Forum dyskusyjne: Gothic 2 Noc Kruka
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Isildur (Paź) 30.04.2009, 22:51 |
Wiem, że gra jest lubiana to i temat o niej powinien istnieć :) |
|
offline |
||
marlen230 (Paź) 02.05.2009, 18:10 |
Tak, GII jest świetny:) Nie jest to może mój ulubiony RPG, ale zachowuje klimat z jedynki (może niecaly) i posiada wiele niedostępnych w innych RPG opcjach. Szczerze mówiąc brakuje mi tych RPGów - Morrowind, Gothic:( Teraz to nie to samo. | |
offline |
||
Dedaviol (Paź) 03.05.2009, 00:32 |
Ja jak pierwszy raz grałem w NK to byłem zachwycony, ale później stwierdziłem, że dodatek trochę paskudzi klimat gry; "tropiki" jakoś nie przypadły mi do gustu. Tak samo jak to,że smokom regeneruje się życie. Eh... | |
offline |
||
Lookie (Paź) 03.05.2009, 11:55 |
Raczej powinien powstać temat traktujący ogólnie o serii Gothic :p A co do GII NK, to trzeba przyznać całkiem niezła gra, znacznie usprawniono stabilność względem części pierwszej, poza tym w dodatku mamy wiele tajemnic do odkrycia, bardzo przyjemnie się gra, choć rzeczywiście te "tropiki" troszkę irytują ;p. Miło że pojawiły się niektóre postaci z części I choćby Kruk ;p i Bloodwyn. Mówcie co chcecie ale Gothic II + NK to wiele godzin godziwej rozrywki. |
|
offline |
||
Isildur (Paź) 30.05.2009, 08:52 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Lookie" [ post #4 ] Lookie: Owszem niezła gra, ale można powiedzieć, że bardzo wciągająca zwłaszcza, że kontynuuje przygodę naszego bohatera...A co do GII NK, to trzeba przyznać całkiem niezła gra, /.../ |
|
offline |
||
Wolus1 (Giermek) 31.05.2009, 19:06 |
Hmmm... chciałem sobie znowu pograć w GII, ale nie wiem z jakich powodów nie chcą mi się wyświetlać filmiki w grze. Może ktoś jakoś pomóc? | |
offline |
||
raven91 (Paź) 31.05.2009, 21:57 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Wolus1" [ post #6 ] Może ktoś jakoś pomóc?Może to wina sterowników do karty graficznej.Zbyt stare lub zbyt nowe? |
|
offline |
||
ww3pl Moderator (Giermek) 31.05.2009, 22:04 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Wolus1" [ post #6 ] Wolus1: Niech zgadnę. Vista? ;-)Hmmm... chciałem sobie znowu pograć w GII, ale nie wiem z jakich powodów nie chcą mi się wyświetlać filmiki w grze. Może ktoś jakoś pomóc? Ponoć taki zabieg może pomóc: Wejdź do folderu gry i znajdź plik gothic.ini Jest tam linijka scalevideos = 1 Zmień wartość 1 na 0 tak, aby linijka wyglądała tak: scalevideos = 0 Zapisz plik. Daj znać czy pomogło :) |
|
offline |
||
Wolus1 (Giermek) 31.05.2009, 22:13 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "ww3pl" [ post #8 ] ww3pl: Myślałem że to oczywiste, tylko na Viście są takie problemy ^^Niech zgadnę. Vista? ;-) Co do sposoby to pomógł, ale... nie do końca ;) Filmiki są troszeczkę mniejsze niż rozdzielczość ustawiona na monitorze (mniej więcej jakoś 1/4 monitora) ale to już jakoś przeżyję. Dzięki ^^ |
|
offline |
||
neo45 (Paź) 27.06.2009, 22:11 |
Ogólnie Gothic II Noc Kruka to rpg z dobrą fabułą, choć brakuje wiele elementów, ale świat i klimat tej gry jest super no i dużo ogólnie błędów ma ta gra, ale ją przeszedłem całą 4 razy.Nigdy tej gry nie kończyłem magiem | |
offline |
||
Suergus (Paź) 01.07.2009, 10:00 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "neo45" [ post #10 ] neo45: \Błędów ma nie więcej niż Gothic III ,a co dopiero Zmierzch Bogów ;) ,a co maga to bym spróbował bo jest extra ;-)
Ogólnie Gothic II Noc Kruka to rpg z dobrą fabułą, choć brakuje wiele elementów, ale świat i klimat tej gry jest super no i dużo ogólnie błędów ma ta gra,(...).Nigdy tej gry nie kończyłem magiem |
|
offline |
||
tomiko9 (Rycerz) 31.01.2012, 09:36 |
Witam! Nie ma co bałaganić nowymi tematami o tej części więc piszę tu bo tak trzeba ;-) Mam ori z extra klasyki i po zainstalowaniu klienta multi gdy chcę go odpalić wyskakuje mi komunikat 16-bitowy podsystem MS-DOS Coś tam z adresu i że napotkało niedozwoloną instrukcję CS:0708 OP:ff ff 00 00 00 ??? i zbaraniałem! ;-) Mam xp 3 gb ramu athlona 2x4400 kręcony z 2.14 na 2.56 ghz graf.GF 9500 gt 0,5 gb i wsio hula jak ma być a multi nie chce,co to może być za błąd??? Panowie i Panie jak tu są... Czy chodzi o to,że w systemie 32 maja być 3 pliki yyyy AUTOEXEC.NT, CONFIG.NT, COMMAND.COM ??? kukałem i mam te dwa pierwsze,czy to ten błąd to brak tego trzeciego? zaraz się przekonam,jak ktoś z Was coś wie to proszę piszcie... |
|
offline |
||
G_S_PattoN (Baron) 31.01.2012, 10:26 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "tomiko9" [ post #12 ] Mówisz o Gothic Multi Player?To nie jest oficjalne rozszerzenie gry - pytanie powinieneś kierować do twórców. |
|
offline |
||
tomiko9 (Rycerz) 31.01.2012, 11:09 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "G_S_PattoN" [ post #13 ] Tak,ale ze strony gothic site to mam,a po niemiecku nie umiem za bardzo mówić :PNa razie innego rozpakowuję,ale też lipa,nie chce działać,kombinuję dalej... |
|
offline |
||
G_S_PattoN (Baron) 01.02.2012, 15:17 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "tomiko9" [ post #14 ] tomiko9: GMP robili Polacy, więc nie widzę problemu.Tak,ale ze strony gothic site to mam,a po niemiecku nie umiem za bardzo mówić :P Na razie innego rozpakowuję,ale też lipa,nie chce działać,kombinuję dalej... Powinieneś się skontaktować z twórcami GMP a nie Gothica. |
|
offline |
||
tomiko9 (Rycerz) 01.02.2012, 16:30 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "G_S_PattoN" [ post #15 ] Właśnie się dowiedziałem,że GMP padło już jakiś czas temu,więc tematu nie było :( |
|
offline |
||
G_S_PattoN (Baron) 01.02.2012, 16:37 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "tomiko9" [ post #16 ] tomiko9: Tydzień temu :-) Za sprawą samych w sobie fanów, którzy namiętnie zaczęli stosować hacki i cheaty.
Właśnie się dowiedziałem,że GMP padło już jakiś czas temu,więc tematu nie było :( |
|
offline |
||
tomiko9 (Rycerz) 01.02.2012, 16:49 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "G_S_PattoN" [ post #17 ] Ej Kolego,skąd to wiesz? ;-)To administratorów nie było?,bany nie leciały?,to jakoś masowo?,strajk?szkoda bo bym sobie pograł na takim GMP :( |
|
offline |
||
tomiko9 (Rycerz) 01.02.2012, 16:57 |
...a tak zostaje SAMP z [PSI] a tam średnia wieku graczy to niecała połowa tego co ja mam :-D ale gracze dają radę... | |
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||