Forum dyskusyjne: Problem z rozdzielczością.
| Autor posta | Treść posta | |
|---|---|---|
Wiedźmin 2: Zabójcy Królów |
Druga część sagi RPG o przygodach Wiedźmina Geralta z Rivii oferuje wciągający, dojrzały scenariusz wyznaczający nowe standardy nieliniowej, skłaniającej do myślenia narracji. Oprócz epickiej historii gra zawiera także oryginalny, brutalny system walki, w unikalny sposób łączący elementy taktyczne z dynamiczną akcją. Nowy usprawniony engine gry, odpowiedzialny za generowanie pięknej grafiki i zaawansowanej mechaniki rozgrywki, przenosi grającego do najbardziej wiarygodnego i tętniącego życiem świata jaki ...
[Więcej informacji: Wiedźmin 2: Zabójcy Królów] |
|
Sauron113 (Paź) 23.05.2011, 14:46 |
Witam wszystkich. Mam mały problem odnośnie rozdzielczości w Wiedźminie 2. Czy da się wyłączyć panoramiczny ekran? Bo niestety takiego nie posiadam, a przycięcia przy mojej rozdziałce przeszkadzają w grze. Czy da się zrobić tak, żeby nie było czarnych pasków z góry i dołu? | |
offline |
||
MaciekM4a4 (Lord) 23.05.2011, 14:48 |
To jest odpowiedź na post użytkownika "Sauron113" [ post #1 ] Sauron113: Nie da się, takiej opcji wiedzmin obecnie nie posiada, pojawi sie w którymś z patchy.
Witam wszystkich. Mam mały problem odnośnie rozdzielczości w Wiedźminie 2. Czy da się wyłączyć panoramiczny ekran? Bo niestety takiego nie posiadam, a przycięcia przy mojej rozdziałce przeszkadzają w grze. Czy da się zrobić tak, żeby nie było czarnych pasków z góry i dołu? |
|
offline |
||
|
Wróć do: lista wątków, góra strony
|
||