Forum dyskusyjne: Diablo II
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Diablo II |
Przenieś się do mrocznego świata Diablo II. Wybierz jedną z siedmiu postaci i wyrusz na przygodę swojego życia. Przed Tobą tajemnicze miejsca, niezapomniane przygody, potężna magia i tysiące rodzajów uzbrojenia. Ale uważaj! Hordy piekielnych potworów już czekają, aby pokrzyżować Ci plany. Przewodzi im demon Diablo oraz Bhaal, których za wszelką cenę musisz zgładzić. Diablo II to kontynuacja kultowej gry, która perfekcyjnie połączyła elementy akcji oraz RPG. Oprócz podstawowej wersji, to wyjątkowe wydanie zawiera oficjalny dodatek Lord of Destruction, który znacznie rozszerza możliwości zabawy! Gra podbiła już serca milionów graczy na całym świecie. Teraz i Ty masz okazję ... [Więcej informacji: Diablo II] |
|
Blackbird (Baron) 31.03.2010, 21:42 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "General86" [ post #260 ] General86: Wybacz, ale ta strona otwierała mi się pół godziny, więc nie zdołałem zobaczyć nagłówka, bo po prostu wyłączyłem stronę po 30 minutowej próbie bezskutecznego załadowania jej<hehe, hihi, hłe hłe rechłe>.;PImperium Diablo to jest właśnie ta którą podałem <haha> A na serio: potwornie wolno się ładuje ta strona. Jest wyraźnie przeładowana. Ta anglojęzyczna śmiga. No, ale dzięki bezsensownemu przetłumaczeniu nazw przedmiotów ludzie muszą korzystać często ze stron polskojęzycznych :) |
|
offline |
||
General86 (Rycerz) 01.04.2010, 00:44 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #261 ] Blackbird: Zapraszam na forum
General86: Wybacz, ale ta strona otwierała mi się pół godziny, więc nie zdołałem zobaczyć nagłówka, bo po prostu wyłączyłem stronę po 30 minutowej próbie bezskutecznego załadowania jej<hehe, hihi, hłe hłe rechłe>.;PImperium Diablo to jest właśnie ta którą podałem <haha> A na serio: potwornie wolno się ładuje ta strona. Jest wyraźnie przeładowana. Ta anglojęzyczna śmiga. No, ale dzięki bezsensownemu przetłumaczeniu nazw przedmiotów ludzie muszą korzystać często ze stron polskojęzycznych :) |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 01.04.2010, 08:46 |
W Karczmie Diablo II jest fajna Zbrojownia, wszystkie słowa runiczne itd. Ładuje się dość szybko, po polsku jest i ogólne bardzo przyjazna strona. Zawsze z niej korzystałem grając jeszcze w Diabełka. |
|
offline |
||
Skazeusz (Paź) 02.04.2010, 15:55 |
ja gram w diablo :) mam narazie palladyna z 23 lvlem w akcie 3 PS kto wie gdzie jest ten sztylecik do 2 czy 3 misji aktu 3 ? |
|
offline |
||
Blackbird (Baron) 02.04.2010, 16:24 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Skazeusz" [ post #264 ] Skazeusz: Pygmy Village in the Flayer Jungle.
ja gram w diablo :) mam narazie palladyna z 23 lvlem w akcie 3 PS kto wie gdzie jest ten sztylecik do 2 czy 3 misji aktu 3 ? |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 02.04.2010, 17:09 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #265 ] Blackbird: W polskiej wersji to jest Dżungla Łupieżców. Pygmy Village in the Flayer Jungle. Wychodzi na to, że łupieżcy to jacyś lataczy czy coś w tym stylu :) |
|
offline |
||
Blackbird (Baron) 02.04.2010, 17:49 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #266 ] Abi_Dalzim: Ekhem... to jest flay (obdzierać ze skóry), a nie fly (latać) ;P
Blackbird: W polskiej wersji to jest Dżungla Łupieżców. Pygmy Village in the Flayer Jungle. Wychodzi na to, że łupieżcy to jacyś lataczy czy coś w tym stylu :) |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 02.04.2010, 18:22 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #267 ] Blackbird: Fucktycznie, nie doczytałem :)Ekhem... to jest flay (obdzierać ze skóry), a nie fly (latać) ;P Nie grałem nigdy w angielską wersję, więc nieobeznany jestem z nazwami "ichnimi" ;) |
|
offline |
||
General86 (Rycerz) 02.04.2010, 18:29 |
Ja obecnie mam 41 lvl i 5 akt ...będę musiał dostać się wreszcie na ten koszmar O_o | |
offline |
||
Blackbird (Baron) 02.04.2010, 19:14 |
Ja mam 56 i wczoraj rozprułem Mefista na Koszu. Nawet mi merca nie zabił, cienias. Wypadły z niego jakieś cztery żółte przedmioty, nic specjalnego. Teraz, przed Diablo, połażę do hrabiny po runy, bo nie mam ani Ral, ani Tal, a najwyższą mam Amn, czyli ogólnie, w temacie run lipa.. A w międzyczasie zacząłem od nowa Titan Quest :) |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 02.04.2010, 19:27 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Blackbird" [ post #270 ] Blackbird: Na Mefa opłaca się połazić dużo razy, bo nawet na koszu potrafi niezłe cuda wyrzucić. Na pewno nie odpuszczałbym po tym jednym razie. Ja mam 56 i wczoraj rozprułem Mefista na Koszu. Co do TQ, to kim grasz? Jakby co, to: http://www.cdprojekt.pl/board/topic/544-Titan_Quest |
|
offline |
||
Sheleila (Giermek) 02.04.2010, 19:56 |
Ja z kolei na chwilę odpocznę od d2. Przeszłam Piekło jeszcze javką i przerobiłam hammerka na smitera co by utłuc kilkanaście razy uberki. I jakoś mi po tym przeszło. Ale pewnie nie na długo. I też myślę o Tytanie. Chodzi mi po głowie Herald of Zakarum. To bym jeszcze bardzo chciała znaleźć, ale nie mam tyle szczęścia. Albo tyle MF :D |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 02.04.2010, 21:15 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Sheleila" [ post #272 ] Sheleila: Grałem ładnych parę lat w Diabełka i jakoś nigdy nie udało mi się znaleźć. Jedyne jakie miałem, to z handlu pochodziły. Chodzi mi po głowie Herald of Zakarum. To bym jeszcze bardzo chciała znaleźć, ale nie mam tyle szczęścia. Albo tyle MF :D |
|
offline |
||
General86 (Rycerz) 02.04.2010, 21:50 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #273 ] Abi_Dalzim: Miałem kiedyś na CBN Herolda Zakarum ale nie byl UP ;// , jakiś czas nie grałem i postacie mi pousuwali
Sheleila: Grałem ładnych parę lat w Diabełka i jakoś nigdy nie udało mi się znaleźć. Jedyne jakie miałem, to z handlu pochodziły. Chodzi mi po głowie Herald of Zakarum. To bym jeszcze bardzo chciała znaleźć, ale nie mam tyle szczęścia. Albo tyle MF :D |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 03.04.2010, 08:14 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "General86" [ post #274 ] General86: Na BN to żaden problem, bo zawsze można kupić (wiem, że drogi, ale jaki przydatny :)), ale na singlu znalezienie Zaka graniczy z cudem. Miałem kiedyś na CBN Herolda Zakarum ale nie byl UP ;// , jakiś czas nie grałem i postacie mi pousuwali |
|
offline |
||
General86 (Rycerz) 03.04.2010, 10:12 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #275 ] Abi_Dalzim: Tu też bym sie kłócił , wystarczy odpowiedni set z dropami ;) - poradnik z takowym niżejGeneral86: Na BN to żaden problem, bo zawsze można kupić (wiem, że drogi, ale jaki przydatny :)), ale na singlu znalezienie Zaka graniczy z cudem. Miałem kiedyś na CBN Herolda Zakarum ale nie byl UP ;// , jakiś czas nie grałem i postacie mi pousuwali http://diablo.phx.pl/czytaj/merc-power-horker |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 05.04.2010, 19:18 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "General86" [ post #276 ] General86: Takiego barba nie robiłem (taki to tylko na BN, a ja grałem ostatnio wyłącznie na singlu).Tu też bym sie kłócił , wystarczy odpowiedni set z dropami ;) - poradnik z takowym niżej http://diablo.phx.pl/czytaj/merc-power-horker Ale miałem soso z MF 600-700 i duuuużo rzeczy znalazłem, ale jakoś Zaka nigdy. |
|
offline |
||
General86 (Rycerz) 05.04.2010, 21:08 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #277 ] Abi_Dalzim: Na pewno nie ma takiej opcji że nie da się go dropnąć....to wymaga czasu
General86: Takiego barba nie robiłem (taki to tylko na BN, a ja grałem ostatnio wyłącznie na singlu).Tu też bym sie kłócił , wystarczy odpowiedni set z dropami ;) - poradnik z takowym niżej http://diablo.phx.pl/czytaj/merc-power-horker Ale miałem soso z MF 600-700 i duuuużo rzeczy znalazłem, ale jakoś Zaka nigdy. |
|
offline |
||
Abi_Dalzim (Lord) 05.04.2010, 22:28 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "General86" [ post #278 ] General86: Nie tylko czasu ale i farta. Mi tego ostatniego brakło. Na pewno nie ma takiej opcji że nie da się go dropnąć....to wymaga czasu P.S. Fajna sprawa ze słowem "fart" (po angielsku) ;) |
|
offline |
||
Blackbird (Baron) 05.04.2010, 23:34 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Abi_Dalzim" [ post #279 ] Abi_Dalzim: Tego Ci zabrakło? To od czego jest grochówka ;PP.S. Fajna sprawa ze słowem "fart" (po angielsku) ;) Ja się lekko przerzuciłem na TQ i HoI2DD, ale Diablo wciąż aktualne. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||