Forum dyskusyjne: Wiedzmin 2 gra klatkuje i jest niegrywalna na dobrym sprzecie
Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
neo-kce (Paź) 19.05.2011, 12:06 |
Kolejny RADEONIK i kolejny niezadowolony gracz :) Coś musi być na rzeczy | |
offline |
||
James_Enfield (Paź) 19.05.2011, 12:18 |
Do userów ATI: Dodałem mini poradnik w kwestii poprawy wydajności na Waszych kartach. Na stronie ATI są hotfixy do Waszych kart, proszę je ściągnąć i zainstalować. | |
offline |
||
neo-kce (Paź) 19.05.2011, 12:23 |
Gdzie ten poradnik jest ?? | |
offline |
||
RobeN CD Projekt 19.05.2011, 12:23 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "James_Enfield" [ post #22 ] James_Enfield: Niedługo AMD wyda nową wersję Hotfix specjalnie przygotowaną pod Wiedźmina 2. Hoftixem będą objęte zarówno układu CrossFire jak i karty jednoprocesorowe. Do userów ATI: Dodałem mini poradnik w kwestii poprawy wydajności na Waszych kartach. Na stronie ATI są hotfixy do Waszych kart, proszę je ściągnąć i zainstalować. Polecam śledzić profil CatalystCreator na Twitter.com. P.S. Co do poradnika - dodaj również linki do sterowników beta dla Windows XP. Jeśli na kartach GeForce wystąpi problem z przejaskrawieniem kolorów na pierwszym planie lub z negatywem, to wersja BETA rozwiąże problem. |
|
offline |
||
James_Enfield (Paź) 19.05.2011, 12:27 |
Witam Roben, proszę dodaj te informacje do postu z poradnikiem. Z tego co wiem ostatni Hotfix już poprawia wydajność w jakimś stopniu, pomimo, że nie jest dedykowany grze. Ale dodaj to info na pewno się przyda, dzięki za zainteresowanie :) | |
offline |
||
cado (Paź) 19.05.2011, 12:50 |
Gdzie ten poradnik? Bardzo jestem zadowolony, że coś się dzieje :_) |
|
offline |
||
neo-kce (Paź) 19.05.2011, 13:05 |
Na głównym forum jest temat : albo masz linka : http://www.cdprojekt.pl/board/topic/3757-Proble...i_poradnik | |
offline |
||
HandBanger (Paź) 19.05.2011, 16:12 |
A mi pomógł w dużym stopniu Game Booster. Wypróbujcie ;) | |
offline |
||
pawepoz (Paź) 23.05.2011, 14:04 |
Próbowałem Game Booster. Zero różnicy. Myślę, że tylko patch do gry i nowe sterowniki od ati dla radeonów mogą coś poprawić w kwestii płynności gry. | |
offline |
||
pawepoz (Paź) 23.05.2011, 17:53 |
Znam rozwiązanie, które pomaga większości osób - http://www.forum.gamewalk.pl/viewtopic.php?f=134&t=1219. Mi pomogło - przyrost około 10 fps. | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||
Przejdź do strony: 1 2 (ostatnia)