Get Adobe Flash player

Forum dyskusyjne: "Niemoralna propozycja" - problem z zapisaniem gry

"Niemoralna propozycja" - problem z zapisaniem gry
Autor posta Treść posta  
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...

[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów]

Mam problem.Po rozmowie z Loredo nie mam opcji zapisania stanu gry.Do tego należy jeszcze dodać to,że po pierwsze: nie mogę wyjąc broni,po drugie: nie mogę używać znaków,po trzecie: nie mogę medytować.Wczytywanie poprzednich zapisów nic nie daje.Czy miał ktoś podobny problem?  
Miałem ten sam problem, rozwiązałem go(przynajmniej jeśli chodzi o save'y, reszty jeszcze nie sprawdzałem) w dość dziwny sposób, a mianowicie usunąłem około 70% wcześniejszych save'ów z pliku, miałem ich około 60. Po tym włączyłem grę, skończyłem misję i proszę- da radę zapisać stan gry.