

a ja naciskając przycisk uruchom grę, dostaję logo wiedźmina, medalion na ekranie, tak jakby miała się włączyć, a po chwili znów pojawia się launcher. i tak w kółko. żadnych komunikatów. nic.  
Również mamy taki problem. Mi gra odpaliła w oknie, ale... no powiedzmy, ze nie oczekiwałem 10 fpsów podczas gry mimo mojego sprzętu. Kolega ma gorszy sprzęt, a śmiga mu wyśmienicie.  
Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)