Forum dyskusyjne: od czego zależy gra Wiedzmin 2
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Wiedźmin 2: Zabójcy Królów |
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...
[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów] |
|
beny007 (Paź) 22.05.2011, 16:14 |
A od czego Wiedzmin 2 najbardziej zależy od grafy, pamięci czy od procka bo sprzęt mam dobry a się troszke zacina co jest denerwujące ? ; ) | |
offline |
||
Pinatu (Giermek) 22.05.2011, 16:20 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "beny007" [ post #1 ] Jeśli sprzęt masz dobry, a mimo to zacina to pewno troszkę przedobrzyłeś z ustawieniami grafy. Próbowałeś wyłączyć opcję Uberpróbkowanie ? |
|
offline |
||
beny007 (Paź) 22.05.2011, 17:03 |
taa wyłączyłem ; ) |
|
offline |
||
Pinatu (Giermek) 22.05.2011, 17:09 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "beny007" [ post #3 ] No a defrag dysku po instalce gry ? Próbowałeś nieco zmniejszyć ustawy grafy, lub rozdziałkę. Stery aktualne ? Można by tak pytać i pytać...a szukałeś odpowiedzi w innych tematach forum. |
|
offline |
||
koptus (Paź) 22.05.2011, 23:34 |
Wydaje mi się, że póki co grafika jest najważniejsza. Jedna z osób na forum ma gorszy procesor ode mnie, mniej Ramu, a lepsza kartę i może komfortowo grać, ja niestety nie. |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||