Forum dyskusyjne: Wiedźmin 2 - polska paczka językowa do polskiej wersji?
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Wiedźmin 2: Zabójcy Królów |
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...
[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów] |
|
hilarion (Paź) 18.05.2011, 18:58 |
Zainstalowałem Wiedźmina 2 z językiem polskim i angielskim. W opcjach wybrałem jezyk polski audio i napisów. Wszystko wydaje się działać OK (zauważyłem tylko, że w intro słychać anglojęzyczną wymowę imienia "Geralt", a w paru miejscach dialog audio nie do końca zgadza się z podpisami). Nie bardzo rozumiem więc dlaczego launcher proponuje mi instalację polskiej paczki językowej? Czy to jest jakaś aktualizacja, czy może zmyliła go instalacja również angielskiej wersji językowej? | |
offline |
||
Deathwalker (Paź) 23.05.2011, 19:57 |
Instalacja ang paczki nic nie zmieniła . Też mam taki problem ale nawet napisów nie mam i dialogów nie mogę prowadzić a gra uruchamia się mi jakby w angielskiej | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||