Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2 - polska paczka językowa do polskiej wersji?

Wiedźmin 2 - polska paczka językowa do polskiej wersji?
Autor posta Treść posta  
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...

[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów]

Zainstalowałem Wiedźmina 2 z językiem polskim i angielskim. W opcjach wybrałem jezyk polski audio i napisów. Wszystko wydaje się działać OK (zauważyłem tylko, że w intro słychać anglojęzyczną wymowę imienia "Geralt", a w paru miejscach dialog audio nie do końca zgadza się z podpisami). Nie bardzo rozumiem więc dlaczego launcher proponuje mi instalację polskiej paczki językowej? Czy to jest jakaś aktualizacja, czy może zmyliła go instalacja również angielskiej wersji językowej?  
Instalacja ang paczki nic nie zmieniła . Też mam taki problem ale nawet napisów nie mam i dialogów nie mogę prowadzić a gra uruchamia się mi jakby w angielskiej