Forum dyskusyjne: Pobieranie w nieskończoność
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
sqreek (Paź) 22.05.2011, 19:39 |
Czołem panowie i panie! Mam pewien problem stricte związane z launcherem, keidy to 1-szy raz odpaliłem grę ściągłem po jej zarejestrowaniu bezproblemowoi pobrałem i zainstalwoałem "Problemy z trollem", następnie wyskoczył jakiś patch polonizacyjny - myślę - jakieś błędy językowe etc. zacząłem to ściągać i zaczęło pobierać sie w nieskończonośc, a w launcherze cąły czas pisze rozłączony, błąd zapisu pliku ponawianie za 10s. lub jeżeli jest połączony ściąga się w nieskończoność, wyinstalwoałem grę i dezaktywowałem, po czym ponownie ją zainstalowałem i wpisałem kody również na dlc z EK bo taką posiadam (oczywiście były problemy:)) , wcześniej wyinstalwoałem z C/Dokumenty/Witcher 2/Downloads wszystekie dlc dla czystki, potem były te same problemy z trollem i niedosyć że nie mgoę GRAĆ W DLC, to jeszce nie mogę dokończyć Kłopoty z trollem, kupuje kolekcjonerke, a Chłopcy z CD się o*ierdalają, co jest? Jak wydajemy PLN na gre (1-szy i ostatni raz kupiłem kolekcjonerke) to taką bez błędów i dajemy kase nie na reklamę i 9+ w CDA ale na zoptymalizowanie i polepszenie gry! Proszę o pomoc, ma wyjśc jakiś patch? Inni piszą że tak, inni że nie.. |
|
offline |
||
neo-kce (Paź) 22.05.2011, 20:09 |
Wyjdzie oficjalna informacja jest na stronie : http://www.pl.thewitcher.com/community/entry/26/ Do pobierania mam to samo - chyba jak większość :) pozdrawiam |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||